|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
schnitzel
|
Zaslal: st říjen 07, 2009 11:19 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Já zase zkusil proteiny BioTech 100% Iso Whey. Rozpustnost slušná, jen trochu pění. Měl jsem čokoládu a vanilku. Trochu mi chutí připomínají Promil. Na vanilce je zajímavý to, že hned po rozmíchání má takovou lehce umělou chuť, ale když se nechá chvíli odstát, chuť se dost vylepší. To jsem ještě nezažil :-) |
ja som ho mal vo vanilke a je to maximalny humac.... _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 9:53 am Předmět: |
|
|
Tak teď jsem si objednal pár kousků toho Extrifitu WPC 80 co je teď tak levnej, tak aspoň vyzkouším jak to s ním doopravdy je. Teď konzumuju Clutch WP čokoláda a je to docela humus chuťově i v mlíku, o vodě radši ani nemluvím. _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 4:12 pm Předmět: |
|
|
| Politolog napsal: | | Tak teď jsem si objednal pár kousků toho Extrifitu WPC 80 co je teď tak levnej, tak aspoň vyzkouším jak to s ním doopravdy je. Teď konzumuju Clutch WP čokoláda a je to docela humus chuťově i v mlíku, o vodě radši ani nemluvím. |
Tak potom daj vedet ako to chuti :-D po promilu mam strach z CZ protakov... _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 4:43 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Já zase zkusil proteiny BioTech 100% Iso Whey. Rozpustnost slušná, jen trochu pění. Měl jsem čokoládu a vanilku. Trochu mi chutí připomínají Promil. Na vanilce je zajímavý to, že hned po rozmíchání má takovou lehce umělou chuť, ale když se nechá chvíli odstát, chuť se dost vylepší. To jsem ještě nezažil :-) |
Tak třeba Aminostar má v návodech na přípravu gaineru/proteinu taky že to máš nechat několik minut odstát
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 6:37 pm Předmět: |
|
|
Aminostar jsem měl kdysi taky, a pominu li jeden úlet s vanilkou, která by mi nechutnala ani kdyby byla smíchána s božskou manou, tak chuťově byl celkem ok...zejména v mléku. To odstátí tam není kvůli chuti, aspoň já jsem v tom změnu nepozoroval, ale kvůli značné pěnivosti. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 7:00 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: |
Aminostar jsem měl kdysi taky, a pominu li jeden úlet s vanilkou, která by mi nechutnala ani kdyby byla smíchána s božskou manou, tak chuťově byl celkem ok...zejména v mléku. To odstátí tam není kvůli chuti, aspoň já jsem v tom změnu nepozoroval, ale kvůli značné pěnivosti. |
Ja mel pred par lety tenhle https://obchod.ronnie.cz/s-451-ultra-whey-protein.html a spokojenost maximalni...takovej "lepsi"gainer
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 7:11 pm Předmět: |
|
|
Já měl tohle, a v banánu pohoda
https://obchod.ronnie.cz/s-100-actions-whey-protein-85.html
akorát je fakt, že dnes, s ohledem na jeho cenu a ceny konkurence, si to fakt může koupit jen cvok. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
zENTYE
|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 7:51 pm Předmět: extrifit |
|
|
Nevíte někdo jeslti je chuťovědobrej 80ka od extrifit vanilkova?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 7:58 pm Předmět: Re: extrifit |
|
|
| zENTYE napsal: | Nevíte někdo jeslti je chuťovědobrej 80ka od extrifit vanilkova? |
Chuťově spíše nevyráznější,není sladká,ale dá se ( s vodou)
|
|
| nahoru |
|
 |
joni
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 6:40 pm Předmět: proteiny 2 |
|
|
https://obchod.ronnie.cz/s-2815-whey-protein-blend.html
Cena je dost dobrá, tak jsem si říkal že bych ho vyzkoušel, jde mi hlavně o to jestli se dobře rozpouští a dobře chutná.
Ahoj, v Olomouci jsem si koupil Isolate čoko a Blend banan od této nové firmy a rozpustnost a chuť je dost dobrá, na isolát kde není cukr a tuk a je to v podstatě jen čistej protein je fakt skvělá, stačí rozmíchat ve sklenici lžičkou, nepotřebuješ šejkr. Teď zkouším hydrolyzate all the whey a je taky dobrej, jediná slabina jsou etikety, jinak jsem maximalně spokojenej a to i cenou
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 6:51 pm Předmět: Re: extrifit |
|
|
| zENTYE napsal: | Nevíte někdo jeslti je chuťovědobrej 80ka od extrifit vanilkova? |
ja mel malej sacek...chutna tak nejak normalne..pokud chces vanilkovou extazi,tak ber Laktofit 65
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 6:52 pm Předmět: Re: extrifit |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | zENTYE napsal: | Nevíte někdo jeslti je chuťovědobrej 80ka od extrifit vanilkova? |
ja mel malej sacek...chutna tak nejak normalne..pokud chces vanilkovou extazi,tak ber Laktofit 65 | hm s laktofitu 65 sem mel tak akorad extazi na zachode
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 6:55 pm Předmět: Re: extrifit |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | zENTYE napsal: | Nevíte někdo jeslti je chuťovědobrej 80ka od extrifit vanilkova? |
ja mel malej sacek...chutna tak nejak normalne..pokud chces vanilkovou extazi,tak ber Laktofit 65 | hm s laktofitu 65 sem mel tak akorad extazi na zachode |
ale jinak chut vanilky je super ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 7:07 pm Předmět: Re: extrifit |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | zENTYE napsal: | Nevíte někdo jeslti je chuťovědobrej 80ka od extrifit vanilkova? |
ja mel malej sacek...chutna tak nejak normalne..pokud chces vanilkovou extazi,tak ber Laktofit 65 | hm s laktofitu 65 sem mel tak akorad extazi na zachode |
ale jinak chut vanilky je super ne? | no nebylo to nejhorsi , ale ani zadna bomba , nejvic me sralo , ze to prasi jak pudr a delaj se hrudky ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 7:17 pm Předmět: |
|
|
je fakt,ze to sice neni ECHT prichut zmrzlinaru z Chorvatska,kdy se syrovatka vozi z Holandska a nejsou na obale ani barevne grafy,ktere "degraduji" ostatni vyrobky..ale na druhou stranu je to cesky vyrobek (ac jsem tvrdil,ze si Promil vyrabi syrovatku sam,tak jsem byl narcen z neznalosti a ze si vymyslim...ale opak nikdo neprokazal)ktery se vyrabi 30 let.Trocha toho "prachu a hrudek"je mi u ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|