|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 4:22 pm Předmět: |
|
|
Cizo tě rozhodně nechtěl vyhodit, tak klíd :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 4:25 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Cizo tě rozhodně nechtěl vyhodit, tak klíd :-) |
Ja odchazim ?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 4:28 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Cizo tě rozhodně nechtěl vyhodit, tak klíd :-) |
presne tak, nikoho nevyhazuju, jen se mi ty absolutni prohlaseni, prezentovane jako neochvejna fakta zdaji trochu moc do oci bijici, zejmena s ohledem na nedostatek zkusenosti _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | BUFU napsal: | Nechápu proč, ale topik Matrix - 2,25 kg + 916 g balení za 999 Kč byl vymazán, tak to písnu sem. Stejně jako už tu kdosi psal, tak i mě došlo 916-ti gramové balení v jiné příchuti než jsem si napsal do Poznámky Asi by se u nás měli naučit číst... |
Btw. pokud by k nějaké chybě došlo i příště, piš to, prosím, přímo někomu z shopu nebo mě, protože šance, že si toho všimne někdo zde ve fóru, je dost malá. |
Možná by měl Ronnie udělat hloubkovou kontrolu, taky se mi při poslední objednávce stalo, že mi u gaineru místo čokolády přišla vanilka. Mě je to jako víceméně jedno, nestojí mi to za to s někym se hádat a posílat to zpět...
Ale nechápu co je za problém dát do balíku to co je napsáno v objednávce. Když tam jsou napsány hrušky, tak tam přece nedám jablka, to musí vědět každý skladník
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 4:43 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Ronnie napsal: | | BUFU napsal: | Nechápu proč, ale topik Matrix - 2,25 kg + 916 g balení za 999 Kč byl vymazán, tak to písnu sem. Stejně jako už tu kdosi psal, tak i mě došlo 916-ti gramové balení v jiné příchuti než jsem si napsal do Poznámky Asi by se u nás měli naučit číst... |
Btw. pokud by k nějaké chybě došlo i příště, piš to, prosím, přímo někomu z shopu nebo mě, protože šance, že si toho všimne někdo zde ve fóru, je dost malá. |
Možná by měl Ronnie udělat hloubkovou kontrolu, taky se mi při poslední objednávce stalo, že mi u gaineru místo čokolády přišla vanilka. Mě je to jako víceméně jedno, nestojí mi to za to s někym se hádat a posílat to zpět...
Ale nechápu co je za problém dát do balíku to co je napsáno v objednávce. Když tam jsou napsány hrušky, tak tam přece nedám jablka, to musí vědět každý skladník |
mě se to taky stalo, kupoval jsem asi na jaře Promil 65 čokoládu a dostal jsem vanilku, nebo tak něco, byla to moje první objednávka tady u ronnieho, žádal jsem tenkrát mailem čistě z legrace exemplární potrestání té ženy, co to spletla, bylo mi sděleno, že tak bude, asi to bylo málo , pro tyto případy si to chodím vyzvedávat na Kačerov osobně, i když bych měl dopravu zadarmo při nákupu asi přes 2000 dopravu, tak to nějak je...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 4:46 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Možná by měl Ronnie udělat hloubkovou kontrolu, taky se mi při poslední objednávce stalo, že mi u gaineru místo čokolády přišla vanilka. Mě je to jako víceméně jedno, nestojí mi to za to s někym se hádat a posílat to zpět... Ale nechápu co je za problém dát do balíku to co je napsáno v objednávce. Když tam jsou napsány hrušky, tak tam přece nedám jablka, to musí vědět každý skladník |
Ono docela přibylo objednávek a počet lidí, co se o samotnou kompletaci a balení starají, je asi nedostatečný. Já se chystám teď od příštího týdne začít s dost rozsáhlými změnami v shopu na všech úrovních, od webového rozhraní, přes způsoby informování zákazníků o stavu objednávky až po zaměstnance a právě třeba nastavení kontrol, aby k záměnám zboží/příchutí nedocházelo, tzn. věřím, že to velmi rychle vychytáme plus přidáme řadu věcí, které budou jen a jen k dobru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 4:48 pm Předmět: |
|
|
| Lameboy napsal: | mě se to taky stalo, kupoval jsem asi na jaře Promil 65 čokoládu a dostal jsem vanilku, nebo tak něco, byla to moje první objednávka tady u ronnieho, žádal jsem tenkrát mailem čistě z legrace exemplární potrestání té ženy, co to spletla, bylo mi sděleno, že tak bude, asi to bylo málo , pro tyto případy si to chodím vyzvedávat na Kačerov osobně, i když bych měl dopravu zadarmo při nákupu asi přes 2000 dopravu, tak to nějak je... |
Chodíš-li na Kačerov, vidíš sám, jakou tam mají divočinu. Řekl bych, že většina lidí pracuje na hranici možností... někteří za nimi:).
