| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaký je Váš nejoblíbenější základní cvik ? |
| Dřepy |
|
27% |
[ 21 ] |
| Mrtvola |
|
30% |
[ 23 ] |
| Benchpress |
|
34% |
[ 26 ] |
| Tlak za hlavou |
|
0% |
[ 0 ] |
| Tricepsový tlak |
|
1% |
[ 1 ] |
| Bicepsový zdvih s velkou činkou |
|
6% |
[ 5 ] |
|
| Celkem hlasů : 76 |
|
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 8:35 pm Předmět: |
|
|
bench _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 8:36 pm Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | | schnitzel napsal: | Kde si nechal zhyby??????? |
mrtvola mi přijde jake nejzákladnější cvik na záda |
az na to ze mrtvola neni na zada
moj oblubeny jednoznacne benchpress, to by som cvicil furt
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 8:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 8:43 pm Předmět: |
|
|
nevim jestli je to zakladni cvik ale kdyz je tu bicepsovy zdvih tak proc ne... mne se nejvic asi libi pritahy v predklonu
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 8:54 pm Předmět: |
|
|
big lebowski: co furt zkousis delat za osvetu.. mrtvola je na celou zadni stranu tela tak hlavne nepis ze neni na zada ale hlavne na nohy ... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 9:29 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | big lebowski: co furt zkousis delat za osvetu.. mrtvola je na celou zadni stranu tela tak hlavne nepis ze neni na zada ale hlavne na nohy ... |
dik
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 9:32 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | nevim jestli je to zakladni cvik ale kdyz je tu bicepsovy zdvih tak proc ne... mne se nejvic asi libi pritahy v predklonu |
Základnější cvik na biceps neznám, než bicepsový zdvih. Jde o to, že jsem vypsal základní cviky téměř na všechny partie (kromě lýtek, předloktí a břicha)...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 9:34 pm Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | nevim jestli je to zakladni cvik ale kdyz je tu bicepsovy zdvih tak proc ne... mne se nejvic asi libi pritahy v predklonu |
Základnější cvik na biceps neznám, než bicepsový zdvih. Jde o to, že jsem vypsal základní cviky téměř na všechny partie (kromě lýtek, předloktí a břicha)... |
ajo tys to myslel takto... jako ze vyber nejzakladnejsich cviku na na kazdu partii....
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 10:46 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | danny1744 napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | nevim jestli je to zakladni cvik ale kdyz je tu bicepsovy zdvih tak proc ne... mne se nejvic asi libi pritahy v predklonu |
Základnější cvik na biceps neznám, než bicepsový zdvih. Jde o to, že jsem vypsal základní cviky téměř na všechny partie (kromě lýtek, předloktí a břicha)... |
ajo tys to myslel takto... jako ze vyber nejzakladnejsich cviku na na kazdu partii.... |
přesně tak
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
|
| nahoru |
|
 |