na tech fotkach vidis gyno? KDE ? Nemyslis nahodou tu bradavku ? Vis co to je prosimte vubec gyno? To ze ma vetsi bradavku neznamena , ze ma gyno btw tady je par ukazek a nasel sem tam aj Evana Centopani (1:27), ten mel teda slusny gyno a pak tam je jeste jeho kamos PJ Braun (0:35)
no nic proti ale na tom videu mají někteří zvětšené bradavky jako lesukov a jak vidíš je to považovaný za gyno -já vím co ej gyno protože ho mám taky
_________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
paradni sestava , jak tam je ten zvuk toho pc , si dycky myslim , ze muj pc hlasi chybu
jak rikas..
_________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
_________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru