|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 7:42 pm Předmět: |
|
|
Každej nechce dvoulitr a 70+ kW je podle mě super obzvláště pro lehký auta. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 11:54 pm Předmět: |
|
|
Druha vec ... kazdej nechce lehky auta _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 10:06 am Předmět: |
|
|
neni nad to si dat vlastnorucne natrhane musle :-)
_________________ Ženě řekl: „Velice rozmnožím tvé trápení i bolesti těhotenství, syny budeš rodit v utrpení, budeš dychtit po svém muži, ale on nad tebou bude vládnout.“
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.07

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 10:35 am Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | frode napsal: | No tak to se nemas cim chlubit, zuby jsou docela vizitka. Nesnasim prasivy usmevy. Si tam skoc, dneska je to celkem bez bolesti a kazdej zubar ti na tohle urcite udela super nabidku. |
No tak v takovém hrozném stavu je zase nemám
Mám jen vzadu na stoličce 2 kazy,které jsou za tu dobu už dost velké.Ale řeknu vám,že se potvrzuje pravidlo,že čím větší chlap tak tím větší strach se zubaře. |
Tak to můžu jen potvrdit, můj otec má 2m a 120kg a když má jít k zubařce tak je vystresovanej už týden dopředu a bez injekce nevkročí ani do čekárny
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 12:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
post-fipa

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 7:34 pm Předmět: |
|
|
Dneska mrtvola 213  . Mám radost!
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po listopad 23, 2009 9:41 am Předmět: |
|
|
Moc se mi líbil a potěšil mě sobotní turistický výlet s Majkou. Počasí se vydařilo, cesta byla také moc pěkná a to vše v okolí Prahy, v Ladově kraji ( Mnichovice-Hrusice-Ondřejovská hvězdárna a zpět po jiné trase cca 18km ). Celá cesta probíhala díky mému psovi ve velice svižném tempu _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po listopad 23, 2009 10:03 am Předmět: |
|
|
Podařilo se mi konečně vyléčit po měsíci angínu a dneska valím do posilky...jak se znám, přepálím začátek a pak tam stejně zase měsíc nepůjdu jak mě ude všechno bolet :D
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: po listopad 23, 2009 3:51 pm Předmět: |
|
|
Zajímalo by mě,jakou má ten svařenec či odlitek meze pevnosti,tažnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 23, 2009 7:52 pm Předmět: |
|
|
Presne za mesic touhle dobou bude vecer pred stedrym dnem :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 23, 2009 7:56 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Presne za mesic touhle dobou bude vecer pred stedrym dnem :) |
kurva, nestraš. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út listopad 24, 2009 10:38 pm Předmět: |
|
|
Mám radost že jsem se byl o víkendu podívat na PA v Praze, hezkej výlet a akademka pěkná, velká. A rovnou jsme si tam pokecali s jednou mladou sympatickou profesorkou  . Škoda že nebyl umožněn přístup do posilovny, tělocvičny ani bazenu _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|