PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
ygg

PříspěvekZaslal: čt listopad 12, 2009 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Iron .... konkrétně i ten vyzkoušen, jahoda. Pominu li, že chutná hnusně MEGAsladce, a má takovou celkem působivou anilínovou barvu , tak klid.
Mít ho tak za třetinu běžné ceny, klidně koupím, s mlékem se snese, a když mi joooo lezl na nevry, přidal jsem do mixeru banán a klid.
luve88

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jahoda je fakt hnusně přeslazená. To se nedá.
Prdka27

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 3:33 pm    Předmět: Elite Odpovědět s citátem

Budu kupovat elite whey protein muzete mi nekdo doporucit prichut ktera vam chutnala?Vaham mezi vanilkou, cokoladou a mozna jahodou.Mate nejakou zkusenost?:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kulíšek

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 3:36 pm    Předmět: Re: Elite Odpovědět s citátem

Prdka27 napsal:
Budu kupovat elite whey protein muzete mi nekdo doporucit prichut ktera vam chutnala?Vaham mezi vanilkou, cokoladou a mozna jahodou.Mate nejakou zkusenost?:)

Já letos na jaře měla vanilku a nic moc to nebylo...
Kdysi dávno jsem měla čoko a ta byla rozhodně lepší....
S jahodou zkušenost nemám...:))
mysH

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

obecne se da na cokolade nejmin pokazit
kulíšek

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
obecne se da na cokolade nejmin pokazit

tak, tak..
Michael Müller

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 3:53 pm    Předmět: Re: Elite Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
Prdka27 napsal:

Já letos na jaře měla vanilku a nic moc to nebylo...
Kdysi dávno jsem měla čoko a ta byla rozhodně lepší....
S jahodou zkušenost nemám...:))

Omlouvám se, ale doporučil bych Vám jinou značku. Elite jsem kupoval asi rok a to velmi levně 4.4kg pod 1500,- a nebylo to ono. Vanilka mi zase chutnala, to je asi na každém.
Prdka27

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 7:02 pm    Předmět: .. Odpovědět s citátem

A kvuli financni situaci bych chtel aby mi to vystacilo tak na 2 mesice.Takze jsem myslel ze budu davkovat budto kazdy den jednu davku.Nebo 2 davky v ten den po treninku kdy by svaly meli rust co myslite co je lepsi?
schnitzel

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 7:14 pm    Předmět: Re: .. Odpovědět s citátem

Prdka27 napsal:
A kvuli financni situaci bych chtel aby mi to vystacilo tak na 2 mesice.Takze jsem myslel ze budu davkovat budto kazdy den jednu davku.Nebo 2 davky v ten den po treninku kdy by svaly meli rust co myslite co je lepsi?

Co tak 1xRano+ 1.5 Po treningu (vecer tvaroh) ?

EDIT: inac ja som si minule kupil All The Whey - Vanilla-Caramel a chvalim si ho, rozpustnost by mohla byt lepsia ale v celku som s tym proteinom spokojny a je o nieco lacnejsi nez Elite https://obchod.ronnie.cz/s-2815-whey-protein-blend.html
Prdka27

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenze to uz by bylo uz moc bilkovin najednou ne?Koncim tak v 17:00 s treninkem hned hodim glukopur a pak za 1.5 hodiny kur.prsa s rejzi a pak v 21:30 dojim tvaroh a jdu spat...Kdybych tam pridal jeste ten protein tak to telo nespotrebuje ne?A svaly rostou nejak 24-36h po treninku.Nebylo by teda lepsi brat to jen 2x v potreninkovy den??
schnitzel

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prdka27 napsal:
Jenze to uz by bylo uz moc bilkovin najednou ne?Koncim tak v 17:00 s treninkem hned hodim glukopur a pak za 1.5 hodiny kur.prsa s rejzi a pak v 21:30 dojim tvaroh a jdu spat...Kdybych tam pridal jeste ten protein tak to telo nespotrebuje ne?A svaly rostou nejak 24-36h po treninku.Nebylo by teda lepsi brat to jen 2x v potreninkovy den??

Jak moc? mozno si ma zle pochopil
1 davka rano, 1.5davky po treningu, a vecer pred spanim si das tvaroh
osobne sa mi zdaju 2 davky zbytocne. a ked tak 1x rano 1x po treningu, ale 2x po treningu sa mi zda moc...
Prdka27

PříspěvekZaslal: út listopad 24, 2009 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

schnitzel napsal:
Prdka27 napsal:

Jak moc? mozno si ma zle pochopil
1 davka rano, 1.5davky po treningu, a vecer pred spanim si das tvaroh
osobne sa mi zdaju 2 davky zbytocne. a ked tak 1x rano 1x po treningu, ale 2x po treningu sa mi zda moc...

Treninky mam PO,ST,PÁ
Takze bych to mohl udelat tekhle? Po-1x dopoledne 1x po treninku; Ut-1x; St-1x dopoledne 1x po treninku; Čt-1x; Pá 1x dopoledne 1x po treninku???
schnitzel

PříspěvekZaslal: út listopad 24, 2009 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prdka27 napsal:

Treninky mam PO,ST,PÁ
Takze bych to mohl udelat tekhle? Po-1x dopoledne 1x po treninku; Ut-1x; St-1x dopoledne 1x po treninku; Čt-1x; Pá 1x dopoledne 1x po treninku???

Sobota rano 1x aby si dvihol hladinu AMK v tele... Ja davam kazde rano (uz so zvyku) ale mam 100kg a som lenivy primat tolko vela bielkovyn v normalnej strave... :-)
keby si chcel maximalne setrit tak skus: treningove dni po treningu, netreningove dni (okrem nedele) rano :-)
inac rano to v klude daj do mlieka, po treningu stale do vody s glukozou/maltodextrinom....
Prdka27

PříspěvekZaslal: út listopad 24, 2009 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

schnitzel napsal:
Prdka27 napsal:

Treninky mam PO,ST,PÁ

Sobota rano 1x aby si dvihol hladinu AMK v tele... Ja davam kazde rano (uz so zvyku) ale mam 100kg a som lenivy primat tolko vela bielkovyn v normalnej strave... :-)
keby si chcel maximalne setrit tak skus: treningove dni po treningu, netreningove dni (okrem nedele) rano :-)
inac rano to v klude daj do mlieka, po treningu stale do vody s glukozou/maltodextrinom....

Jo jasny tu sobotu jsem zapomel :)
Raiko

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rozhodujem sa medzi Matrix-om a Goliath-om?ake su medzi nimi rozdiely?dakujem za rady

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: