|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tepličák

|
Zaslal: so listopad 07, 2009 1:44 pm Předmět: Hranolky |
|
|
Zdravím :) Nikde jsem nenašel téma na : HRANOLKY .
Tak se chci zeptat zda je jíst či ne . Většinou si hranolky dělám ve fritáku s novým olejem. Většinou si kním dávám jen zeleninu ( okurku , papriku apod.)
A jelikož jsou s brambor tak si myslím že si je 1x do tejdne neuškodí dát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
NUMM3R™

|
Zaslal: so listopad 07, 2009 1:47 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, no abych pravdu řekl, tak tam bude dost tuku, ale jestli jedeš objem a máš aerobku tak bych řekl, že jednou týdně to zas taková hrůza nebude.
Ale možná ti bude dělat v dietě problém se jich vzdát. Nebo si je zkus udělat v troubě na plechu bez použití oleje, jsou dobré a s minimem tuku. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tepličák

|
Zaslal: so listopad 07, 2009 1:50 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | Ahoj, no abych pravdu řekl, tak tam bude dost tuku, ale jestli jedeš objem a máš aerobku tak bych řekl, že jednou týdně to zas taková hrůza nebude.
Ale možná ti bude dělat v dietě problém se jich vzdát. Nebo si je zkus udělat v troubě na plechu bez použití oleje, jsou dobré a s minimem tuku. |
No mám ted dietu proto si je dávám už jenom 1x týdně :)
Jojo v troubě je občas taky dělám bez oleje ale dlouho to trvá takže vždy vytáhnu friták
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: so listopad 07, 2009 1:51 pm Předmět: |
|
|
Tak si kupuj takové ty vlnky ty se dělají rychleji. A dietu máš nějakou lehkou? _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tepličák

|
Zaslal: so listopad 07, 2009 1:58 pm Předmět: |
|
|
Dobře zkusim je .
No dieta , snažím se dát náke to kilo dolu . Takže se snažím jíst zdravěji + sport . Ale jedu pozvolna . S nějakou tou vážnější dietu začnu po vánocích .
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so listopad 07, 2009 2:45 pm Předmět: |
|
|
Hranolky jsou fajn
123 hranolky nebo ameriky dělaný v troubě jsou super a maj 5-6 g tuku, což je krásný
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so listopad 07, 2009 2:47 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Hranolky jsou fajn
123 hranolky nebo ameriky dělaný v troubě jsou super a maj 5-6 g tuku, což je krásný | nerikal si nahodou , ze ses chces dostat do formy? Takze hezky rejzicka a neosolene kureci prso na vode
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so listopad 07, 2009 2:59 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | jari napsal: | Hranolky jsou fajn
123 hranolky nebo ameriky dělaný v troubě jsou super a maj 5-6 g tuku, což je krásný | nerikal si nahodou , ze ses chces dostat do formy? Takze hezky rejzicka a neosolene kureci prso na vode |
až v únoru kámo , do tý doby tam musim šoupnout ještě tak 10 kilo, nutella rulez
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 07, 2009 6:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Vocko
|
|
| nahoru |
|
 |
luve88
|
Zaslal: st listopad 18, 2009 8:54 pm Předmět: - |
|
|
Také si hranolky radši dělám v troubě. Ty z fritáku se mi úplně zprotivily _________________ [url=http://www.sportuj.com]Sport[/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Jay Key
(ban)
|
Zaslal: st listopad 18, 2009 9:01 pm Předmět: |
|
|
V Hypernově se prodávají vařené brambory ve slupce, opražím je na teflonce vystříkané olivovým sprejem, nebo je upeču v troubě... mnohem zdravější než hranolky, a taky chutnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
LudeCZek
|
Zaslal: st listopad 18, 2009 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Jay Key napsal: | | V Hypernově se prodávají vařené brambory ve slupce, opražím je na teflonce vystříkané olivovým sprejem, nebo je upeču v troubě... mnohem zdravější než hranolky, a taky chutnější. |
nějaký důvod proč si kupovat vařené, když si je v té slupce za desetinovou cenu můžu uvařit taky?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|