|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 4:45 pm Předmět: |
|
|
Takže posilovna na FAKULTĚ SPORTOVNÍCH!!!!! STUDIÍ v areálu za několik MILIARD je uplně ta nejhorší posilovna jakou jsem kdy viděl...
Ještě jsem neviděl posilovnu ve který se nedá cvičit...
Ale maj na stěnách 6 gigantickejch plazmovek _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
guest332
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 7:20 am Předmět: |
|
|
ahoj,
nevíte prosím o nějakém fitku poblíž Žlutého kopce? díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Setty
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 8:21 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Takže posilovna na FAKULTĚ SPORTOVNÍCH!!!!! STUDIÍ v areálu za několik MILIARD je uplně ta nejhorší posilovna jakou jsem kdy viděl...
Ale maj na stěnách 6 gigantickejch plazmovek |
Tak pod hradem se to docela dá...;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Vespa
|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 12:53 pm Předmět: |
|
|
| guest332 napsal: | ahoj,
nevíte prosím o nějakém fitku poblíž Žlutého kopce? díky. |
To by mě taky zajímalo. Chtěl jsem chodit do té co je přímo v budově V-Clubu pod bazénem na Kraváku, ale ta je už delší dobu "zavřená z technických důvodů"
Neví někdo o dalších posilovnách v okolí? Masarykova čtvrť, Stránice..?
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 1:12 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Takže posilovna na FAKULTĚ SPORTOVNÍCH!!!!! STUDIÍ v areálu za několik MILIARD je uplně ta nejhorší posilovna jakou jsem kdy viděl...
Copak, nepovolili ti magnézko?
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 1:23 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Poman napsal: | Takže posilovna na FAKULTĚ SPORTOVNÍCH!!!!! STUDIÍ v areálu za několik MILIARD je uplně ta nejhorší posilovna jakou jsem kdy viděl...
Copak, nepovolili ti magnézko? |
toto asi nebude o magnezku :). co byla zminena posilovna "pod hradem" .. to taky neni zrovna posilovna na cviceni. jednocky maly, lehnout si pod bench znamena vybrat kotouce z celyho fitka. nastavitelna lavica mela jakysi opery na nohy, jejichz jedinej ucel byl k zavazeni a na obrazeni kotniku. druha schopna osa tam za me nebyla (takze to znamena zrusit bench), drepy nemyslitelny .. akorat nejakej kripl MP a legpress. ucitel se tam jeste kafral, ze to zrizoval on.
pokud to v posilovne, co zminil Poman, je zrizeny obdobne .. jenom ty plazmy me trocha zarazi :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 2:24 pm Předmět: |
|
|
| citace: | -Tak čekal jsem že to bude posilovna na nic,ale všechna má očekávání byla překonána.Velikost trošku větší než šatna v BG bych řekl a napěchovaná pouze stupidníma strojema-předkopávání,zakopávání,roznožování,snožování,3 debilní stroje na břicho,kladka na záda,veslo,scotovka,stroj na schyby a kliky na bradlech,několik kol a multipres...
Pak tam je jeden bench,JEDNA lavička,pár kotoučů (v celý posilovně je tak 150kg možná maximálně) a trocha jednoruček (do 40kg,a od 20 skáčou po 5kg:)Ani jedno zrcadlo ale 6 plazmovejch televizí.A je to tam tak naskládaný že není nikde místo si třeba odjet přítahy v předklonu nebo tlaky na ramena,prostě tam neni kde....Ani si neni kam lehnout abych si člověk dal třeba zkracovačky.... |
Cituju sám sebe heh
Posilovna pod hradem je proti týhle hotovej ráj jako,bez jakýkoliv nadsázky... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Maros88
|
Zaslal: po říjen 19, 2009 3:24 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se konecne rozhodl registrovat na tohle forum...Chtel bych znovu zacit trenovat po dlouhe pauze a nekolikaleteho sezeni za klavesnici a tak bych se Vas chtel zeptat na par posiloven nejlepe na trase kr.pole-obrany abych to zmakl pri ceste z prace...nebranim se ale necemu lepsimu co bude o par km jinde..  kde se da aj pokecat, a bude tam ochotna obsluha , ktera bude vedet o cem mluvi a poradi mi.
Na Tylove to mai thai se mi zda ponekud male ,ale nevim videl jsem to zatim jen z fotek...chce to nazor lidi co tam chodi.
kdo kde chodi ? chtel bych se socknout k nekomu kdo chodi pravidelne jestli to nekomu nebude delat problem...protoze bench apod. cviky se delaji o samote velmi spatne... :) Jak ale koukam vy uz jste nekde pres 100kg na cince a ja zmaknu sotva 2 tretiny z toho metracku
Jaky mate nazor na Goldsgym v Reckovicich?
Cenove by bylo fajn tak kolem 7stovek za mesicni pernamentku.
Diky za Vase nazory :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 24, 2009 5:06 pm Předmět: |
|
|
Co jsou to ty Happy Hours v Big One Fitness? A kolik tam je vlezny,respektive kolik stoji mesicni permanentka? Na jejich strankach to nemuzu najit... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so říjen 24, 2009 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Co jsou to ty Happy Hours v Big One Fitness? A kolik tam je vlezny,respektive kolik stoji mesicni permanentka? Na jejich strankach to nemuzu najit... |
to neni nic pro nas.. věř mi
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so říjen 24, 2009 5:08 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Co jsou to ty Happy Hours v Big One Fitness? A kolik tam je vlezny,respektive kolik stoji mesicni permanentka? Na jejich strankach to nemuzu najit... |
Když jsem tam před 2 lety tak vstup stál 120kč...
Happy Hours máš slevu,ale kolik maj. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 24, 2009 5:09 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | Draper napsal: | | Co jsou to ty Happy Hours v Big One Fitness? A kolik tam je vlezny,respektive kolik stoji mesicni permanentka? Na jejich strankach to nemuzu najit... |
to neni nic pro nas.. věř mi |
co,ta posilka? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 6:07 pm Předmět: |
|
|
Byli jste uz nekdo cvicit v tom novym fitku, co je ted misto Draper's gymu (Fitness 2000) v budove koljji VUT na Kounicovy? Jaky to tam je, co je tam novyho, co se muze / nemuze, co personal :) , majitel, navstevnost atd....celkem by me to zajimalo..... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|