Já mám z mrtvýho tahu taky odřený holeně a to měřím...no, to je jedno
Big muscle: vypadá to ok, akorát je vidět, že těm kolenům uhýbáš, což by v důsledku při větších vahách mohlo vyůstit v kulatý záda. Zkus si dát širší postoj a táhnout to víc "dozadu" místo "nahoru". Podle mě je prostě dobrý mrtvolu rozjet co nejvíc nohama, pak ti tam ani ty kolena nebudou překážet.
Z toho tvýho videa sem dostal chuť na Studentskou pečeť
Ne každý čte můj log, tak to dám radši i sem, tak sorry za doublepost.
Prosím o ověření techniky MT. Mám 194 cm a největší problém mám, že vystrkuju kolena dopředu a mam z toho odřený holeně.
Postav sa na sirku ramien, cinku uchop tak aby si pri ceste nahor tesne minul palcami stehna. Cinka ma byt na zemi nad stredom chodidiel (v strede medzi clenkom a prstami). Pohyb zacinaj dvihanim zadku a trupu cim pomaly zatiahnes kolena dozadu (vyrovnas nohu) a urobis priestor cinke. Akonahle mas cinku na urovni kolien, zacinas tlacit panvu dopredu. Cinka tak po cely cas ide priamo zdola nahor - nerobis obluk ani si neobijas kolena.
Ked pustas cinku dole ides presne opacne, cize panva dozadu a postupne dole k zemi, cinka pride ku kolenam a zacinas pustat kolena dopredu - a mas cinku na zemi.
Loudy - nahodou to cvicis pekne. Vidim, ze mas male kotuce, tak zacinas velmi nizko. Poloz si tam 1-2 kotuce a cinku poloz na nich. Budes tak zacinat v rovnakej vyske ako by si tam mal 20 (25)kg kotuce.
Já mám z mrtvýho tahu taky odřený holeně a to měřím...no, to je jedno
Big muscle: vypadá to ok, akorát je vidět, že těm kolenům uhýbáš, což by v důsledku při větších vahách mohlo vyůstit v kulatý záda. Zkus si dát širší postoj a táhnout to víc "dozadu" místo "nahoru". Podle mě je prostě dobrý mrtvolu rozjet co nejvíc nohama, pak ti tam ani ty kolena nebudou překážet.
Z toho tvýho videa sem dostal chuť na Studentskou pečeť
O holeních mi povídej... mám ten samej problém, fakt by asi byly dobré podkolenky, nebo chrániče
Loudy - nahodou to cvicis pekne. Vidim, ze mas male kotuce, tak zacinas velmi nizko. Poloz si tam 1-2 kotuce a cinku poloz na nich. Budes tak zacinat v rovnakej vyske ako by si tam mal 20 (25)kg kotuce.
No hele váha je 74kg,mrtvolu necvičim dlouho,ale teď jedu Korteho a příští týden přihazuju ............ Kotouče nejsou kupovaný,strejda si je nechal někde vyříznout,nevýhoda je,že ty kotouče nejsou moc tlustý,největší má jenom 11kg
Ale díky za radu,já si s tim nějak poradim
Ne každý čte můj log, tak to dám radši i sem, tak sorry za doublepost.
Prosím o ověření techniky MT. Mám 194 cm a největší problém mám, že vystrkuju kolena dopředu a mam z toho odřený holeně.
Doporučuju koupit si tepláky ... Nevím,jestli je to tak dobře,ale zkus teda ty nohy narovnávat dřív, než ti jde ta činka kolem kolen... Ale vypadá to dobře, jen mi příjde, že tam máš opravdu jen váhu na ukázku techniky a ve skutečnosti zvládáš víc.
Plazer: no, o moc víc právě nezvednu (na video tam mám zhruba 75 kg). Nejvíc jsem tahal asi 110 kg, ale zřejmě kvůli špatné technice (byl jsem pak upozorněn, že když položim činku na zem, tak záda zakulatim) jsem si něco udělal se spodníma zádama, tak jsem jí přestal cvičit a teď jsem začal zase úplně od začátku. Ještě se to chci naučit bez toho opasku, protože ten mi přijde u této váhy zatím zbytečný.
Mam trochu i ten problém, že když jdu do dřepu (i při klasických dřepech), tak mi kolena nejedou jenom dopředu, ale trochu i do stran, takže musím na tom MT dávat dost široký úchop, abych se nebouchal do kolen i rukama.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru