| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Bijete se často? |
| ano |
|
16% |
[ 16 ] |
| ne |
|
83% |
[ 82 ] |
|
| Celkem hlasů : 98 |
|
| Autor |
Zpráva |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po září 14, 2009 9:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
AHOLA

|
Zaslal: po září 14, 2009 9:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po září 14, 2009 9:26 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Geroj napsal: | ahola je ďábel! |
Hej, kde zmyzla ta moja nominacia na prezidenta?! |
ty mi dáváš dneska Já sem si pak uvědomil, že jako cizímu státním příslušníkovi by bylo trochu problematický to vyřizování trvalýho bydliště na Hradě.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út září 15, 2009 11:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 3:30 pm Předmět: |
|
|
Cage fighter má v bitce výhodu určitě - video, kde pouliční provokatéři narazí na cagefightery převlečený za transky...
http://www.lastfm.se/forum/23/_/571818 _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 9:53 pm Předmět: |
|
|
urcite mate pravdu vo vsetkom !!!ale aj tak by bolo zaujimave vidiet na ulici v nejakom fighte 75 kiloveho nejakeho bojovnika ktory ma rychlost svih ohybnost drzost proti - 178 kg 191 cm strongmanovi .. dajme tomu Zydrunas Savickas ked uz vyhral :) momentalne si neviem predstavit ako by ho zostrelil este k tomu vyssieho o 11 cm dajme tomu a o 130% tazsieho cloveka , ked sa nebavi o sile zatiall .. moja skromna uvaha :) asi by som stavil na Savickasa..
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 10:06 pm Předmět: |
|
|
Představa, že tenhle dělá někde vyhazovače a já ho naseru je hrozivá.
http://www.hotflick.net/flicks/2004_Troy/004TRO_Nathan_Jones_002.jpg
211 cm a jeho hmotnost se pohybuje kolem 170 kg _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
fidos
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 10:30 pm Předmět: |
|
|
Znam borce kterej ma 175 cm a 95 kg je to poradna korba a ten se porval s chlapem kterej je vyhlasena mlaticka (ma peknej pupek a asi 90 kg). Dopadlo to tak ze si kulturista ani neskrt.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 10:34 pm Předmět: . |
|
|
Michoo: Tak podle váhy neposoudíš sílu ani to jak se umí prát a co vydrží.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 10:35 pm Předmět: |
|
|
Kdybyste se jako mali divali na kresleny pohadky, tak dobre vite, ze nejlip se pere Obelix, Pupek Namornik a ninja zelvy, takze nevim, co tu porad resite za nesmysly _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 10:43 pm Předmět: . |
|
|
Spiderman, když ale vyšlehne pavučinu.. _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 10:46 pm Předmět: . |
|
|
Když by ale pepek neěml špenát, což na diskotéce, nebo v hospodě mít nebude tak neporazí Obelixe, leda že bby to bylo v nějakym koutě, kde byse Obelix s pupkem zasekl..takže by vyhráli želvy !! _________________ Moje MOTTO:
Naposledy upravil Č174 dne ne listopad 22, 2009 10:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 10:46 pm Předmět: |
|
|
Č174.: Vahu jsem daval jen pro predstavu. Psal jsem ze ten jeden delal kulturistiku a druhej byl pupkac ale ranar. Bylo to mysleny tak ze kdyz ma nekdo vic svalovy hmoty tak nema vyhrano.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |