|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 9:58 pm Předmět: |
|
|
Trénink
bench up to 3x95kg
iso peckdek up to 5x85kg (plnej kotel)
veslování s 40kg tabatou, 30-15 4x
Box
trojkombinace tabatou 40-15 8x
Dneska sem dospal celej týden a dokopal se do fitka. Je ze mě díky vánočním stresům sto kilovej otylej šnek, musím s tím něco dělat  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 3:00 am Předmět: |
|
|
Tanečky
2h salsa
Kde sou ty časy, kdy mi stačil dech  . Můžu se chlácholit tím, že mám víc svalů a tak spálím víc kyslíku, ale je to blbost
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 9:34 am Předmět: |
|
|
wellness oats cake je i s příchutí meruňka a je i bio wellness oats cake s nějakým lesním ovocem, nebo tak nějak.
je to fakt dost dobrý musli, žadná náhražka a pufovanej shit..
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 10:31 pm Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: | wellness oats cake je i s příchutí meruňka a je i bio wellness oats cake s nějakým lesním ovocem, nebo tak nějak.
je to fakt dost dobrý musli, žadná náhražka a pufovanej shit.. | to bio mi tolik nechutnalo, meruňky a broskve moc nemusím po extempore s broskovou vodkou v 15ti nicméně sem těch tyček snědl od včerejška už 6, fakt sou dobrý
Trénink
bench 2x15x65kg
tlaky na ramena na stroji 2x15x20kg
stahování horní kladky 2x15x40kg
stahování tricepsové kladky 2x15x20kg
bic. zdvihy kladky 2x15x20kg
Box
trojkombinace tabatou, 30-15 4x
Dneska únava po včerejšku a hlavně klasicky mám celej den čas a do fitka se dokopu 40 minut před zavíračkou, takže sem se s tím moc nemazal a začal styl klasickýho HST.
TH 99,9 chtělo by to se probrat, Cajthamlová by mě hnala .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 10:41 pm Předmět: |
|
|
Trénink
bench 2x15x69kg
tlaky na ramena na stroji 2x15x25kg
stahování horník kladky 2x15x45kg
stahování tricepsové kladky 2x15x22,5kg
Box
trojkombinace úderů tabatou 30-15 8x
Dneska ve fitku milá společnost slečny Ulrychové a jejich retro růžových tangáčů  . Úplně jsem zapomněl, jak když člověk přidává na všechny cviky, tak to těžkně geometrickou řadu. Každopádně nejsou v tom fitku menší závaží než 2kg a 5kg, tak nevím jak budu přihazovat na bench, navíc 2kg sou jen jeden pár  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 10:51 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
jazz - 60 minut
Posilovna
bench 2x15x71kg
stahování horník kladky 2x15x45kg
stahování tricepsové kladky 2x15x25kg
Box
trojkombinace úderů tabatou 30-15 6x
Zamilovat sem se do HY PRO Deluxe tyčinek od all stars. Dneska mi ronnieho poslíček přivezl celou krabici  , budu to svačit přes den místo úletů v MCs apod. Dnes TH 101kg, de to zasraně nahoru  . Na tréninku sem trochu přidal, musím už přihazovat pomalinku, abych 15ky nejel týden.
Jinak mi poslal kamarád mou fotku z kréty po 7 měsících tancování a 3 litrech koly denně, mám tam nohy jak baletka  :
|
|
| nahoru |
|
 |
Apofis

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2009 4:21 pm Předmět: |
|
|
| Apofis napsal: | kolik tam mas kg? ani nemas hlavu jako meloun | tak 72 teď mám 101, proto ji mám jak meloun
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so prosinec 12, 2009 10:39 pm Předmět: |
|
|
Trénink
bench 2x15x75kg big time PR
stahování horní kladky 2x15x45kg
stahování tricepsové kladky 2x15x25kg
Dneska pokračování fáze 15. Bohužel 4. trénink a už sem byl skoro v prdeli, protože prostě nejde přihazovat moc jednoduše jak nemají¨žádný fidorky v tom fitku co chodím. Pokusím se tuhle váhu držet popř. jemně přidávat, abych ještě týden 15ky jel, ale trochu sem to podcenil na začátku.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne prosinec 13, 2009 5:40 am Předmět: |
|
|
Protože je venku ukrutná zima a zároveň vnitřně cítím, že vzhledem k nově získaným bojovým zkušenostem (už cca 7x4 minuty tréninku boxu) bych měl budit i vizuelně větší respekt, musel jsem šáhnout k radikálnímu řešení, totiž vybrat si ukrutnou kolekci zimních oblečků. Tady je výsledek mého nočního snažení  :
- kožená bunda, základ každého pouličního rváče, můžu v ní klidně chodit i na fotbal bez obav z inzultace jako tomu bylo u růžovolososového pola v létě. Příjemná je i dekorace z králíka v okolí krku.
- mazácká mikina dada, barevně dobře kryje šmouhy od čokolády a hoven, narozdíl od mých běžných světlých pracovních polokošil
- fialové polo LRG, jednoduchým symbolem žirafy dává najevo, že jsem taky citově založený a rád bych měl jednou děti
- děsivé džíny Akademiks, barevně zvýrazněné kapsy pomáhají jejich nalezení, pokud jejich nositel se např. opije a nemůže je najít
- kožené polobotky globe, barevnou ilustrací na přebalu jasně ukazují, že moje duše je stále ještě ucházející
Příští týden v rámci otevření nejkrutějšího obchodu s oblečením tyto věci pojmu a obleču na sebe, čili tento log opět bude interaktivní a objeví se zde exposed necenzurovaný pohled do mého intimna  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne prosinec 13, 2009 10:07 pm Předmět: |
|
|
extra trénink
tricepsový bench na šikmé up to 5x85kg PR
tlaky s JR na šikmé 2x15x20kg
přítahy isokladky s oporou hrudníku 2x15x55kg
Sauna
3 kolečka saunování
Díky dlouhatánskýmu spánku dneska opět trénink, jenom bleskovka před saunováním, nicméně rekord na šikmej úzkej bench, už to bylo zase docela na krev  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|