|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 9:11 pm Předmět: |
|
|
Nasel jsem u nas na siti nejaky PDFka o cviceni, kdo by chtel napiste PM ja vam poslu link na stazeni, bych to hodil nekam na edisk kdyby byl zajem _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne listopad 01, 2009 7:28 pm Předmět: |
|
|
Den 54
Bench
8x81kg 8x81kg 8x81kg 7x81kg 6x81kg 6x81kg
parada
Upazovani ve stoje
8x12kg 8x12kg 7x12kg 7x12kg
zadni stranu pravyho ramena sem citil jak bejk, uplne me tam palilo, zajimave
Kliky na bradlech
já x 8,7,7,6
u nas v posilovne mame bradla trochu sir od sebe a vic mi to vyhovuje, ve fitku v Brne sou strasne uzky.
Pritahy VC k brade
10x45kg 8x45kg 8x45kg 8x45kg
Dnes to slo nejak pekne
Bicepsovy zdvih s EZ
8x40kg 8x40kg 8x40kg 7x40kg
po dlouhe dobe sem cvcil s EZ a bylo to maso celkem
Dnes kratsi trening nemel sem cas, a ani silu kdyz sem prisel do posilovny, ale roztahlo se to pekne. Sem posledni dobou linej u nas cvicit s jednoruckama pac si musim prevazovat zavazi a fakt me to nebavi:/ _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po listopad 02, 2009 10:02 pm Předmět: |
|
|
Nemoc jak cyp nic mi nebylo a buch najednou citim naky skrundani v brise, prujem a celkem vysoka teplota bych tipoval _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st listopad 04, 2009 2:58 pm Předmět: |
|
|
ZAŽIL JSEM PRVNÍ ANÁLNÍ STYK, BOHUŽEL Z DRUHÉ STRANY...
a vypadá to že mám asi salmonelu... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 04, 2009 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | ZAŽIL JSEM PRVNÍ ANÁLNÍ STYK, BOHUŽEL Z DRUHÉ STRANY...
a vypadá to že mám asi salmonelu... |
tak to je blby ale myslim, ze leceni moc casu nezabere a zachvilku ses zase ve fitku, jen mozna o par kg lehci :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 12:34 pm Předmět: |
|
|
Stále nemoc, naštěstí už nechčiju prdelí, jen mám průjem, když ležím tak záda cítím víc... Jinak teď sem melě rozmluvu s kámoem co začal cvičit ten magor najel na split 6+1 a poradit si prostě nenechá, k tomu má vprdeli ledviny a 2 měsíce předtím si našel nějakou očistnou hladovku na 4dny jen na vodě, nevím jestli to byla náhoda, ale po 1 měsíci se mu ty ledviny nějak zhoršili... Naštěstí to už má zase lepší co popisuje... Ale takový lidi fakt mlátit do hlavy, prostě si nenchá poradit ani kdybych tvrdil že pád z okna ho bude bolet... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 6:26 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem mel pevnou vuli a nesel jsem cvicit ac jsem laskoval s myslenkou ze pujdu´, nahanim bratrance na cislo na jeho doktora na zada. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st listopad 11, 2009 9:34 am Předmět: |
|
|
Tak jsem obědnanej na 1.12. k Mudr Ungerové, neuroložka někde na palackýho, známej mi ji doporučil na ty záda. Ty záda nejsou žádnej extrém ale nelepší se to ať cvičím nebo necvičím, teď otázka jestli mám cvičit lehce, nebo se na to úplně vysrat... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne listopad 15, 2009 3:20 pm Předmět: |
|
|
ac jsem si rikal ze nebudu vubec nic delat tak sem si dal vcera mensi trenink
prenaseni pytlu s obilim
po tomhle sem si rikal ze bych si mohl trosicku zacvicit
pritahy JC
20*22kg 15*22kg 15*22kg 15*22kg
bicepsovy zdvih s JC
8*22kg 8*22kg 8*22kg 8*22kg
lilo ze me jak z vola jak nic nedelam... cvicil jsem jen v pokoji s alternativni cinkou:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne listopad 15, 2009 6:17 pm Předmět: |
|
|
Kdyztak esli budete hlasovat napiste mi sem proc ste tak hlasovali, jestli s tim mate nejakou zkusenost atd...:) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 8:13 pm Předmět: |
|
|
Den 55
Pritahy horni kladky
10x60kg 8x65kg 8x65kg 8x65kg 10x55kg
dory
Kliky na bradlech
jáx6,6,6
tolesem sel cvicit pac byla posilkaabsolutne nacvekla a nemel sem kam jit tady na tech bradlech davam nejak malo opakovani, jsou strasne blizko u sebe nejsem zvyklej
Dřepy
65kgx10 65kgx10 65kgx10 65kg x10
ty nohy cvicit musim trochu nato ze to bylli lehky drepy tak meli nohy vic dozt nez by meli:D
Tlaky s JC na ramena
10x22kg 6x26kg 6x26kg 7x22kg
Strsne me potesilo tech 26 uz to aspon vypada ze zvedam nejaky cinky a ne osy:D
Pritahy VC - ramena
7x45kg 7x45kg 6x45kg 6x45kg
Uz sem byl celkem vyzdimanej
Pritahy JC
10x28kg 8x28kg 8x28kg 7x28kg
Bicepsovy zdvih s EZ - stroj
vahu nevim, uchop uplne nakokot... ale citil jsem to dobre, nejak jsem se nemohl porovnat na tom stroji
ufff celkem maso, po 2 tydnech cca cviceni plus vcera kalba takze me fakt strasne rychle dochazela sila. Ted jsem dosel mam paradni pocit, ziitra jsem si mel nahradit zapoctovku z matiky ale presunu si ji na pondeli fakt sem KO... Zada jsou vpohode vcelku, nicmene za tou neuroložkousi rozhodně skočím _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so listopad 21, 2009 9:09 am Předmět: |
|
|
vcera jsem daval jen bricho lehce a dnes se jde do lesa na dřevo, to jsem zvědavej, kombinace stovek mrtvých tahů s dřevem... xD Ještě navíc budem kácet břízu a asi to nebude nicmoc lehkýho jako sucháry, no když se mi vykurví záda aspoň nebudu nikam chodit a budu se moct učit xD _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út listopad 24, 2009 10:49 pm Předmět: |
|
|
Tak les dopadl jak se předpokládalo a záda zase dostali solidně naprdel...:/ zy týden jdu k neuroložce a uvidíme co se bude dít.
Koupil jsem si mega mikinu, foťák na mobilu má dost...:D
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne listopad 29, 2009 6:34 pm Předmět: |
|
|
Okok tak záda ač necvičím pořád cítím, není to nějaká extremní bolest, ale je to ztuhlý a když třeba dlouho sedím tak je cítím, už to jsou 2 měsíce, tohle úterý jdu konečně k té doktorce, tak jsem zvědavej co mě řekne...
Jinak na konci cvičení jsem měl cca 115kg oproti začátku cvičení nicmoc váhovej rozdíl, ale postava se celkem zformovala, nejvíc se posunuli záda, ramena a ruce, u koz jsem si nevšiml nějakýho zasádního progresu. Nohy jsem musel vypustit na delší dobu páč jsem měl zánět šlachy - vrátilo se mi to po jedné tůře, ale jsem rád, že jsem dřepoval s nějakýma těma 100kg v sériích, tj pro mě spokojenost, ač sem necvičil kvůli síle, ale kvůli postavě.
Teď jen dufám že budu moct začít cvičit aspoň do těch dvou měsíců no, záleží co řekne doktorka. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|