"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky."
Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (oficiální text distributora)
precetla jsem...jj kritici jsou tu od toho,aby kritizovali a tak to taky delaji,mozna je ten film mizerny po vsech strankach a idiotsky a debilni,jak tam mnohokrat bylo napsano,nicmene si svoje fanousky najde a o to jde mozna to neni nijak kvalitni a zdarily film,ale da se na nej koukat a ze se chvilemi clovek zasni.....je to spatne?? clovek by nikdy nemel prestat snit a mozna je to vic než film spis pohadka a ja mam pohadky moc rada, i kdyz zivot je trochu o necem jinem takze az budou davat 3.dil,zase na nej pujdu,i kdyz kritici napisi svuj dalsi hanopis treba na deset stranek
Hranice smrti
Docela dobrej horor,jako u ostatnich hororu zacatek stejnej, skupina lidi nekam jede a narazi na ''divnou'' rodinu, ale pak se to slusne rozjede.
Hranice smrti
Docela dobrej horor,jako u ostatnich hororu zacatek stejnej, skupina lidi nekam jede a narazi na ''divnou'' rodinu, ale pak se to slusne rozjede.
Hranice smrti
Aha, takže klasická vyvraždovačka? Nebo je na tom aspon něco spešl?
V tomto pripade je ta rodina fasisticka, takze nejaka zmena, jinak ta rodina je tam podobne propojena jak v masakru motorovou pilou, nevim zkus a uvidis
Hranice smrti
Aha, takže klasická vyvraždovačka? Nebo je na tom aspon něco spešl?
V tomto pripade je ta rodina fasisticka, takze nejaka zmena, jinak ta rodina je tam podobne propojena jak v masakru motorovou pilou, nevim zkus a uvidis
Myslím radši ne Jedině, že bych fakt už nevěděl na co se kouknout (což nehrozí).
vcera sem videl ten novej horor paranormal activity... musim rict ze mistama pri dobrym ozvuceni je to docela humr a docela sem se bal:) je krasny jak si tvurci toho filmu s rozpoctem 15000 dolaru s vama pohravaji
"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky."
Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (oficiální text distributora)
Ostrejsiho kalibru?? Super komedie hlavne u toho konce sem se malem posral smichy
Takova pohodova akcne komedialni blbost, sem tam se clovek zasmeje a sem tam si rika, jaka je to blbost, nebyt Willise, tak se mi to asi moc nelibilo, takhle tomu davam 6/10 jen kvuli nemu
Tak jsem uz asi po 4. shledla tenhle kultovni scifihoror a nikdy se u toho nenudim, je to pekne udelane a Diesel se mi v tomto filmu libi asi nejvic (apropo on se mi libi ve vetsine filmu ), 8/10.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru