Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ShawnRay

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SAW 5 naprostej masakr, ze serie saw patri k lepsim dilum, dost se ta mtoho objasni jeste vic se to zamota, a udela si to prostor pro 6 dil.... 10/10
http://www.csfd.cz/film/234975-saw-5-saw-v/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hancock

Neuvěřitelná čipovina. Ze začátku to vypadalo na super bláznivou sci-fi komedii, prej:

Hancock na tlustou ženskou: "Měla bystr žalovat McDonald za to, jak s váma vyjebal."

"Hele, klídek! Hoši, klídek! Mně je u prdele, co jste udělali. Je mi to fuk. Tři chlapi, sami v autě, techno hudba a tak dál. Nechci si nic domýšlet, ale jestli nezastavíte a v klidu se ihned nevzdáte, tak přísahám Bůh, tvoje hlava skončí v jeho řiti a tvoje hlava skončí v jeho řiti a ty máš pech, protože tvoje hlava skončí v mý řiti!"

Je to příběh o superhrdinovi (Will Smith), co svojí pomocí páchá víc škody, než užitku. Dopadne zločince a u toho zdemoluje půlku města a ještě je na všechny zlej a pořád chlastá. Námět dobrej ale asi po 30 minutách se to zvrhlo v trapnou romantickou sci-fi komedii, vytratil se vtip a bylo to o ničem 4/10.

Naposledy upravil Geroj dne ne říjen 04, 2009 8:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Gohan

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj: Naprostý souhlas, kdyby film pokračoval v tom duchu ve kterém začal, tak je to tak milionkrát lepší.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim, ze serii Saw by bohate stacili 2 dily maximalne
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:

já teda viděl jenom ten první a stačilo mi. Pěkná blbost, tím spíš, že už je toho 5 kusů. Komereční sračka o ničem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ShawnRay

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Black Dragon napsal:

já teda viděl jenom ten první a stačilo mi. Pěkná blbost, tím spíš, že už je toho 5 kusů. Komereční sračka o ničem.

1 je blbost ?
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
Geroj napsal:
Black Dragon napsal:

1 je blbost ?

nehorázná.
owar

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
ShawnRay napsal:
Geroj napsal:
Black Dragon napsal:

1 je blbost ?

nehorázná.
saw 1 je podle me ve svým žánru hodne dobrej film.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to nikomu samozřejmě neberu, mě ale totálně vytočil ten závěr. Ještě před tim zazněla hláška, něco ve smyslu (už si to dobře nepomatuju je to víc než 2 roky co sem to viděl), že se rád dívá s první řady, a pak na konci jakože vstal.

Ležel tam mezi nima celej film, nikoho nenapadlo zkontrolovat jestli žije, nikdo si nevšiml, že dejchá a to, že se dívá rád s první řady, má znamenat, že tam dělá mrtvýho? Opravdu zapeklitý rozuzlení. X scén mi tam díky tomu přijde naprosto trápných, nelogických, hodných nějakého Béčkového filmu. Buď je to film hrající na efekt, potom budiž, jsem ochoten trochu zapojit svojí fantazii a odpustit nějaký nedostatky, nebo je to film, kterej se tváří jako propracovanej psycho-thriller a pak očekávám, že to bude mít trochu zmáklý a trochu realisticky poskládany, hlavu a patu blízko realitě a každej exces takovýmu filmu ubírá. A vzhledem k tomu, že mam za to, že se ten film chce tvářit a tváří podle druhé možnosti, tak mi to hold přijde jako sračka. A to hodně komerečně úspěšně. Kolik bylo dílů policejní akademie? 7,8? Asi nebude dlouho trvat, a v kině poběží naprosto brutální, šokojucí a bezkonkurenční Saw 13. Tohle neni pro mě.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Juno

Přiznám se, že na tohle jsem se koukl, jen díky svojí oblíbený herečkce Ellen Page (http://www.csfd.cz/herec/16775-page-ellen/ ), kterou považuju společně s Kristen Steward (http://www.csfd.cz/herec/274-stewart-kristen/ ) za nejtalentovanější mladý herečky a krom toho z obou už vyrostli pěkný baby.

Všiml jsem si jí prvně v American Crime, a ta holka má prostě charisma. Tak sem narazil na Juno. Nečekal jsem, že těhotenství v 16 se dá podat s nadhledem a ještě k tomu přidat pár slušných hlášek. Taková příjemná oddychovka, žádná extra komedie, žádný extra drama, něco mezitim, ale hezky se na to kouká. Jedinný co mi to kazilo je Michael Cera - nechápu proč tohodle kluka cpou do každý druhý komedie, krom toho, že mi nepřijde absolutně vůbec vtipnej, zajímavej, cokoliv, tak neskutečně přehrává, takový dřevo sem dlouho neviděl. Nechápu. Ale i tak dávám 7/10. Každopádně tohle neni typickej film pro chlapy, takže ho moc nedoporučuju. Mě se ale líbil.
owar

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no nevim, taky si to uz moc nepamatuju po tolika letech, ale nebylo treba tim, ze byli připoutaný za řetězy, takze těžko mohli zkontrolovat jestli žije? a navic v ty situaci by ti to bylo asi jedno..jen muj nazor..nelíbí se ti, nelíbí, nech byt..
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
no nevim, taky si to uz moc nepamatuju po tolika letech, ale nebylo treba tim, ze byli připoutaný za řetězy, takze těžko mohli zkontrolovat jestli žije? a navic v ty situaci by ti to bylo asi jedno..jen muj nazor..nelíbí se ti, nelíbí, nech byt..

myslim, že ten jeden co ho měl k sobě blíž ho i šacoval. Ale jak říkáš, pokud se to někomu líbilo, tak je ochoten tomu věřit, mě to neoslovilo a konec na mě působil dost lacině.
yazi reloaded

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Outlaw http://www.csfd.cz/film/227022-outlaw/ kokokokokotina

Houbicky http://www.csfd.cz/film/230421-houbicky-shrooms/ dalsi kokotina

svet je zly a osklivy
spider1029

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Samot napsal:
spider1029 napsal:
District 9- mam rad scifi ale toto bola blbost...

Nato,ze ten film stal len 30 milionov bol vyborny,neviem co sa ti na tom nepacilo...

Je mi jedno kolko stal. Nepacila sa mi chaoticka kamera (viem malo to dodat na realnosti). A bolo tam vela nelogickych veci. Napr. ze lokalizovat toho manika co utiekol mohli okamzite kedze mal pri sebe mobil. Dalej nechapem ako mohli udrzat 1 milion mimozemstanov, ktori ti mavnutim ruky otrhnu hlavu, na oplotenom uzemi. A preco vlastne nepouzivali vlastne zbrane, ale ich predavali ludom za konzervy pre macky? Hovadina
spider1029

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drag Me To Hell- Dost dobry horor! Necakany koniec

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: