|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Edie
|
Zaslal: po říjen 12, 2009 7:42 pm Předmět: Re: proteiny 2 |
|
|
Taky jsem ho zkoušel a docela překvapení. Z některých proteinů mám docela problémy s trávením ale tady OK. I chuťově to není špatné a obsah OK......
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomi88

|
Zaslal: po říjen 12, 2009 7:46 pm Předmět: |
|
|
Tak aj ja som podľahol marketingovej kampani Extrifit a mám objednaný jahodový WPC80
Inak momentálne mám Ultimate Nutrition Prostar Whey s príchuťou cookies'n'cream a za tých 800 Kč to je dobrá voľba. Je trošku menej sladký, takže s vodou to chce pridať nejaké sladidlo, ale do tvarohu/vločiek je to super.
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: út říjen 13, 2009 5:02 pm Předmět: |
|
|
Mal niekto z vas Pharma Blend 6HR prichut - Biela cokolada? neviem ci som postihnuty ale dobral som prve balenie a skor by som povedal ze to chuti ako  maslovy popcorn _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
mr_swal

|
Zaslal: út říjen 13, 2009 8:24 pm Předmět: |
|
|
Cus, co si myslite o raw suplementoch? zaujimalo by ma ci ma niekto stym skusenosti, ci kvalita je nejaka ina ako u klasickych znaciek
samozrejme o chut mi nejde, to je jasne
konkretne anglicky bulksupplementsdirect.co.uk tam ten WPI je viac nez zaujimavy
alebo cesky 4fitness
|
|
| nahoru |
|
 |
VelkyBratr

|
|
| nahoru |
|
 |
VelkyBratr

|
Zaslal: st říjen 14, 2009 8:48 pm Předmět: |
|
|
| mr_swal napsal: | Cus, co si myslite o raw suplementoch? zaujimalo by ma ci ma niekto stym skusenosti, ci kvalita je nejaka ina ako u klasickych znaciek
konkretne anglicky bulksupplementsdirect.co.uk tam ten WPI je viac nez zaujimavy
alebo cesky 4fitness |
Kdyz jsem jeste hledal cesty,jak usetrit na suplementech,tak jsem chtel nahradit Nitrix cistym argininem...a vysledek byl oproti nitrixu opravdu zalostny,vicemene nulovy.
Jedine,kde mi to prijde jako vyhodne,je napr.cisty kofein nebo ty specializovany malty,co tam maji (ta jedna,co je urcena pro maratonce,tu si kamarad vytrvalec moc pochvaluje).
Jinak ale dost pozor na prichute,protoze oni ti ji do toho proteinu nezamichaji,takze dostanes malicky sacek s koncentrovanou prichuti a ty si to musis zamichat sam,coz by mohl byt trosku problem (nerovnomerne rozprostreni chuti),tak aby ses pak nedivil :) Plusem jsou opravdu exoticke prichuti,ktere jen tak nekde nevidis (udelat si napr.cocacolovy protein - to se nevidi casto :-D) _________________ Techno,techno,techno a zase techno!!!Rano,dopoledne,v poledne vecer a to poradne NAHLAS!!!! :))))
PS - jedu na ciste chemii,necpu do sebe zadne prirodni sracky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 10:18 pm Předmět: |
|
|
| VelkyBratr napsal: | | mr_swal napsal: | Cus, co si myslite o raw suplementoch? zaujimalo by ma ci ma niekto stym skusenosti, ci kvalita je nejaka ina ako u klasickych znaciek
alebo cesky 4fitness |
Kdyz jsem jeste hledal cesty,jak usetrit na suplementech,tak jsem chtel nahradit Nitrix cistym argininem...a vysledek byl oproti nitrixu opravdu zalostny,vicemene nulovy.
Jedine,kde mi to prijde jako vyhodne,je napr.cisty kofein nebo ty specializovany malty,co tam maji (ta jedna,co je urcena pro maratonce,tu si kamarad vytrvalec moc pochvaluje).
Jinak ale dost pozor na prichute,protoze oni ti ji do toho proteinu nezamichaji,takze dostanes malicky sacek s koncentrovanou prichuti a ty si to musis zamichat sam,coz by mohl byt trosku problem (nerovnomerne rozprostreni chuti),tak aby ses pak nedivil :) Plusem jsou opravdu exoticke prichuti,ktere jen tak nekde nevidis (udelat si napr.cocacolovy protein - to se nevidi casto :-D) |
A jaky byl vysledek po Nitrixu?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po říjen 19, 2009 1:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: po říjen 19, 2009 1:43 pm Předmět: |
|
|
Přece nenapíšou,že jsou horší než něco.
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: po říjen 19, 2009 8:04 pm Předmět: |
|
|
To som zvedavy, dnes som si vyzdvihol all the whey vanilla-caramel :-D takze mam momentalne 3 protaky :-D
all the whey rano :-D
Iso Whey (PHD) po treningu
Pharma blend 6hr vecer :-D
zajtra rano to ochutnam, ked sa zblijem klidne ti ho predam :-D _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po říjen 19, 2009 8:12 pm Předmět: |
|
|
Věcí, po kterých se spolehlivě zbliji, je plné TESCO, na to nemusím za hříšné peníze kupovat protein _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po říjen 19, 2009 10:14 pm Předmět: |
|
|
JM, JM .. jo Jižní město .. znám, to je u Benešova  ! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|