|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 11:43 am Předmět: |
|
|
Na odstřel
Včera jsem zakončil filmový víkend timhle filmem a jako tečka za celkem povedeným výběrem to nebylo špatný. Ben Affleck ani tolik nepřehrával a Russell Crowe podal minimálně svůj standartd- takže dobrý, zápletka šikovná, nic novýho nepřináší, hraje na osvědčených lajnách, ale kdo má rád tenhle žánr /já ano/ tam mu to vadit nebude, protože celkově je to lepší průměr v tomhle žánru možná lehčí nadprůměr. finále mi trochu zkazilo, malinko přetažený rozzuzlení, ale budiž. nenudil jsem se. dávám 7,5/10
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pimpy

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 11:51 am Předmět: |
|
|
Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
Neviděl sem Veřejný nepřítel č. 1. Ale divím se, že se hlaví hrdina vůbec dožil "tolika" let. Zkratkovité jednání ho dostalo do spoustu problémů a málem se z nich nedostal. Dost často sem v kině kroutil hlavou a divil sem se co dělá zase za hovadinu.
Jinak herecký výkony více než dobré a nebýt poslední scénky kdy Vincent projíždí ulicema, který sou obšancovaný poldama a závěrečné scénce kdy ho rozstřílej na sračky, šel bych tak na 5/10, ale díky tomuhle dávám 7/10.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 11:05 pm Předmět: |
|
|
Gamer
Jeden z mich nejoblibenejsich hercu ( Michael C. Hall ) a druhy taky strasny sympatak ( Gerard Butler ) stoji proti sobe v high tech svete plnym krve, zbrani, zadku a peknych koz
Takova pomerne nenarocna podivana na odreagovani ... dalo by se to povazovat za slusne Becko...
7/10 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 8:08 am Předmět: |
|
|
Yes man
Průměrná komedie a taky přeceněná komedie. Carrey baví pořád stejně až to začíná nudit. Ve vážnějších rolí hraje skvěle, ale na komedie už by se měl vysrat, je okoukanej. Film si celou dobu drží stejnou linii, žádná scéna, která utkví v paměti, nic. Stokrát víc sem se bavil u jiných a starších komedii s Carrym.
5,5/10
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | Já to nikomu samozřejmě neberu, mě ale totálně vytočil ten závěr. Ještě před tim zazněla hláška, něco ve smyslu (už si to dobře nepomatuju je to víc než 2 roky co sem to viděl), že se rád dívá s první řady, a pak na konci jakože vstal.
Ležel tam mezi nima celej film, nikoho nenapadlo zkontrolovat jestli žije, nikdo si nevšiml, že dejchá a to, že se dívá rád s první řady, má znamenat, že tam dělá mrtvýho? Opravdu zapeklitý rozuzlení. X scén mi tam díky tomu přijde naprosto trápných, nelogických, hodných nějakého Béčkového filmu. Buď je to film hrající na efekt, potom budiž, jsem ochoten trochu zapojit svojí fantazii a odpustit nějaký nedostatky, nebo je to film, kterej se tváří jako propracovanej psycho-thriller a pak očekávám, že to bude mít trochu zmáklý a trochu realisticky poskládany, hlavu a patu blízko realitě a každej exces takovýmu filmu ubírá. A vzhledem k tomu, že mam za to, že se ten film chce tvářit a tváří podle druhé možnosti, tak mi to hold přijde jako sračka. A to hodně komerečně úspěšně. Kolik bylo dílů policejní akademie? 7,8? Asi nebude dlouho trvat, a v kině poběží naprosto brutální, šokojucí a bezkonkurenční Saw 13. Tohle neni pro mě. |
Jenze on si tam pichl lek kterej ho uspal, a uklidnil, proto tam vydrzel lezet a nehybat se, a navic ho zkontrolovat nemohli kdyz byly privazani, a az byly odvazani tak resili neco jinyho.
Rekni me nejakou scenu ktera je nerealna ? krasne to do sebe zapada, a u me je to nejpromyslenejsi film s dokonalym koncem co sem kdy videl
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 9:20 pm Předmět: |
|
|
Já už ti teď neřeknu konkrétní scény, je to fakt randál, co jsem to viděl. Ale přišlo mi to ve snaze co nejvíce šokovat, až moc odtržený od reality, vyhnaný do "nonsense" extrémů.
Pokud budeš chtít, tak se tomu asi dá věřit, ale já myslim, takový ty logický situace - to co sem zmínil bylo proto, že si to snad jedinný z toho film trochu víc pomatuju. Ono se to tak mohlo stát, takže tomu můžeš věřit, ALE otázka je právě taková ta logika toho počínání. Pokud připustim, že to bylo tak jak ty píšeš - tak: Jak sem psal, nejvíc mi v hlavě utkvěla ta hláška toho vyšetřovatele nebo kdo to řekl: "Rád se dívá s první řady" bo něco takovýho. A potom buď. dělal mrtvýho, nikdo si za celou dobu nevšim, že dejchá, (mam za to, že ten jak si pak uřízl nohu na něj i došáhl, pač myslim, že od něj bral ten mobil, je to tak?) potom platí co sem psal prvně, nebo je to jak říkáš ty, že do sebe něco narval, uspal se? A potom mi řekni, co z toho mě měl, když spal, byl v nějakym umělym spánku bo co? A´t nebo tak, je to pro mě nesmysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 1:05 am Předmět: |
|
|
Seventh moon
tak tohle je velké zklamání, od tvůrce záhady Blair Witch jsem čekal něco lepšího. Tohle je po dlouhý době horor, který sem nedokoukal, přemluvil jsem s ke 3/4 filmu, ale prostě tady jsem se opravdu ani malinko nebál, ani jednou nelekl, jenom pořád sledoval čas zbývající do konce. 3/10
Zabavný park
Tohle měla být komedie, ale moc srandy tam nebylo. Byl to tak nemastnej, neslanej teenagerovskej film o dvou zamilovaných. Vlastně se tam nic extra nestalo a celý se to točilo okolo vztahu jich dvou a jejich dalších vztahů a to všechno na pozadí zábavního parku, kterej byl asi hlavním zdrojem těch alespoň trochu vtipnejch scén, ale nevim proč, celkem se na to šlo koukat. A u mě velký plus za hlavní ženskou roli pro Kristen Steward, já tuhle holku žeru! Asi sem se do ní zamiloval.  Krásná holka z ní vyrostla.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 1:24 am Předmět: |
|
|
| Pimpy napsal: | Yes man
Průměrná komedie a taky přeceněná komedie. Carrey baví pořád stejně až to začíná nudit. Ve vážnějších rolí hraje skvěle, ale na komedie už by se měl vysrat, je okoukanej. Film si celou dobu drží stejnou linii, žádná scéna, která utkví v paměti, nic. Stokrát víc sem se bavil u jiných a starších komedii s Carrym.
5,5/10 |
tak tu s tebou nemozem suhlasit, podla mna je to vydarena komedia a jedna z mala z tohoto roku ktora ma dokazala fakt pobavit, ale ako sa hovori 100 ludi 1000 chutii...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 9:21 am Předmět: |
|
|
Undisputed II: Last Man Standing - parádní odreagovačka. Průhledný příběh, trochu přehnaně natočené (borec dostane ránu a odletí 2 metry), pár nelogických momentů. Ale celkově pěknej film, když se vám nechce nad ničím přemýšlet a jen koukat jak se dvě nehorázný korby mlátí  V podstatě takový UFC v prostředí věznice, kde maj fajteři tak trochu nadlidskou sílu a rychlost
8/10
Doba Ledová 3 : myslím, že netřeba nějak víc popisovat, prostě další díl. Oblíbená veverka s oříškem je do "děje" mnohem víc zakomponovaná a tak se člověk směje ještě o něco víc než bylo zvykem třeba u prvního dílu.
8/10 _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 9:29 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | Undisputed II: Last Man Standing - parádní odreagovačka. Průhledný příběh, trochu přehnaně natočené (borec dostane ránu a odletí 2 metry), pár nelogických momentů. Ale celkově pěknej film, když se vám nechce nad ničím přemýšlet a jen koukat jak se dvě nehorázný korby mlátí V podstatě takový UFC v prostředí věznice, kde maj fajteři tak trochu nadlidskou sílu a rychlost
8/10 |
No ja nevim jako Scott Adkins tam podal fakt paradny vykon ale Michael J.W to bola uz totalna močka a v podstate na kvalite toho filmu vobec nic nepridal, inak fighty su tam fak luxusne ale vsetko okolo je podpriemerne ale pre zainteresovanych je to trosku ine ... ale na prvy diel sa to fakt nechyta, ten som fakt zral...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 9:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 11:41 am Předmět: |
|
|
Felon
Kurva, takhle drsnej pohled na život ve vězení až mi běhal mráz po zádech. Když sem na to koukal doma, tak mamka nadávala ať to vypnu, že to je opravdu hodně drsný. Dorff hraje skvěle a Kilmera sem málem nepoznal. Kilmer je Pan herec a díky jemu sem dal tu poslední hvězdu.
9,5/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 12:25 pm Předmět: |
|
|
G.I. Joe
Novinka v kinech, akční sci-fi.
Od začátku film nabral rychlý otáčky ve formě akcí a přestřelek, a vydržel s tím až dokonce, takže jsem se u toho ani chvilku nenudil.
Ten, kdo má rád promyšlený, logický a bezchybný děj, si to ani nemusí pouštět. I přesto se mi film líbil, hlavně ta technika, ty efekty a plno akcí, a samozřejmě dobro proti zlu. Klaním se před tvůrci tohodle filmu, protože tolik digitálních efektů a 3D animací jsem snad ještě v jednom filmu neviděl, někdy to bylo až moc a nestíhal jsem koukat uz místa na místo  . Navíc tam hraje můj oblíbený herec. Ohledně té technologie budoucnosti co byla použita ve filmu, si myslím že něco podobného zažijemě za několik desítek let i my.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|