My deti ze stanice ZOO tak toto me dostalo, opravdu syrovy film tak jak ma byt. Jako byvaly uzivatel drog mohu potvrdit ze to tak nejak chodi i kdyz dneska uz to neni tak tvrde jako driv, sice ja sem nebral heroin jak oni ale pervitin, ale podstata veci je stejna. Kdyz srovnam vsechny filmy o drogach co jsem videl tak toto je rozhodne nejlepsi, hlavne co se tyce autenticnosti, opravdu to tak vypadalo. Treba Requiem za sen je proti tomuto vymyslena pohadka. Co me prekvapilo byli herci, protoze opravdu jako fetaci vypadali, hlavne ti co meli vedlejsi role, treba ten typek co prelezl na zachodech dvere a ukradl te Christianne strikacku, tak si myslim ze opravdu fetak byl, ale vypadal teda podle obliceje spis jak uzivatal perniku nez heroinu. davam 10/10
70mMyW!53: jsem ani nevedel, ze je to i film .. jdu stahnout, diky za tip.
ono tech filmu je vic - trainspotting, acid house, human traffic, kids, atd .. ale tech opravdu realnych jsem moc nevidel ..
My deti ze stanice ZOO tak toto me dostalo, opravdu syrovy film tak jak ma byt. Jako byvaly uzivatel drog mohu potvrdit ze to tak nejak chodi i kdyz dneska uz to neni tak tvrde jako driv, sice ja sem nebral heroin jak oni ale pervitin, ale podstata veci je stejna. Kdyz srovnam vsechny filmy o drogach co jsem videl tak toto je rozhodne nejlepsi, hlavne co se tyce autenticnosti, opravdu to tak vypadalo. Treba Requiem za sen je proti tomuto vymyslena pohadka. Co me prekvapilo byli herci, protoze opravdu jako fetaci vypadali, hlavne ti co meli vedlejsi role, treba ten typek co prelezl na zachodech dvere a ukradl te Christianne strikacku, tak si myslim ze opravdu fetak byl, ale vypadal teda podle obliceje spis jak uzivatal perniku nez heroinu. davam 10/10
Souhlasím...knížku jsem četl už asi 10x a film vůbec nezaostává za autentičností knížky.
ono tech filmu je vic - trainspotting, acid house, human traffic, kids, atd .. ale tech opravdu realnych jsem moc nevidel ..
tak knizku sem necetl, takze nemuzu srovnavat. Jinak Trainspotting je taky mazec, neni to 'jen' o drogach ale aji sem se u toho zasmal :D
ale to nejde dost dobre srovnavat Trainspotting a My deti ze stanice zoo, to sou uplne jine filmy, sice se stejnym problemem ale uplne jinak podane. Trainspotting je pro me kultovni film, neco jako Pulp Fiction, ale My deti... to je uplne o necem jinem.
Včera sem koukal na komedii co tu kdosi postoval... Pějme písně dohola a musím říct, že super. Připomnělo mi to léta na táborech, ale hlavně těch hlášek a situací... mazec Doporučuju.
ještě bych doplnil Requiem for dream - což je spíše o závislosti jako takové a v rámci toho i o drogách, pro mě asi nejpůsobivější film na toto téma.
ještě bych doplnil Requiem for dream - což je spíše o závislosti jako takové a v rámci toho i o drogách, pro mě asi nejpůsobivější film na toto téma.
Tak jsem mela konecne po dlouhe dobe cas zkouknout nejaky film a tudiz rovnou napisu hodnoceni
http://www.csfd.cz/film/4244-spalovac-mrtvol/
Tenhle film dostava ode me 6/10 bodu, celkem zvlastni film, porad jsem cekala nejakou vetsi akci, ktera prisla zhruba ve 3/4 filmu a i tak jsem cekala neco vic, kazdopadne herecky vykon Hrusinskeho byl jako vzdy excelentni, tomu bych udelila 10/10.
http://www.csfd.cz/film/182363-million-dollar-baby/
Bravo, tleskam nad hereckymi vykony hercu hlavnich postav tohoto filmu, naprosto vyborne, navic pribeh vas dokaze perfektne vtahnout, libi se mi, ze tam bylo spousta emoci, clovek se dokazal zasmat, ale i pobrecet, film nebyl zakonceny kycovitym happy endem, coz me potesilo, takovych filmu by melo byt vic, perfektne vystihl realitu zivota, ktery zijeme. 10/10
Pozerám Gamer a čo nevidím od začiatku to tam valcuje Keith Jardine, potešilo hehe
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Vetsi snusnu sracek, efektu a klise sem snad nikdy nevidel ... blockbuster jak ma byt ... film bez deje, ale spousta pocitacove animace s cilem co nejlip znicit cely svet ... bravo ...
Divat se na to v kine, tak po 30 minutach max odejdu do prdele ...
Vetsi snusnu sracek, efektu a klise sem snad nikdy nevidel ... blockbuster jak ma byt ... film bez deje, ale spousta pocitacove animace s cilem co nejlip znicit cely svet ... bravo ...
To jsem rád,že jsi to tu napsal.Já na to chtěl jít v sobotu do kina.Tak asi půjdu rači na toho Astro Boye.Ale zase v kině ty efekty můžou vypadat celkem zajímavě.
Muj nazor je ovlivnenej tim, ze nemam rad blockbustery a filmy zalozeny jenom na efektech ... preferuju kvalitni herecky vykony a poradnej pribeh ...
tady sou efekty, klise, efekty, klise, efekty, klise atd. atd. atd.
ja na tom byl, sracka to je ale ty efekty se me libily, udelany je to dobre, sel sem na to hlavne proto ze sem velkej fanousek konce sveta, doufam ze to vyjde
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru