vypada, je a vzdy bude.. ale pobavilo me to a aspon vim ze jsou i lidi co tancujou jeste hur nez ja
Vo tom žádná, rozumnej člověk tohle ze sebe neudělá..
no ja radeji pred kamerama netancuju
_________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
vypada, je a vzdy bude.. ale pobavilo me to a aspon vim ze jsou i lidi co tancujou jeste hur nez ja
Vo tom žádná, rozumnej člověk tohle ze sebe neudělá..
no ja radeji pred kamerama netancuju
To nebyla narážka na tvoje taneční umění
_________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
ja tancuju akorat kdyz jsem nalitej,ale to jsem pak kralem diskotek.
jo tak to jsme na tom stejne..
Copak na to musi rict normalni clovek kdyz nekoho takoveho vidi, coz si myslim ze vrha spatne svetlo i na ty co poctive drou protoze normalni clovek s inteligenci alespon digitalni vahy tohle delat nemuze.
Ten už tady někde byl, jen ten konec je novej... Mohl by někdo popsat, co se mu z lékařského hlediska stalo? Ostatní týpci měli většinou problém s hnisem, ale tady mi spíš přijde, že měl tak velkou ruku, až se mu roztrhla.
_________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
Ten už tady někde byl, jen ten konec je novej... Mohl by někdo popsat, co se mu z lékařského hlediska stalo? Ostatní týpci měli většinou problém s hnisem, ale tady mi spíš přijde, že měl tak velkou ruku, až se mu roztrhla.
Myslim ze podobny osud potkal i Valentina, ze se mu ta ruka roztrhla.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru