|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ShawnRay

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 7:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 8:07 pm Předmět: |
|
|
Hancock
Neuvěřitelná čipovina. Ze začátku to vypadalo na super bláznivou sci-fi komedii, prej:
Hancock na tlustou ženskou: "Měla bystr žalovat McDonald za to, jak s váma vyjebal."
"Hele, klídek! Hoši, klídek! Mně je u prdele, co jste udělali. Je mi to fuk. Tři chlapi, sami v autě, techno hudba a tak dál. Nechci si nic domýšlet, ale jestli nezastavíte a v klidu se ihned nevzdáte, tak přísahám Bůh, tvoje hlava skončí v jeho řiti a tvoje hlava skončí v jeho řiti a ty máš pech, protože tvoje hlava skončí v mý řiti!"
Je to příběh o superhrdinovi (Will Smith), co svojí pomocí páchá víc škody, než užitku. Dopadne zločince a u toho zdemoluje půlku města a ještě je na všechny zlej a pořád chlastá. Námět dobrej ale asi po 30 minutách se to zvrhlo v trapnou romantickou sci-fi komedii, vytratil se vtip a bylo to o ničem 4/10.
Naposledy upravil Geroj dne ne říjen 04, 2009 8:09 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 8:08 pm Předmět: |
|
|
Geroj: Naprostý souhlas, kdyby film pokračoval v tom duchu ve kterém začal, tak je to tak milionkrát lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 8:09 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze serii Saw by bohate stacili 2 dily maximalne _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Myslim, ze serii Saw by bohate stacili 2 dily maximalne |
já teda viděl jenom ten první a stačilo mi. Pěkná blbost, tím spíš, že už je toho 5 kusů. Komereční sračka o ničem.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 8:14 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | Black Dragon napsal: | Myslim, ze serii Saw by bohate stacili 2 dily maximalne |
já teda viděl jenom ten první a stačilo mi. Pěkná blbost, tím spíš, že už je toho 5 kusů. Komereční sračka o ničem. |
1 je blbost ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 8:26 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Geroj napsal: | | Black Dragon napsal: | Myslim, ze serii Saw by bohate stacili 2 dily maximalne |
já teda viděl jenom ten první a stačilo mi. Pěkná blbost, tím spíš, že už je toho 5 kusů. Komereční sračka o ničem. |
1 je blbost ? |
nehorázná.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 8:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 10:37 pm Předmět: |
|
|
Já to nikomu samozřejmě neberu, mě ale totálně vytočil ten závěr. Ještě před tim zazněla hláška, něco ve smyslu (už si to dobře nepomatuju je to víc než 2 roky co sem to viděl), že se rád dívá s první řady, a pak na konci jakože vstal.
Ležel tam mezi nima celej film, nikoho nenapadlo zkontrolovat jestli žije, nikdo si nevšiml, že dejchá a to, že se dívá rád s první řady, má znamenat, že tam dělá mrtvýho? Opravdu zapeklitý rozuzlení. X scén mi tam díky tomu přijde naprosto trápných, nelogických, hodných nějakého Béčkového filmu. Buď je to film hrající na efekt, potom budiž, jsem ochoten trochu zapojit svojí fantazii a odpustit nějaký nedostatky, nebo je to film, kterej se tváří jako propracovanej psycho-thriller a pak očekávám, že to bude mít trochu zmáklý a trochu realisticky poskládany, hlavu a patu blízko realitě a každej exces takovýmu filmu ubírá. A vzhledem k tomu, že mam za to, že se ten film chce tvářit a tváří podle druhé možnosti, tak mi to hold přijde jako sračka. A to hodně komerečně úspěšně. Kolik bylo dílů policejní akademie? 7,8? Asi nebude dlouho trvat, a v kině poběží naprosto brutální, šokojucí a bezkonkurenční Saw 13.  Tohle neni pro mě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 10:45 pm Předmět: |
|
|
Juno
Přiznám se, že na tohle jsem se koukl, jen díky svojí oblíbený herečkce Ellen Page (http://www.csfd.cz/herec/16775-page-ellen/ ), kterou považuju společně s Kristen Steward (http://www.csfd.cz/herec/274-stewart-kristen/ ) za nejtalentovanější mladý herečky a krom toho z obou už vyrostli pěkný baby.
Všiml jsem si jí prvně v American Crime, a ta holka má prostě charisma. Tak sem narazil na Juno. Nečekal jsem, že těhotenství v 16 se dá podat s nadhledem a ještě k tomu přidat pár slušných hlášek. Taková příjemná oddychovka, žádná extra komedie, žádný extra drama, něco mezitim, ale hezky se na to kouká. Jedinný co mi to kazilo je Michael Cera - nechápu proč tohodle kluka cpou do každý druhý komedie, krom toho, že mi nepřijde absolutně vůbec vtipnej, zajímavej, cokoliv, tak neskutečně přehrává, takový dřevo sem dlouho neviděl. Nechápu. Ale i tak dávám 7/10. Každopádně tohle neni typickej film pro chlapy, takže ho moc nedoporučuju. Mě se ale líbil.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 10:53 pm Předmět: |
|
|
no nevim, taky si to uz moc nepamatuju po tolika letech, ale nebylo treba tim, ze byli připoutaný za řetězy, takze těžko mohli zkontrolovat jestli žije? a navic v ty situaci by ti to bylo asi jedno..jen muj nazor..nelíbí se ti, nelíbí, nech byt.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 10:57 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | no nevim, taky si to uz moc nepamatuju po tolika letech, ale nebylo treba tim, ze byli připoutaný za řetězy, takze těžko mohli zkontrolovat jestli žije? a navic v ty situaci by ti to bylo asi jedno..jen muj nazor..nelíbí se ti, nelíbí, nech byt.. |
myslim, že ten jeden co ho měl k sobě blíž ho i šacoval. Ale jak říkáš, pokud se to někomu líbilo, tak je ochoten tomu věřit, mě to neoslovilo a konec na mě působil dost lacině.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 11:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 11:23 am Předmět: |
|
|
| Samot napsal: | | spider1029 napsal: | | District 9- mam rad scifi ale toto bola blbost... |
Nato,ze ten film stal len 30 milionov bol vyborny,neviem co sa ti na tom nepacilo... |
Je mi jedno kolko stal. Nepacila sa mi chaoticka kamera (viem malo to dodat na realnosti). A bolo tam vela nelogickych veci. Napr. ze lokalizovat toho manika co utiekol mohli okamzite kedze mal pri sebe mobil. Dalej nechapem ako mohli udrzat 1 milion mimozemstanov, ktori ti mavnutim ruky otrhnu hlavu, na oplotenom uzemi. A preco vlastne nepouzivali vlastne zbrane, ale ich predavali ludom za konzervy pre macky? Hovadina
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|