Jinak ale klidně dopravu po Praze zdarma vyzkoušej, na to je tam teď další nový kluk a mělo by to šlapat dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 5:01 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Lameboy napsal: | mě se to taky stalo, kupoval jsem asi na jaře Promil 65 čokoládu a dostal jsem vanilku, nebo tak něco, byla to moje první objednávka tady u ronnieho, žádal jsem tenkrát mailem čistě z legrace exemplární potrestání té ženy, co to spletla, bylo mi sděleno, že tak bude, asi to bylo málo , pro tyto případy si to chodím vyzvedávat na Kačerov osobně, i když bych měl dopravu zadarmo při nákupu asi přes 2000 dopravu, tak to nějak je... |
Chodíš-li na Kačerov, vidíš sám, jakou tam mají divočinu. Řekl bych, že většina lidí pracuje na hranici možností... někteří za nimi:).
Jinak ale klidně dopravu po Praze zdarma vyzkoušej, na to je tam teď další nový kluk a mělo by to šlapat dobře. |
divočina je tam proto, protože jako správný kapitalistický vydřiduch nejsi schopen přestěhovat firmu do větších prostor, proto se tam válí asi 30-40 osobních odběrů nachystaných v taškách na zemi, více lidí znamená větší mzdové náklady, větší prostory znamená větší náklady, atd. atd. potom bys musel zvednout ceny a už bys nebyl konkurenceschopný, nebo možná byl, ale vydělával bys míň, je mi jasný, že tento příspěvek bude ihned smazán
je to v podstatě jako když začínal www.alza.cz, byl v ulici Jateční, já si tenkrát pamatuji, když jsem tam pracoval jako skladník, byl na neskutečný bordel, málo prostoru, já už bych v takových podmínkách nepracoval, zestárnul jsem a zlenivěl... , ale pro mladý kluky, kteří si z výplaty kupují nový hardware je těch pár korun za 230 hodin měsíčně skvělá volba
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Lameboy napsal: | divočina je tam proto, protože jako správný kapitalistický vydřiduch nejsi schopen přestěhovat firmu do větších prostor, proto se tam válí asi 30-40 osobních odběrů nachystaných v taškách na zemi, více lidí znamená větší mzdové náklady, větší prostory znamená větší náklady, atd. atd. potom bys musel zvednout ceny a už bys nebyl konkurenceschopný, nebo možná byl, ale vydělával bys míň, je mi jasný, že tento příspěvek bude ihned smazán je to v podstatě jako když začínal www.alza.cz, byl v ulici Jateční, já si tenkrát pamatuji, když jsem tam pracoval jako skladník, byl na neskutečný bordel, málo prostoru, já už bych v takových podmínkách nepracoval, zestárnul jsem a zlenivěl... , ale pro mladý kluky, kteří si z výplaty kupují nový hardware je těch pár korun za 230 hodin měsíčně skvělá volba |
Není to tak snadné, jak to vypadá...
Každopádně jak vyrostla Alza.cz je neuvěřitelné, neskutečné a valím oči pokaždé, když tam přijedu, co s tím Aleš Zavoral dokázal.
(edit: Ano, smažu to, ať to tu nešpiníme, ale až zítra nebo tak. Jinak téma je, myslím, zajímavé a oboustranně přínosné.)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 5:10 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Lameboy napsal: | divočina je tam proto, protože jako správný kapitalistický vydřiduch nejsi schopen přestěhovat firmu do větších prostor, proto se tam válí asi 30-40 osobních odběrů nachystaných v taškách na zemi, více lidí znamená větší mzdové náklady, větší prostory znamená větší náklady, atd. atd. potom bys musel zvednout ceny a už bys nebyl konkurenceschopný, nebo možná byl, ale vydělával bys míň, je mi jasný, že tento příspěvek bude ihned smazán je to v podstatě jako když začínal www.alza.cz, byl v ulici Jateční, já si tenkrát pamatuji, když jsem tam pracoval jako skladník, byl na neskutečný bordel, málo prostoru, já už bych v takových podmínkách nepracoval, zestárnul jsem a zlenivěl... , ale pro mladý kluky, kteří si z výplaty kupují nový hardware je těch pár korun za 230 hodin měsíčně skvělá volba |
Není to tak snadné, jak to vypadá...
Každopádně jak vyrostla Alza.cz je neuvěřitelné, neskutečné a valím oči pokaždé, když tam přijedu, co s tím Aleš Zavoral dokázal.
(edit: Ano, smažu to, ať to tu nešpiníme, ale až zítra nebo tak. Jinak téma je, myslím, zajímavé a oboustranně přínosné.) |
vyrostla i díky mě, nechal jsem tam svoje nejlepší roky, já jsem takovej debil, měl jsem to více sabotovat, málo jsem kradl, bohužel...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 7:14 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | jo myslim si ze to vysledek diety ovlivni, kdyz uz se pta tak je lepsi 90 nez nejaka 50. Zrovna tady bych rekl ze sem spatne neporadil...
hehe ze udilim rady vsude a o vsem ? obcas neco napisu kdyz mam cas a nemyslim si ze bych nemel soudnost a radil vsude spatne. Promin uz sem psat nebudu. |
vysledek diety (nebo da se rict i vysledek Tve snahy ziskat dobrou postavu)zalezi na jinych vecech a ne na "malichernosti"jako proteinovy doplnek.Pokud ovsem nebudes treba brat 20 davek denne
ja bych zrusil vsechny firmy co vyrabi proteinove doplnky a nechal bych jen jednu s jednim vyrobkem..treba nejakou petasedestaku.To je plne dostacujici
PS:Kdyby na tech doplnkach tak srdceryvne zalezelo,tak by pred 20-30 lety,kdy prakticky zadne doplnky neexistovaly nemohl ziskat hezkou postavu vubec nikdo jen to z lidi taha prachy,protoze jsou liny a pohodlny jist normalni stravu a veri,ze tohle je zachrani jako doplnek..obcas...proc ne,ale stavet na tom jidelnicek a verit v megazazraky je hloupost
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | ShawnRay napsal: | jo myslim si ze to vysledek diety ovlivni, kdyz uz se pta tak je lepsi 90 nez nejaka 50. Zrovna tady bych rekl ze sem spatne neporadil...
hehe ze udilim rady vsude a o vsem ? obcas neco napisu kdyz mam cas a nemyslim si ze bych nemel soudnost a radil vsude spatne. Promin uz sem psat nebudu. |
vysledek diety (nebo da se rict i vysledek Tve snahy ziskat dobrou postavu)zalezi na jinych vecech a ne na "malichernosti"jako proteinovy doplnek.Pokud ovsem nebudes treba brat 20 davek denne
ja bych zrusil vsechny firmy co vyrabi proteinove doplnky a nechal bych jen jednu s jednim vyrobkem..treba nejakou petasedestaku.To je plne dostacujici
PS:Kdyby na tech doplnkach tak srdceryvne zalezelo,tak by pred 20-30 lety,kdy prakticky zadne doplnky neexistovaly nemohl ziskat hezkou postavu vubec nikdo jen to z lidi taha prachy,protoze jsou liny a pohodlny jist normalni stravu a veri,ze tohle je zachrani jako doplnek..obcas...proc ne,ale stavet na tom jidelnicek a verit v megazazraky je hloupost | s prvni vetou souhlasim , to ostatni je sračka vsech sraček. Uz te vidim jak do sebe potrebujes narvat 400g bilkovin , jak to rves jenom jidlem , vydrzel bys tak 2 dny a 3ti by ses doblul
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | ShawnRay napsal: | jo myslim si ze to vysledek diety ovlivni, kdyz uz se pta tak je lepsi 90 nez nejaka 50. Zrovna tady bych rekl ze sem spatne neporadil...
PS:Kdyby na tech doplnkach tak srdceryvne zalezelo,tak by pred 20-30 lety,kdy prakticky zadne doplnky neexistovaly nemohl ziskat hezkou postavu vubec nikdo jen to z lidi taha prachy,protoze jsou liny a pohodlny jist normalni stravu a veri,ze tohle je zachrani jako doplnek..obcas...proc ne,ale stavet na tom jidelnicek a verit v megazazraky je hloupost | s prvni vetou souhlasim , to ostatni je sračka vsech sraček. Uz te vidim jak do sebe potrebujes narvat 400g bilkovin , jak to rves jenom jidlem , vydrzel bys tak 2 dny a 3ti by ses doblul |
Ano zalezi na jinych vecech, toto je detail, ale kdyz chces 100% tak proste dodrzis i ten detail aby to tech 100% bylo. jenze je otazka jak by ti lidi vypadaly dnes, urcite lip nez predtim
|
|
| nahoru |
|
 |
Anaboliconline
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | ShawnRay napsal: | jo myslim si ze to vysledek diety ovlivni, kdyz uz se pta tak je lepsi 90 nez nejaka 50. Zrovna tady bych rekl ze sem spatne neporadil...
PS:Kdyby na tech doplnkach tak srdceryvne zalezelo,tak by pred 20-30 lety,kdy prakticky zadne doplnky neexistovaly nemohl ziskat hezkou postavu vubec nikdo jen to z lidi taha prachy,protoze jsou liny a pohodlny jist normalni stravu a veri,ze tohle je zachrani jako doplnek..obcas...proc ne,ale stavet na tom jidelnicek a verit v megazazraky je hloupost | s prvni vetou souhlasim , to ostatni je sračka vsech sraček. Uz te vidim jak do sebe potrebujes narvat 400g bilkovin , jak to rves jenom jidlem , vydrzel bys tak 2 dny a 3ti by ses doblul |
Presne tak, je to pohodlnejsi a i financne vyhodne, ve srovnani treba s masem (samozrejme pro tebe, kterej je zvyklej zrat tvaroh a piskoty, pze to je ten spravny old school hardcore bodybuilding, to asi tak vyhodne nebude). Akorat ne kazdymu se chce jezdit ve skodovce, kdyz ma na mercedesa, i kdyz to je prece taky auto ze...
Btw. jsou treba ketogenni diety, kde uz ti ta 65-ka dcela ovlivni vysledky, tak uz prosimte prestan vsude cpat ty svoje predpotopni nazory, cpi se dal tvarohem, ale neurcuj tady, co by se melo vyrabet a co ne, co je dostacujici a co neni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 10:11 pm Předmět: |
|
|
Ja v podstate s Ironem souhlasim ... souhlasim s nazorem, ze nejde vsechno stavet na doplnkach .. porad sou to jenom doplnky...nic vic nic min...
Sacharidacku: kolik lidi do sebe denne potrebuje dostat 400g bilkovin???
A ty Cizo nech uz Shawna ... davas mu v posledni dobe docela sadu, co sem si vsimnul, on z toho bude chudak spatnej _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|