PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
schnitzel

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Já zase zkusil proteiny BioTech 100% Iso Whey. Rozpustnost slušná, jen trochu pění. Měl jsem čokoládu a vanilku. Trochu mi chutí připomínají Promil. Na vanilce je zajímavý to, že hned po rozmíchání má takovou lehce umělou chuť, ale když se nechá chvíli odstát, chuť se dost vylepší. To jsem ještě nezažil :-)

ja som ho mal vo vanilke a je to maximalny humac....
Politolog

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak teď jsem si objednal pár kousků toho Extrifitu WPC 80 co je teď tak levnej, tak aspoň vyzkouším jak to s ním doopravdy je. Teď konzumuju Clutch WP čokoláda a je to docela humus chuťově i v mlíku, o vodě radši ani nemluvím.
schnitzel

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Politolog napsal:
Tak teď jsem si objednal pár kousků toho Extrifitu WPC 80 co je teď tak levnej, tak aspoň vyzkouším jak to s ním doopravdy je. Teď konzumuju Clutch WP čokoláda a je to docela humus chuťově i v mlíku, o vodě radši ani nemluvím.

Tak potom daj vedet ako to chuti :-D po promilu mam strach z CZ protakov...
Spazik

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Já zase zkusil proteiny BioTech 100% Iso Whey. Rozpustnost slušná, jen trochu pění. Měl jsem čokoládu a vanilku. Trochu mi chutí připomínají Promil. Na vanilce je zajímavý to, že hned po rozmíchání má takovou lehce umělou chuť, ale když se nechá chvíli odstát, chuť se dost vylepší. To jsem ještě nezažil :-)

Tak třeba Aminostar má v návodech na přípravu gaineru/proteinu
taky že to máš nechat několik minut odstát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

Tak třeba Aminostar má v návodech na přípravu gaineru/proteinu taky že to máš nechat několik minut odstát

Aminostar jsem měl kdysi taky, a pominu li jeden úlet s vanilkou, která by mi nechutnala ani kdyby byla smíchána s božskou manou, tak chuťově byl celkem ok...zejména v mléku. To odstátí tam není kvůli chuti, aspoň já jsem v tom změnu nepozoroval, ale kvůli značné pěnivosti.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Spazik napsal:

Tak třeba Aminostar má v návodech na přípravu gaineru/proteinu taky že to máš nechat několik minut odstát

Aminostar jsem měl kdysi taky, a pominu li jeden úlet s vanilkou, která by mi nechutnala ani kdyby byla smíchána s božskou manou, tak chuťově byl celkem ok...zejména v mléku. To odstátí tam není kvůli chuti, aspoň já jsem v tom změnu nepozoroval, ale kvůli značné pěnivosti.

Ja mel pred par lety tenhle https://obchod.ronnie.cz/s-451-ultra-whey-protein.html a spokojenost maximalni...takovej "lepsi"gainer
ygg

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já měl tohle, a v banánu pohoda

https://obchod.ronnie.cz/s-100-actions-whey-protein-85.html

akorát je fakt, že dnes, s ohledem na jeho cenu a ceny konkurence, si to fakt může koupit jen cvok.
zENTYE

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 7:51 pm    Předmět: extrifit Odpovědět s citátem

Nevíte někdo jeslti je chuťovědobrej 80ka od extrifit vanilkova?
Bernhard

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 7:58 pm    Předmět: Re: extrifit Odpovědět s citátem

zENTYE napsal:

Chuťově spíše nevyráznější,není sladká,ale dá se ( s vodou)
joni

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2009 6:40 pm    Předmět: proteiny 2 Odpovědět s citátem

https://obchod.ronnie.cz/s-2815-whey-protein-blend.html

Cena je dost dobrá, tak jsem si říkal že bych ho vyzkoušel, jde mi hlavně o to jestli se dobře rozpouští a dobře chutná.

Ahoj, v Olomouci jsem si koupil Isolate čoko a Blend banan od této nové firmy a rozpustnost a chuť je dost dobrá, na isolát kde není cukr a tuk a je to v podstatě jen čistej protein je fakt skvělá, stačí rozmíchat ve sklenici lžičkou, nepotřebuješ šejkr. Teď zkouším hydrolyzate all the whey a je taky dobrej, jediná slabina jsou etikety, jinak jsem maximalně spokojenej a to i cenou
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2009 6:51 pm    Předmět: Re: extrifit Odpovědět s citátem

zENTYE napsal:

ja mel malej sacek...chutna tak nejak normalne..pokud chces vanilkovou extazi,tak ber Laktofit 65
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2009 6:52 pm    Předmět: Re: extrifit Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
zENTYE napsal:

ja mel malej sacek...chutna tak nejak normalne..pokud chces vanilkovou extazi,tak ber Laktofit 65
hm s laktofitu 65 sem mel tak akorad extazi na zachode
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2009 6:55 pm    Předmět: Re: extrifit Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Iron.Pumping napsal:
zENTYE napsal:

ale jinak chut vanilky je super ne?
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2009 7:07 pm    Předmět: Re: extrifit Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Sacharidacek napsal:
Iron.Pumping napsal:
zENTYE napsal:

ale jinak chut vanilky je super ne?
no nebylo to nejhorsi , ale ani zadna bomba , nejvic me sralo , ze to prasi jak pudr a delaj se hrudky ...
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2009 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je fakt,ze to sice neni ECHT prichut zmrzlinaru z Chorvatska,kdy se syrovatka vozi z Holandska a nejsou na obale ani barevne grafy,ktere "degraduji" ostatni vyrobky..ale na druhou stranu je to cesky vyrobek (ac jsem tvrdil,ze si Promil vyrabi syrovatku sam,tak jsem byl narcen z neznalosti a ze si vymyslim...ale opak nikdo neprokazal)ktery se vyrabi 30 let.Trocha toho "prachu a hrudek"je mi u ...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: