AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eob

PříspěvekZaslal: ne srpen 23, 2009 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Jo takhle, nějakej nedospělej bezmozk, chápu, oni z toho vyrostou

Pozor, nekteri ne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne srpen 23, 2009 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eob napsal:
eSko napsal:
Jo takhle, nějakej nedospělej bezmozk, chápu, oni z toho vyrostou

Pozor, nekteri ne

Už si to tvůj manžel ten můj soubor aspoň přečetl?
CIZO

PříspěvekZaslal: ne srpen 23, 2009 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper, Kouba:

zavolejte si, poslete si pohled, napiste si maila, nebo treba PM, ale vsechny dasi podobny prispevky mazu

Derek Poundstone
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 23, 2009 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Draper, Kouba:

zavolejte si, poslete si pohled, napiste si maila, nebo treba PM, ale vsechny dasi podobny prispevky mazu

no skoda, zrovna jsem mel pro nej rozepsanej tak peknej dopis
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne srpen 23, 2009 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michale četl jsem ten dokument, ber to s rezervou...

citace:
ketogenní (z jejich koster vzniká tuk)

Ketogenní aminokyseliny vedou ke vzniku acetoacetátu, což je ketolátka, z ní se dál vytváří acetyl-CoA. Zpětný obrat už není možný a tuk se z ketogenních aminokyselin vytvoří pouze v extrémních stravovacích podmínkách.

citace:
glukogenní (z jejich koster vzniká glykogen)

Glukogenní aminokyseliny se v případě energetického deficitu a nebo při vyšší energetické potřebě přeměňují na glukózu, ze které vzniká buď pyruvát, a nebo ve stavu reparace se vytvořená glukóza může uložit do glykogenu.

Kyselina pyrohroznová (pyruvát) je mezi produkt v citrátovém cyklu. To, co se s ní děje je ovlivněno stavem glykolýzy.

citace:
Karnitin - V organismu se může tvořit, ale mnohdy zcela nedostatečně. Dříve

To už je, ale kravina...

Karnitin se v těle tvoří z aminokyselin Lysinu a Methioninu. K tomu aby k přeměně na karnitin došlo je zapotřebí Vitamínu C, Vitamínu B6, niacinu a Fe. V těle se karnitinu vytvoří v rozmařilém množství.

citace:
Karnitin má však ještě mnohem širší použití, a to např. v případě nadměrné fyzické zátěže včetně sportu (velice vhodný pro rýsovací diety) a současně i pro podporu vytrvalostních výkonů, v případě obezity (je vhodné jej kombinovat s fenylalaninem a "spalovači tuku"), při oběhových potížích všeho druhu, při onkologických problémech (rakovina), při svalové dystrofii, při chronické únavě a při snížení sexuální výkonnosti.

Suplementace karnitinu je neúčinná a jeho potřeba nestoupá ani s fyzickou zátěží. Exogenní přívod karnitinu v žádném případě nezlepšuje spalování mastných kyselin. Karnitin funguje a je v beta oxidaci mastných kyselin nezbytným substrátem, ale funguje jen ten karnitin, kterého se v těle vytvoří v dostatečném množství.

V jediném případě, kde by jeho suplementace měla smysl, je v případě poruch metabolismu methioninu a lysinu, a nebo při nedostatečném příjmu těchto aminokyselin stravou.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne srpen 23, 2009 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Příspěvky mimo téma pokračují zde:
https://forum.ronnie.cz/ot-z-aminokyseliny-t23370.html

Jen jsem omylem uřízl i toto, co k tématu ještě bylo:

Pumping.Iron napsal:
Kdyby te tak slyseli vsichni ti ve fitkach,jak si to kupujou..prece po tom zhubnou ne?trener jim to rikal,otevrou si casopis a tam vidi krasnou stihlou holku,jak pije napoj s karnitinem a jeji kamaradky to pijou prece taky a jak jsou hubeny!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ShadowZuz

PříspěvekZaslal: ne srpen 23, 2009 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pumping.Iron napsal:
Kdyby te tak slyseli vsichni ti ve fitkach,jak si to kupujou..prece po tom zhubnou ne?trener jim to rikal,otevrou si casopis a tam vidi krasnou stihlou holku,jak pije napoj s karnitinem a jeji kamaradky to pijou prece taky a jak jsou hubeny!!!

Přesně o těchle věcech jsme dnes vedli docela obsáhlý rozhovor na kurzu...Docela zajímavé, co se člověk všechno dozvěděl..
PetrSikora

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShadowZuz napsal:
Pumping.Iron napsal:

Přesně o těchle věcech jsme dnes vedli docela obsáhlý rozhovor na kurzu...Docela zajímavé, co se člověk všechno dozvěděl..

např?
Robo1988

PříspěvekZaslal: st září 23, 2009 10:03 pm    Předmět: davkovanie BCAA Odpovědět s citátem

ahoj...keby ste mi mohli poradit ...kupil som BCAA amino extra strong od nutrendu ..ide o to ze neviem ci vobec uzivat produkt pocas netreningovych dni ... a ked ho pouzivat v akom mnozstve ... diky za radu
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 23, 2009 10:52 pm    Předmět: Re: davkovanie BCAA Odpovědět s citátem

Robo1988 napsal:
ahoj...keby ste mi mohli poradit ...kupil som BCAA amino extra strong od nutrendu ..ide o to ze neviem ci vobec uzivat produkt pocas netreningovych dni ... a ked ho pouzivat v akom mnozstve ... diky za radu
hrst pred a hrst po treningu , v netreningovej den ne ...
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2009 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pánové skúsenosti s týmito BCAA? https://obchod.ronnie.cz/s-1855-bcaa-pure.html Plánujem kúpu. Dík
c87

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2009 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron Lung Power napsal:
Pánové skúsenosti s týmito BCAA? https://obchod.ronnie.cz/s-1855-bcaa-pure.html Plánujem kúpu. Dík

par baleni uz som zjedol, este ma nejake cakaju... pridu mi dost vyhodne pomer cena/zlozenie, preto som si ich kupil, davam si dvojnasobne davky teda 8 pred a 8 tabletiek po cviceni, citim rychlejsiu regeneraciu
Anaboliconline

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2009 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
Iron Lung Power napsal:

par baleni uz som zjedol, este ma nejake cakaju... pridu mi dost vyhodne pomer cena/zlozenie, preto som si ich kupil, davam si dvojnasobne davky teda 8 pred a 8 tabletiek po cviceni, citim rychlejsiu regeneraciu

To mi rekni, jak citis tu lepsi regeneraciu?
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2009 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsou otázky :-)

Asi tak jako když ti řeknu, že jsem se dobře vysral. Těžko se to popisuje, ale ten pocit tam je :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Anaboliconline

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2009 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nj, ale tak na takovej pocit si nemusim kupovat BCAAcka... :)
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: