|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ShawnRay

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 9:38 pm Předmět: |
|
|
Halloween I (2007)
nevidel sem zadny starsi verze takze nemuzu moc srovnavat, ale prvni pulka filmu parada, bylo to o detsvim Michaela Mayerse, a ve 2 .pulce uz byl dospelej, to byla uz takova klasicka vyvrazdovacka -> nuda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 10:06 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | Halloween I (2007)
nevidel sem zadny starsi verze takze nemuzu moc srovnavat, ale prvni pulka filmu parada, bylo to o detsvim Michaela Mayerse, a ve 2 .pulce uz byl dospelej, to byla uz takova klasicka vyvrazdovacka -> nuda |
Ja byl tedka v kine na 2 dile ...
Ale nejak nevim co si o tom mam myslet .. nejak sem to nezachapal .. pac sem nevidel tenhle prvni dil ani bohuzel tu puvodni klasiku ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 10:10 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | ShawnRay napsal: | Halloween I (2007)
nevidel sem zadny starsi verze takze nemuzu moc srovnavat, ale prvni pulka filmu parada, bylo to o detsvim Michaela Mayerse, a ve 2 .pulce uz byl dospelej, to byla uz takova klasicka vyvrazdovacka -> nuda |
Ale nejak nevim co si o tom mam myslet .. nejak sem to nezachapal .. pac sem nevidel tenhle prvni dil ani bohuzel tu puvodni klasiku ... |
Jä sem predchozi dily taky nevidel a bylo jich myslim kolem 7..
A prave 2 by mela navazovat na tu 1, ze on mel prezit a znovu hledat svou sestru
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 10:31 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | ShawnRay napsal: | Halloween I (2007)
Ale nejak nevim co si o tom mam myslet .. nejak sem to nezachapal .. pac sem nevidel tenhle prvni dil ani bohuzel tu puvodni klasiku ... |
Mozna to bude reziserem, Rob Zombie ma trochu ujety filmy a ne kazdy je dokaze tak pochopit
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne listopad 01, 2009 3:06 am Předmět: |
|
|
Mary and Max
http://www.csfd.cz/film/253387-mary-a-max-mary-and-max/
Tak tohle je další velký překvapení. Po Amélii z Montmartu, si dát toto... Animovaný příběh (na motivy skutečných událostí) o obézním americkém čtyřicátníkovi trpícím psychickou poruchou a osmileté outsiderky z australské předměstní. Jeden náhodný dopis, spojí životní cesty dvou lidí z okraje společnosti. Neoblíbení, oškliví, bez přátel, středem posměchů... Oba to zažili a zažívají, i když každý jinak a najendou našli oporu jeden v druhém, i když je od sebe dělí tisíce kilometrů oceánu. Paradoxně tak prožívají intenzivnější přátelství, než většina těch skutečných. Celé je to umocněné, neskutečně depresivním vytvarným ztvárněním, černobílou barvou, morbidním vykreslením postav (po animátorské stránce). Přesto v tom je hodně pozitivních emocí, vtipu, ale také bezprostředního pohledu na osudy dvou lidí, kteří jsou v žebříčku "společenské žádanosti" až úplně na dně, kteří nikoho z nás nezajímají, a kteří se přes to všechno snaží žít svoje životy a naplňovat svoje sny a cíle. 9/10
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po listopad 02, 2009 11:47 pm Předmět: |
|
|
Právě dávaj na nově Americký ninja.....film mého mládí, Dudikoff rulez  ......s odstupem času je to na jednu stranu hrozná sračka ale na jednu, nebojim se říct klasika!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 6:34 pm Předmět: |
|
|
Perfect getaway
Film začíná svatební cestou mladé dvojice na Hawai. Jsou mladí a nezkušení měšťáci, ale v 2/3 filmu dojde k takovýmu zvratu, že jsem z toho ještě teď paf. Hlavní ženskou roli hraje Milla Jovovich :-)
imdb score 6.5/10 _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 8:37 pm Předmět: |
|
|
My sister's keeper
A dnes ještě jeden. Film o zdraví a smrti, o úlevě a trápení, o životě a touze...
imdb score 7.4/10 _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá listopad 13, 2009 10:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Schwarzenegger
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 13, 2009 10:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: pá listopad 13, 2009 11:04 am Předmět: |
|
|
District 9 - hrozna hovadina (az na moc pekny jihoafricky accent, uplne o nicem), 2/10 a to pouze za praci maskeru
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: pá listopad 13, 2009 11:41 am Předmět: |
|
|
| frode napsal: | | District 9 - hrozna hovadina (az na moc pekny jihoafricky accent, uplne o nicem), 2/10 a to pouze za praci maskeru |
Já se přiznám, že taky nechápu, proč je to tak vychvalováno. Neházím to mezi odpad, ale vychvalovat? Accent jsem teda neocenil, to je pravda. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
haluzinhoo

|
Zaslal: pá listopad 13, 2009 11:46 am Předmět: |
|
|
| Michael Müller napsal: | | frode napsal: | | District 9 - hrozna hovadina (az na moc pekny jihoafricky accent, uplne o nicem), 2/10 a to pouze za praci maskeru |
Já se přiznám, že taky nechápu, proč je to tak vychvalováno. Neházím to mezi odpad, ale vychvalovat? Accent jsem teda neocenil, to je pravda. |
Ja davam 9/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
Zaslal: pá listopad 13, 2009 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | m4l napsal: | | chlapi poradte mne nekdo nejakej v poho filmec, preferuju neco na relax na zasmani..... |
zkus Cashback
včera jsem na to náhodou narazil, nečekal jsem od toho nic a byl sem celkem příjemně překvapenej, je to taková romantická komedie, ale celkem originálně a nekonvenčně natočená.
yazi. Díky
owar: díky za tip, vypadá to zajímavě. |
Zkoukl sem a fakt dobrý ... musím uznat, že na relax fakt dobrej film
| Michael Müller napsal: | | frode napsal: | | District 9 - hrozna hovadina (az na moc pekny jihoafricky accent, uplne o nicem), 2/10 a to pouze za praci maskeru |
Já se přiznám, že taky nechápu, proč je to tak vychvalováno. Neházím to mezi odpad, ale vychvalovat? Accent jsem teda neocenil, to je pravda. |
Já myslím, že je to vychvalováno z toho důvodu, že se jedná o nízkorozpočtový film, který jen dokazuje, že se dá bez známých tváří na neznámých místech udělat za "malý" peníze opravdu parádní film. Spíše se chválí umění režiséra - Neill Blomkamp.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá listopad 13, 2009 12:58 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem kouknul na PŘEAPDENÍ VLAKU 123 a po dlouhé době slušnej film
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|