|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
ygg
|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
To Iron .... konkrétně i ten vyzkoušen, jahoda. Pominu li, že chutná hnusně MEGAsladce, a má takovou celkem působivou anilínovou barvu  , tak klid.
Mít ho tak za třetinu běžné ceny, klidně koupím, s mlékem se snese, a když mi joooo lezl na nevry, přidal jsem do mixeru banán a klid. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
luve88
|
Zaslal: út listopad 17, 2009 5:30 pm Předmět: |
|
|
jahoda je fakt hnusně přeslazená. To se nedá. _________________ [url=http://www.sportuj.com]Sport[/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 3:33 pm Předmět: Elite |
|
|
Budu kupovat elite whey protein muzete mi nekdo doporucit prichut ktera vam chutnala?Vaham mezi vanilkou, cokoladou a mozna jahodou.Mate nejakou zkusenost?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 3:47 pm Předmět: |
|
|
obecne se da na cokolade nejmin pokazit
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 3:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 7:25 pm Předmět: |
|
|
Jenze to uz by bylo uz moc bilkovin najednou ne?Koncim tak v 17:00 s treninkem hned hodim glukopur a pak za 1.5 hodiny kur.prsa s rejzi a pak v 21:30 dojim tvaroh a jdu spat...Kdybych tam pridal jeste ten protein tak to telo nespotrebuje ne?A svaly rostou nejak 24-36h po treninku.Nebylo by teda lepsi brat to jen 2x v potreninkovy den??
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: út listopad 24, 2009 7:10 pm Předmět: |
|
|
| schnitzel napsal: | | Prdka27 napsal: | Jenze to uz by bylo uz moc bilkovin najednou ne?Koncim tak v 17:00 s treninkem hned hodim glukopur a pak za 1.5 hodiny kur.prsa s rejzi a pak v 21:30 dojim tvaroh a jdu spat...Kdybych tam pridal jeste ten protein tak to telo nespotrebuje ne?A svaly rostou nejak 24-36h po treninku.Nebylo by teda lepsi brat to jen 2x v potreninkovy den?? |
Jak moc? mozno si ma zle pochopil
1 davka rano, 1.5davky po treningu, a vecer pred spanim si das tvaroh
osobne sa mi zdaju 2 davky zbytocne. a ked tak 1x rano 1x po treningu, ale 2x po treningu sa mi zda moc... |
Treninky mam PO,ST,PÁ
Takze bych to mohl udelat tekhle? Po-1x dopoledne 1x po treninku; Ut-1x; St-1x dopoledne 1x po treninku; Čt-1x; Pá 1x dopoledne 1x po treninku???
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: út listopad 24, 2009 7:45 pm Předmět: |
|
|
| schnitzel napsal: | | Prdka27 napsal: |
Treninky mam PO,ST,PÁ
Takze bych to mohl udelat tekhle? Po-1x dopoledne 1x po treninku; Ut-1x; St-1x dopoledne 1x po treninku; Čt-1x; Pá 1x dopoledne 1x po treninku??? |
Sobota rano 1x aby si dvihol hladinu AMK v tele... Ja davam kazde rano (uz so zvyku) ale mam 100kg a som lenivy primat tolko vela bielkovyn v normalnej strave... :-)
keby si chcel maximalne setrit tak skus: treningove dni po treningu, netreningove dni (okrem nedele) rano :-)
inac rano to v klude daj do mlieka, po treningu stale do vody s glukozou/maltodextrinom.... |
Jo jasny tu sobotu jsem zapomel :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Raiko

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 8:14 pm Předmět: |
|
|
rozhodujem sa medzi Matrix-om a Goliath-om?ake su medzi nimi rozdiely?dakujem za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|