Jídelníček

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Líbí se vám tento jídelníček?
Ne, stojí za prd
43%
 43%  [ 7 ]
Je to O.K.
56%
 56%  [ 9 ]
Celkem hlasů : 16

Autor Zpráva
nestiik

PříspěvekZaslal: po prosinec 07, 2009 9:31 pm    Předmět: Jídelníček Odpovědět s citátem

Vím, že na fóru je mnoho podobných topicu, také jsem jich hodně přečetl, ale stejně mi to nedá a musím zde postnout můj jídelníček. Chtěl bych po Vás nějaké vyhodnocení, co mám upravit, nebo nějaké tipy na jídla či svačiny také rád uvítám :) Info: jsem ektomorf (184 cm, 72 kg) a můj cíl je nabrat svalové hmoty i tuku.

Snídaně:
- Ovesné vločky, zalité mlékem a dochucené kakaem nebo
- Cornflakes zalité mlékem
+ vitamíny - (C, rybí tuk)

Svačina ve škole:
1. přestávka: nějaké ovoce (banán, jablko, hruška)
2. přestávka: toasty se sýrem a šunkou nebo rohlíky se šunkou
3. Piškoty nebo musli
4. přestávka: toasty se sýrem a šunkou nebo rohlíky se šunkou

Oběd:
- kuřecí, vepřové, hovězí maso
- rýže, brambory, těstoviny
- zelenina

Svačina #2
- musli, jogurt + mléko

6:00 fitko

Večeře:
- Těstoviny, ovesná kaše s mlékem ochucená kakaem či ovocem, rýže na mléku ochucená
- Šunka, kuřecí, hovězí nebo vepřové maso

Před spaním:
- tvaroh s mlékem (koktejl)

+ chci do cyklu zařadit creatin s glukopurem, měl jsem i sachariďák, ale myslím si, že sacharidy mi na den stačí a nepotřebuju suplement.

Jinak pokud se vám nezdá, že mám na každou přestávku rozložené nějaké jídlo, menší a větší a máte k tomu výhrady tak napište jak by ste to řešili.

Předem díky všem za názory a nápady :) :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DEDe2

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypada to podle me vcelku v pohode, dulezite je i kolik ti je let. Ja sem taky ektomort ale s vekem se dost meni moznost nabirani aspon me to tak prislo, takze pocitam ze ti je tak do 20 ti uhadl sem?
Taky zalezi kolikrat tydne cvicis. Dulezite je aspon neco do sebe kazdy 2 hodiny dej susenku banan nebo proste neco. Tobe by se mohl urcite hodit i gainer ve vaze mas rezervy dost velke a nemusis se uplne vyhybat i sladkemu a dobrotam ;) (ja si driv daval bezne ve chvilich kdy nebyl cas na jidlo susenky tatra, mila rezy, jesenku pikao a i tak sem z toho tuky nenabiral jestli si opravdovy ektomorf tak muzes davat i tyhle energicky pecky co ostatni moc nemuzou ;) Ja do svych cca 24 let sem se mohl ladovat vsim moznym chtel sem taky pribrat a trocha tuky mi taky nevadila proste zkus pozivat hlavne vic kaloricky veci a k tomu pridat proteiny tech tam mas na zacatek dost ve svem slozeni. Takze vidim to fakt tak pridat tam bud gainer , susenky, trochu sladkeho. Kdyz uvidis ze nabiras moc tuky (kolem pasu) nejez toho tolik.
nestiik

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEDe2 napsal:
Vypada to podle me vcelku v pohode, dulezite je i kolik ti je let. Ja sem taky ektomort ale s vekem se dost meni moznost nabirani aspon me to tak prislo, takze pocitam ze ti je tak do 20 ti uhadl sem?
Taky zalezi kolikrat tydne cvicis. Dulezite je aspon neco do sebe kazdy 2 hodiny dej susenku banan nebo proste neco. Tobe by se mohl urcite hodit i gainer ve vaze mas rezervy dost velke a nemusis se uplne vyhybat i sladkemu a dobrotam ;) (ja si driv daval bezne ve chvilich kdy nebyl cas na jidlo susenky tatra, mila rezy, jesenku pikao a i tak sem z toho tuky nenabiral jestli si opravdovy ektomorf tak muzes davat i tyhle energicky pecky co ostatni moc nemuzou ;) Ja do svych cca 24 let sem se mohl ladovat vsim moznym chtel sem taky pribrat a trocha tuky mi taky nevadila proste zkus pozivat hlavne vic kaloricky veci a k tomu pridat proteiny tech tam mas na zacatek dost ve svem slozeni. Takze vidim to fakt tak pridat tam bud gainer , susenky, trochu sladkeho. Kdyz uvidis ze nabiras moc tuky (kolem pasu) nejez toho tolik.

jo tak sladké to je moje :D jinak ještě mám gainer na pár dnu možná týden a budu si asi kupovat další k tomu creatinu.. ale mam doma i glukozu takze nevim, zda je ten gainer zbytecny kdyz jeste kazdy den dam 30-50g a jeste oplatky to jim taky a cokoladu :) jinak diky za rady cenim si toho
nestiik

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak cvičím 3x týdně a od příštího týdne jedu TBT, to teď jsem jel split přibral jsem asi 2kg, ale chce to změnu.. a je mi 17 let, takže ses trefil
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ráno Ti tam chybí bílkoviny, takže já bych to viděl na vejce

Předtréninkové jídlo nemáš moc šťastně zvolené, chtělo by to něco lépe stravitelného, např. rýži, piškoty...

Jinak je to v celku OK, ale jestli nepřibíráš, tak dej večer k tomu tvarohu ovesné vločky, protože trénink máš docela pozdě.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
nestiik

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Ráno Ti tam chybí bílkoviny, takže já bych to viděl na vejce

Předtréninkové jídlo nemáš moc šťastně zvolené, chtělo by to něco lépe stravitelného, např. rýži, piškoty...

Jinak je to v celku OK, ale jestli nepřibíráš, tak dej večer k tomu tvarohu ovesné vločky, protože trénink máš docela pozdě.

nestaci rano mleko? nebo hodne se pise ze snidane ma byt vice sacharidova
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snídaně je první jídlo, kterým odvracíš noční katabolismus, takže tělo snídani využije opravdu velice rádo a pokud možno vše, takže je zde rozhodně místo pro kvalitní bílkovinu, kterou zužitkuješ v tuto dobu velice dobře.
Jak řekl Ed Hardy , můžeš zvolit např. hned tu nejkvalitnější, vejce.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, a navíc, já mléko za bílkovinu nepovažuji, protože se z něho vždycky poseru

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
wescoast

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten jídelníček je podle mě nic moc. Napíšu sem můj:

jídlo 1:
40g syrovátkový protein 80%
6 bílků, 2 žloutky

jídlo 2:
200g kuřecích prsou
100g rýže

jídlo 3:
150g pangas
50g rýže

Jídlo 4:
jako jídlo 3

jídlo 5:
50g protein 80%
creatin, železina, BCAA

trénink

jídlo 6:
50g protein 80%
creatin, železina, BCAA, glutamin

250g tvaroh + 100g vloček

jídlo 7:
200g kuřecí prsní řízek
50-100g rýže

jídlo 8:
250g tvaroh
40g syrovátkový protein 80%

Ale já se připravuju na závody, nevím co od toho čekáš ty. Pokud výsledky, tak přidej určitě bílkoviny.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Upřesnil bych to trochu, přidej bílkoviny ve svém jídelníčku, nikoliv ve westovo
wescoast

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Upřesnil bych to trochu, přidej bílkoviny ve svém jídelníčku, nikoliv ve westovo

Jo přesně ke mně už nic.
nestiik

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak zkuste mi někdo sestavit nebo spíše upravit ten můj jídelníček, jen předělat nějaké jídla.. jinak protein nemam ani ho nejak neplanuju kupovat.
usd07

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim proč ty jidelničky tak proživate a planujete prostě sežer za den půl kila rejže vážené za sucha, k tomu půl kila masa, večer tvaroh, ráno vločky a prokládej to vajčkama a je hotovo, takle se stravuju ja a nemam problem s pribiranim, hotovo dvacet
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady nejsme v poradně, kde ti sestaví jídelníčky.

Mrkni sem a snaž se sestavit z toho něco svého https://forum.ronnie.cz/jidelnicek-ektomorf-t23936.html
DEDe2

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2009 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tak proste jez to co se doporuceje na sacharidy a proteiny a pokud toho nejsi schopen snist tolik aby si pribiral tak to proloz tema vic kalorickyma vecma co sem psal vys. Pokuc cvicis tak nejak jen kondicne (predpokladam to kdyz ani protein nechces kupovat) tak ti staci 1.5g /Kg bilkoviny ono stejne snist nejak o moc vic bez protejnaku je dost narocny a dodrzovat to kazdy den je pruda to prave ten proteinak zjednodussi. Jestli do neceho jdi tak ten protein da se koupit i relativne levne kdz se clovek vic pouhlidne a nekupuje ty drazsi znackove.

Mliko bych rozhodne nezatracoval nekdo ho stravit nemuze ale kdo jo je to vyborna volba kdyz sem byl na VS a nemel sem doplnky 1-1.5 litru mlika denne ( cca 0.5-1 hod po veceri ktera byla po cviceni) mi zajistilo ze zacatku rychly rust bezproblemove.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídelníček Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: