|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 10:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yazi reloaded
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 11:03 am Předmět: |
|
|
to je sice hezky, ale našel si prd, tak jsem si ti dovolil nabídnout jinou variantu  pres tenhle vyhledávač jsem uz našel spoustu věcí, co jinde nebylo.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
tomi99

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 7:42 pm Předmět: |
|
|
Kdo viděl Cronenbergovu adaptaci The Dead Zone (1983) novely Stephena Kinga.
Scéna, kdy Christopher Walken pevně stiskne ruku "našemu" Herbertu Lomovi, tak ve mu opět vytvoří imaginace flashbacku z WW2 a pronese větu "The wolf is loose".
Dotazy:
1) jak pochopit uvedenou větu?
2) vysloví ji hlavní hrdina i v knize od Kinga?
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: po říjen 19, 2009 3:35 pm Předmět: |
|
|
Tomi99
zkus se mrknout na csfd,cz a napsat tam někomu z těch uživatelů...ty spíš budou věděť
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po říjen 19, 2009 3:53 pm Předmět: |
|
|
Terry Pratchett: Barva kouzel
Druhy z rady televiznich filmu podle knizni predlohy Terryho Pratchetta odehravajici se na Zemeplose...
Stejne jako prvni film - Hogfather/Otec prasatek dokazuje, ze film nemusi byt obsazeny znamymi herci a nemusi byt natoceny v Holywoodu, aby to byl perfektni film se vsim vsudy...
Jediny co se da filmu vytknout je to, ze Smrť nema tolik prostoru ... jinak je to skvely, nenarocny, odpocinkovy film ...
8/10 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po říjen 19, 2009 6:07 pm Předmět: |
|
|
vcera sem videl noveho Ramba a celkem vpoho, vyborna akce, sice to bylo strasne kratke a pribeh hodne podobny z Ramba 2 ale po vizualni strance dokonaly film, hlavne realne zvuky a nasledky pouziti zbrani nemelo chybu a zaverecna scena s kulometem  davam 80%
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 3:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 4:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 4:57 pm Předmět: |
|
|
m4l : stahoval jsi to? Jak vypadá ta kvalita. Asi to moc koukatelný nebude,co? (aspon R5) _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 5:17 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | m4l : stahoval jsi to? Jak vypadá ta kvalita. Asi to moc koukatelný nebude,co? (aspon R5) |
Paranormal Activity DVDSCR XVID – IMAGiNE - kvalita velmi dobra
mam to ze jednoho fora ja to nestahoval me ten film nelaka jen sem si vsim ze ste ho tady resili.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 5:19 pm Předmět: |
|
|
Mě celkem láká (stejně si myslím že to bude kravina, ale musím se přesvědčit  ) ale stejnak si radši počkám na pořádnou kvalitu... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 5:21 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | Mě celkem láká (stejně si myslím že to bude kravina, ale musím se přesvědčit ) ale stejnak si radši počkám na pořádnou kvalitu... |
hele me tahle kvalita prijde uplne v pohode no vidis ty screeny asi nejsem tak narocnej:P
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 5:28 pm Předmět: |
|
|
uz je to i na mininove, bt.am, atd., takze kdo preferuje torrenty, můžete tahat.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|