|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spazik

|
Zaslal: po prosinec 07, 2009 4:04 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Frozz. napsal: | Většinou jím tmavé/celozrné pečivo, kvalitní kuřecí šunku , nízkotučný sýr, plechovku tuňáka,..a čaj.
Když to moc nehrotím, tak někdy džem a nutelu . |
mohl bys prosimte napsat, co je podle tebe kvalitni kureci sunka ( respektive jakou kupujes) a tmave / celozrnne pecivo? |
Já kupuju většinou Fitness šunku od firmy Schneider z Plzňe tušim. protože ji mají v Penny marketu a stojí kolo 20,- 100g Tak na normální maso to určitě nemá, ale občas ke svačině lepší než drátem do oka si myslim :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Politolog

|
Zaslal: po prosinec 07, 2009 4:18 pm Předmět: |
|
|
V Kauflandu teď prodávaj brutálně megadobrou krůtí šunku. Sice stojí 30Kč/100g, ale je tam 95% masa, 21g bílkovin a hlavně je fakt skvělá- obalená v kari koření. Lepší šunku jsem nejedl... _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po prosinec 07, 2009 5:44 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Frozz. napsal: | Většinou jím tmavé/celozrné pečivo, kvalitní kuřecí šunku , nízkotučný sýr, plechovku tuňáka,..a čaj.
Když to moc nehrotím, tak někdy džem a nutelu . |
mohl bys prosimte napsat, co je podle tebe kvalitni kureci sunka ( respektive jakou kupujes) a tmave / celozrnne pecivo? |
Pro mě je kvalitní kuřecí šunka taková, která má co nejvyšší možné procento kuřecího v sobě, takže např. 85% a výš (bohužel snad nad 90 jsem neviděl.
Slovo "kvalitní" se už k tmavému/celozrnému pečivu nemělo vstahovat _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
PAN.SVAL

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 8:37 pm Předmět: ... |
|
|
Ja teda kupuju celozrnne suky v Bille nebo v tescu a kdyz nekupuju zrovna syr 30% tak deckou vyberovou sunku.
¨
_________________ Sest tajemstvi uspechu 1 - VĚŘTE V SEBE SAMA
2 - PORUŠUJTE PRAVIDLA 3 - NEBOJTE SE SELHÁNÍ 4 - IGNORUJTE POCHYBOVAČE
5 - DEJTE DO TOHO VŠECHNO 6 - DÁVEJTE NAZPĚT
|
|
| nahoru |
|
 |
LLLuke
|
|
| nahoru |
|
 |
PAN.SVAL

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 12:16 pm Předmět: ..... |
|
|
"Celorznné pečivo" ..... SLOVNÍ TVARY: celozrnný ~ celozrnná ~ celozrnné ~ celozrnného ~ celozrnném ~ celozrnnému ~ celozrnní ~ celozrnnost ~ celozrnnostech ~ celozrnnostem ~ celozrnnosti ~ celozrnnostmi ~ celozrnnou ~ celozrnných ~ celozrnným ~ celozrnnýma ~ celozrnnými _________________ Sest tajemstvi uspechu 1 - VĚŘTE V SEBE SAMA
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 3:28 pm Předmět: Re: ..... |
|
|
| PAN.SVAL napsal: | | "Celorznné pečivo" ..... SLOVNÍ TVARY: celozrnný ~ celozrnná ~ celozrnné ~ celozrnného ~ celozrnném ~ celozrnnému ~ celozrnní ~ celozrnnost ~ celozrnnostech ~ celozrnnostem ~ celozrnnosti ~ celozrnnostmi ~ celozrnnou ~ celozrnných ~ celozrnným ~ celozrnnýma ~ celozrnnými |
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 3:29 pm Předmět: Re: ..... |
|
|
| PAN.SVAL napsal: | | "Celorznné pečivo" ..... SLOVNÍ TVARY: celozrnný ~ celozrnná ~ celozrnné ~ celozrnného ~ celozrnném ~ celozrnnému ~ celozrnní ~ celozrnnost ~ celozrnnostech ~ celozrnnostem ~ celozrnnosti ~ celozrnnostmi ~ celozrnnou ~ celozrnných ~ celozrnným ~ celozrnnýma ~ celozrnnými |
Pane Svale , špatně si LLLukeho pochopil, on to myslel tak, že NA TOM výrobku, na jeho obalu, není nikde napsáno: "CELOZRNNÝ", ne že to slovo neexistuje _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 3:33 pm Předmět: |
|
|
Cetl jsem to 10x a chtel jsem se smat, ale pak jsem si rikal, ze se radeji PANA.SVALA nejprve zeptam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
PAN.SVAL

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 5:25 pm Předmět: ... |
|
|
Omlouvam se Llluke, ale myslel jsem, ze to byla narazka na muj pravopis. _________________ Sest tajemstvi uspechu 1 - VĚŘTE V SEBE SAMA
|
|
| nahoru |
|
 |
hajdy
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 7:16 pm Předmět: Re: skolni svacina |
|
|
Ja do skoly nosil k svacine dva chleby (4 krajice) plneny sejrem sunkou a nekdy vajickama. Napln chlebů byla tlusta 4 Cm :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Kerekanič Robin
|
Zaslal: čt říjen 07, 2010 10:31 pm Předmět: |
|
|
Jak ten syr cottage uze nekdo jist, koupil jse to jedlou a stacilo mi / mozna to bylo jen prichzti kren sunka/ ale opravdu to nechutnalo nic. Atech bilkovin tam taky extra neni
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út březen 22, 2011 1:42 pm Předmět: |
|
|
Já třeba nosím jenom 2 rohlíky/krajíce chleba se šunkou a 100g 30% EIDAM, protože jsem docela obalenej a snažím se hubnout a i tak občas slyším nějaký narážky... Takže z tohohle důvodu toho nosím, tak málo, kdybych byl hubenej tak bych v tý škole žral nevýdaně xD.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|