|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Amerigo

|
Zaslal: po listopad 30, 2009 5:26 pm Předmět: |
|
|
| schnitzel napsal: | | Amerigo napsal: | | Ludia šrupiny od vajec sa možu jesť?:D som ich pomlel na prach..:) Takže či to niekto skúšal a vlastne bude to mať vápnik nie?:) diky za odpovede:) |
Jo mozes, kludne si pomel aj pneumatiky od auta na prach, je to dobre na klby. Nezabudnut na horniny a ine nerasty (odporucam titanovy mixer) pre dostatok stopovych prvkov a mineralov... |
Ja som položil možno blbú otázku ale prečo na nu odpovedáš formou výsmechu? Predsa sa to tu nikto neopýtal mna to napadlo fajn ale nenapadlo ma že salmonela a tak. Predsa je to tu o názoroch ale nie o výsmechoch. Tak poprosím krotit sa.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po listopad 30, 2009 5:54 pm Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | | Sacharidacek napsal: | ja sem daval skorapky rozdrcene s tvarohem zelve , je to dobry na krunyr a mela to hrozne rada , tet uz papa skrapky mezi andelickama | tys ji snedl? |
He he zrovna jsem to chtěl napsat,že ji určitě sežral.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po listopad 30, 2009 5:54 pm Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | | Sacharidacek napsal: | ja sem daval skorapky rozdrcene s tvarohem zelve , je to dobry na krunyr a mela to hrozne rada , tet uz papa skrapky mezi andelickama | tys ji snedl? | ne byla to uz babicka mel sem ju dobrych 15 let chybyjou me ty hovna prilepena na chodidle a skopnute palce
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 11:10 pm Předmět: |
|
|
hodi se k michanym vajickum ryzovy chleba? Ted si je budu delat ale nechcu s k tomu dat normlani bily chleba, protoze sem ho uz dneska mel...
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 11:11 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | hodi se k michanym vajickum ryzovy chleba? Ted si je budu delat ale nechcu s k tomu dat normlani bily chleba, protoze sem ho uz dneska mel... |
Jestli myslíš racia, tak já to sničim jinym nejím.:) _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 11:18 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | hodi se k michanym vajickum ryzovy chleba? Ted si je budu delat ale nechcu s k tomu dat normlani bily chleba, protoze sem ho uz dneska mel... |
Jestli myslíš racia, tak já to sničim jinym nejím.:) |
no je tam napsany Rice wafers...
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 11:19 pm Předmět: |
|
|
Vypadá to nějak takhle? http://ke.potraviny.eu/img/produkt/4644/ _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 11:26 pm Předmět: |
|
|
nejde mne to otevrit, neni tam vubec moznost otvrit, je tam jen ulozit nebo najit..
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: čt leden 14, 2010 1:36 pm Předmět: vajíčka + tuňák |
|
|
Poslední dobou jím:
tuňák + nakrájená cibule na pánev
chvíli restovat
přidat vajíčka
míchat a vyndat podle chuti _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
xguru

|
Zaslal: st březen 24, 2010 8:17 pm Předmět: |
|
|
Syrové vajíčka stačí na cca 10-15 minut promíchat s česnekem, který v nich zahubí bakterie (včetně salmonely atd.). Na 1 vejce dávat 1 strouček česneku.
Vejce pouze domácí a čerstvé, žádné sajrajty z obchodu. Vařené nebo jinak tepelně upravené organismu škodí (zahleňují a překyselují).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 24, 2010 8:36 pm Předmět: |
|
|
Uz jsi nam to tu na foru napsal 3x, takze dekujeme za informaci, ale stacilo by _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
|
| nahoru |
|
 |
OndraR

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|