|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
migo
|
Zaslal: út říjen 06, 2009 9:31 am Předmět: . |
|
|
Co jsem ho viděl, tak měří něco mezi 165-170cm. Především paže se mi zdají na důstojné úrovni profíka, + dobrý hrudník, ramena, stehna, ale i na nich je potřeba přidat na objemu. Zvětšit lýtka, možná záda a může myslet na profi. Vše, co jsem napsal, je pouze můj názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 8:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
Proč jsou skoro všchni despotové, tyrani, diktátoři, prezidenti či premiéři (Stalin, Napoleon, Gottw. Putin, Medvěděv i ten franc. skrček aj.) malého vzrůstu? Léčí si tím komplexy, že se snaží prorazit, vyniknout? Když je někdo velký, nemá potřebu se někam cpát něco ze sebe dělat, snažit se upoutat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 8:22 pm Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | | Proč jsou skoro všchni despotové, tyrani, diktátoři, prezidenti či premiéři (Stalin, Napoleon, Gottw. Putin, Medvěděv i ten franc. skrček aj.) malého vzrůstu? Léčí si tím komplexy, že se snaží prorazit, vyniknout? Když je někdo velký, nemá potřebu se někam cpát něco ze sebe dělat, snažit se upoutat? |
To je nejaka narážka na Lesukova?
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | Mikuc napsal: | | Proč jsou skoro všchni despotové, tyrani, diktátoři, prezidenti či premiéři (Stalin, Napoleon, Gottw. Putin, Medvěděv i ten franc. skrček aj.) malého vzrůstu? Léčí si tím komplexy, že se snaží prorazit, vyniknout? Když je někdo velký, nemá potřebu se někam cpát něco ze sebe dělat, snažit se upoutat? |
To je nejaka narážka na Lesukova? |
Spíš na Medveděva...
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 10:13 pm Předmět: |
|
|
opravte mě, pokud se mýlím, ale odkdy byli putin a stalin skrčci? _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
neis
|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 10:20 pm Předmět: |
|
|
No myslím, že se Putin má tak 165-170 cm a Stalin měl podobnou výšku, čili škrčci oba...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 10:28 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | opravte mě, pokud se mýlím, ale odkdy byli putin a stalin skrčci? |
Stalin: pravděpodobně, co jsem se dočetl (165 – 168 cm)
ohledně Putina, nemyslím že je extremně malý :)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 11:02 pm Předmět: |
|
|
to je strasny _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 5:51 am Předmět: |
|
|
Udělal tam vůbec nějaký postoj, který by se dal nazvat pózou? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 6:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 8:09 am Předmět: |
|
|
Tady je jasně vidět, že za sebou nemá žádný extra "podpůrný" tým, protože jinak by to muselo vypadat jinak! Kor když mají Rusové na každém rohu nějakého vysloužilého tanečníka, baleťáka, choreografa z krasobruslení či cirkusu:)) Prostě ruský imatérismus!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|