Pěkně Bazzy, to už je pořádná nálož na té čince. Zahlédnul jsem tě ve Vaňkovce s paní Bazzy. Sice jen z dálky a zezadu, ale musím konstatovat že jsi nějak podezřele moc velkej a tvé slečně to sluší (.
hezkýýýý no je vidět z jakýho oddílu pocházíš akorát ti tam mohli pustit lepší muziku
Ta draperova chůze je fakt krutá ,ale ty ruce V nedělu se jdu podívat za váma do blue gymu.
nas*at obcas cvicim radeji s ortezou a s ni se mne chodi blbe, jinak skacu jak kamzik
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
No dobrý ten bench ale teda to provedení
Úplně mě zamrazilo když jsem to viděl jak ta činka ti ten hrudník přimáčkla.
o muj boze
tak jeste jednou tohle je true tank abot
to moje je hovno ono kdyz 160 kg polozis na pupek nebo nekde kde je hodne speku tak se to tam zaryje...ale to je vedlejsi proste tank abot bench mirny odrazeni odnoh smerem nahoru pro nektery neco jako legdrive nikomu to necpu:) cekal sem co to bude zase za kecy kez by byl kouba mezi nami:)
to moje je hovno ono kdyz 160 kg polozis na pupek nebo nekde kde je hodne speku tak se to tam zaryje...ale to je vedlejsi proste tank abot bench mirny odrazeni odnoh smerem nahoru pro nektery neco jako legdrive nikomu to necpu:) cekal sem co to bude zase za kecy kez by byl kouba mezi nami:)
jj kez by, kez by
Jinak tohle je proste jine provedeni benche a hotovo, at si kazdej benchuje jak chce. Ja sice taky nejsem zastance tohohle stylu, ale Bazzy je tak zvyklej, bavi ho to a benchuje s tim kua pekny vahy.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
jj kez by, kez by
Jinak tohle je proste jine provedeni benche a hotovo, at si kazdej benchuje jak chce. Ja sice taky nejsem zastance tohohle stylu, ale Bazzy je tak zvyklej, bavi ho to a benchuje s tim kua pekny vahy.
Ale však jo mě je to také jedno jak to cvičí.Akorád takhle by ti to na žádné benčařské soutěži neuznali jako platný pokus.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru