Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 212, 213, 214 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Halloween I (2007)
nevidel sem zadny starsi verze takze nemuzu moc srovnavat, ale prvni pulka filmu parada, bylo to o detsvim Michaela Mayerse, a ve 2 .pulce uz byl dospelej, to byla uz takova klasicka vyvrazdovacka -> nuda
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
Halloween I (2007)
nevidel sem zadny starsi verze takze nemuzu moc srovnavat, ale prvni pulka filmu parada, bylo to o detsvim Michaela Mayerse, a ve 2 .pulce uz byl dospelej, to byla uz takova klasicka vyvrazdovacka -> nuda

Ja byl tedka v kine na 2 dile ...
Ale nejak nevim co si o tom mam myslet .. nejak sem to nezachapal .. pac sem nevidel tenhle prvni dil ani bohuzel tu puvodni klasiku ...
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
ShawnRay napsal:
Halloween I (2007)

Ale nejak nevim co si o tom mam myslet .. nejak sem to nezachapal .. pac sem nevidel tenhle prvni dil ani bohuzel tu puvodni klasiku ...

Jä sem predchozi dily taky nevidel a bylo jich myslim kolem 7..
A prave 2 by mela navazovat na tu 1, ze on mel prezit a znovu hledat svou sestru
ZanyK

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
ShawnRay napsal:
Halloween I (2007)

Mozna to bude reziserem, Rob Zombie ma trochu ujety filmy a ne kazdy je dokaze tak pochopit
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 01, 2009 3:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mary and Max
http://www.csfd.cz/film/253387-mary-a-max-mary-and-max/

Tak tohle je další velký překvapení. Po Amélii z Montmartu, si dát toto... Animovaný příběh (na motivy skutečných událostí) o obézním americkém čtyřicátníkovi trpícím psychickou poruchou a osmileté outsiderky z australské předměstní. Jeden náhodný dopis, spojí životní cesty dvou lidí z okraje společnosti. Neoblíbení, oškliví, bez přátel, středem posměchů... Oba to zažili a zažívají, i když každý jinak a najendou našli oporu jeden v druhém, i když je od sebe dělí tisíce kilometrů oceánu. Paradoxně tak prožívají intenzivnější přátelství, než většina těch skutečných. Celé je to umocněné, neskutečně depresivním vytvarným ztvárněním, černobílou barvou, morbidním vykreslením postav (po animátorské stránce). Přesto v tom je hodně pozitivních emocí, vtipu, ale také bezprostředního pohledu na osudy dvou lidí, kteří jsou v žebříčku "společenské žádanosti" až úplně na dně, kteří nikoho z nás nezajímají, a kteří se přes to všechno snaží žít svoje životy a naplňovat svoje sny a cíle. 9/10
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jari

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě dávaj na nově Americký ninja.....film mého mládí, Dudikoff rulez ......s odstupem času je to na jednu stranu hrozná sračka ale na jednu, nebojim se říct klasika!
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2009 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Perfect getaway

Film začíná svatební cestou mladé dvojice na Hawai. Jsou mladí a nezkušení měšťáci, ale v 2/3 filmu dojde k takovýmu zvratu, že jsem z toho ještě teď paf. Hlavní ženskou roli hraje Milla Jovovich :-)

imdb score 6.5/10

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2009 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

My sister's keeper

A dnes ještě jeden. Film o zdraví a smrti, o úlevě a trápení, o životě a touze...

imdb score 7.4/10

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
BUFU

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a už je to tady, hodnocení nám "trochu" kleslo. Ted přemýšlím jestli na to vůbec koukat, už od začátku to vypadalo že to bude blbost....
http://www.csfd.cz/film/253311-paranormal-activity/
Arnold Schwarzenegger
(ban)

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
a už je to tady, hodnocení nám "trochu" kleslo. Ted přemýšlím jestli na to vůbec koukat, už od začátku to vypadalo že to bude blbost....
http://www.csfd.cz/film/253311-paranormal-activity/

nemá, zlatej Blair Witch
frode

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

District 9 - hrozna hovadina (az na moc pekny jihoafricky accent, uplne o nicem), 2/10 a to pouze za praci maskeru
Michael Müller

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

frode napsal:
District 9 - hrozna hovadina (az na moc pekny jihoafricky accent, uplne o nicem), 2/10 a to pouze za praci maskeru

Já se přiznám, že taky nechápu, proč je to tak vychvalováno. Neházím to mezi odpad, ale vychvalovat? Accent jsem teda neocenil, to je pravda.
haluzinhoo

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Michael Müller napsal:
frode napsal:

Já se přiznám, že taky nechápu, proč je to tak vychvalováno. Neházím to mezi odpad, ale vychvalovat? Accent jsem teda neocenil, to je pravda.

Ja davam 9/10
Plazer

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
m4l napsal:
chlapi poradte mne nekdo nejakej v poho filmec, preferuju neco na relax na zasmani.....

zkus Cashback

včera jsem na to náhodou narazil, nečekal jsem od toho nic a byl sem celkem příjemně překvapenej, je to taková romantická komedie, ale celkem originálně a nekonvenčně natočená.

yazi. Díky

owar: díky za tip, vypadá to zajímavě.

Zkoukl sem a fakt dobrý ... musím uznat, že na relax fakt dobrej film

Michael Müller napsal:
frode napsal:

Já myslím, že je to vychvalováno z toho důvodu, že se jedná o nízkorozpočtový film, který jen dokazuje, že se dá bez známých tváří na neznámých místech udělat za "malý" peníze opravdu parádní film. Spíše se chválí umění režiséra - Neill Blomkamp.
Pavelcb

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem kouknul na PŘEAPDENÍ VLAKU 123 a po dlouhé době slušnej film

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 212, 213, 214 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: