|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Bijete se často? |
| ano |
|
16% |
[ 16 ] |
| ne |
|
83% |
[ 82 ] |
|
| Celkem hlasů : 98 |
|
| Autor |
Zpráva |
Č174

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 10:47 pm Předmět: . |
|
|
| Michoo napsal: | | Č174.: Vahu jsem daval jen pro predstavu. Psal jsem ze ten jeden delal kulturistiku a druhej byl pupkac ale ranar. Bylo to mysleny tak ze kdyz ma nekdo vic svalovy hmoty tak nema vyhrano. | tak pupek i svaly ti sou k ničemu.. to je snad jasný.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Michoo
|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 10:49 pm Předmět: |
|
|
Č174: Nevim jak ty ale kdybych je videl tak bych si na prvni pohled na pupkace nevsadil
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 10:57 pm Předmět: |
|
|
ted mě tak napdalo
viděli jste někdy někdo bitku vozíčkářů ???
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 11:02 pm Předmět: |
|
|
to mi pripomina minulou diskoteku kde sem byl, je tam ten stroj na box, jak ukaze rychlost uderu, no a prisel k tomu nakej narachanec co si celou dobu nosil po diskotece ty svy bicaky a dal na tom asi 600 z 999, ani nebyl schopnej dat normalni ranu, bouchal do toho jak naky desetilety dite, pak k tomu prisel kluk, pres ruku tak 30 nebo 35, a dal na tom skoro rekord, takze tyhle dva kdyby se porvali tak je asi jasny kdo vyhraje :D, ale pak do toho bouchaji ty co jsou narachany a jeste k tomu delaji box, ty na tom davaji sice nejak tak prumerne, ale ten 150kg stroj nebo kolik to ma vzdycky celej nadstkoci, ja vim ze sem mimo tema, ale reknete mi kurva k cemu jsou tyhle stroje dobry
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 11:04 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | to mi pripomina minulou diskoteku kde sem byl, je tam ten stroj na box, jak ukaze rychlost uderu, no a prisel k tomu nakej narachanec co si celou dobu nosil po diskotece ty svy bicaky a dal na tom asi 600 z 999, ani nebyl schopnej dat normalni ranu, bouchal do toho jak naky desetilety dite, pak k tomu prisel kluk, pres ruku tak 30 nebo 35, a dal na tom skoro rekord, takze tyhle dva kdyby se porvali tak je asi jasny kdo vyhraje :D, ale pak do toho bouchaji ty co jsou narachany a jeste k tomu delaji box, ty na tom davaji sice nejak tak prumerne, ale ten 150kg stroj nebo kolik to ma vzdycky celej nadstkoci, ja vim ze sem mimo tema, ale reknete mi kurva k cemu jsou tyhle stroje dobry | k čemu bys řekl? pro zábavu klasickej boxer by tě ránou zabil, ale tenhle automat má trajektorii po úderu obloukem dolů, takže největší ránu pro jeho měření dáš úderem zvrchu, to je celá finta ...
|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 11:05 pm Předmět: |
|
|
Aby kokoti co nemaj na te diskotece na zenskou se nejak zabavili
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 11:08 pm Předmět: |
|
|
venca.v k ho*** jsou...jinak vy tu pořád řešíte kdo je jak rychlej, ale kolik bitek končí jednou ranou?? Co sem já zatim viděl a zažil tak většina končí na zemi a tam pak přijde na řadu hrubá síla. přijde mi že si tu většina lidí představuje bitku jako férovej zápas v boxu... _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 11:08 pm Předmět: |
|
|
pro zábavu a hlavně pro peníze protože je to jak droga
|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 11:21 pm Předmět: |
|
|
venca.v. -> neukazuje to rychlost úderu, nýbrž sílu.
Když jsem byl před 2 rokama na Mácháči, přišel jsem ke stroji, chtěli jsme si s klukama zablbnout, tak jsem do toho párkrát praštil a asi 980, potom jsme to zkoušeli i s rozeběhem, a nikdy se to nad 980 nedostalo  , je to pěkná blbost a za 5 ran 20Kč _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 11:24 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | venca.v napsal: | to mi pripomina minulou diskoteku kde sem byl, je tam ten stroj na box, jak ukaze rychlost uderu, no a prisel k tomu nakej narachanec co si celou dobu nosil po diskotece ty svy bicaky a dal na tom asi 600 z 999, ani nebyl schopnej dat normalni ranu, bouchal do toho jak naky desetilety dite, pak k tomu prisel kluk, pres ruku tak 30 nebo 35, a dal na tom skoro rekord, takze tyhle dva kdyby se porvali tak je asi jasny kdo vyhraje :D, ale pak do toho bouchaji ty co jsou narachany a jeste k tomu delaji box, ty na tom davaji sice nejak tak prumerne, ale ten 150kg stroj nebo kolik to ma vzdycky celej nadstkoci, ja vim ze sem mimo tema, ale reknete mi kurva k cemu jsou tyhle stroje dobry | k čemu bys řekl? pro zábavu klasickej boxer by tě ránou zabil, ale tenhle automat má trajektorii po úderu obloukem dolů, takže největší ránu pro jeho měření dáš úderem zvrchu, to je celá finta ... |
boxeri tam do toho taky bouchaji, ty prave daji ten rekord a kdyz k tomu prijde nakej narubanej boxer tak da min, ale zda se mi ze da tu ranu daleko vetsi silou, to je i slyset jaka je to bomba nez ty boxeri co na tom davaji vic , je to divnej stroj, ale tak aspon vi jak z lidi vysavat prachy
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 11:26 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | venca.v. -> neukazuje to rychlost úderu, nýbrž sílu.
Když jsem byl před 2 rokama na Mácháči, přišel jsem ke stroji, chtěli jsme si s klukama zablbnout, tak jsem do toho párkrát praštil a asi 980, potom jsme to zkoušeli i s rozeběhem, a nikdy se to nad 980 nedostalo , je to pěkná blbost a za 5 ran 20Kč |
no tak to byl asi nakej jinej stroj kdyz si na tom dal 980, to bys asi na tomhle nedal , tam je rekord asi 940 a bouchaj do toho vyhazovaci co jsou zaroven boxeri a pres tohle se nedostanou, zatim, to chce cvik :D , oni jsou ruzny, kazdej ukazuje jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
garoli

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 11:35 pm Předmět: |
|
|
super diskuse zas na večer, řekl bych že každej kdo napsal více jak 2posty by se mohl stát politologem.
Jinak k té diskusi.
Před dvěma lety na silvestra jeden mohutnej klučina naběhl do tří malejch co kopali bezbranýho kloučka.Dva sundal a třetí ho rozsekal do sraček. jak to proběhlo? naběhl sem do tří dva sundal v momentu překvapení a na třetího už nezbyl moment a najednou sem byl s hmotou kde? no doma a pak sem si moh už jen utřít nosánek.Ti dva skončili jednou ránou jak to bejvá při klubovejch rvačkách ale pro třetího sem připomínal boxovací pytel:D shrnutí a poučka,je kravina řešit kdo má kolik přes bicák atd, protože vždycky najdeš anomálie přirody a uvidíš 50kylovýho klučinu kerej dá KO 120kg náckovi.
Edit: viděl sem aj stav kdy se tlustej ajták postavil za "gymnastu" postavově a zlomil na ranu typkovi nosánek a pohádky byl konec jen to křuplo.
Dobrou noc
Naposledy upravil garoli dne ne listopad 22, 2009 11:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|