Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 227, 228, 229 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
IluvSunshine

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 2:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dollhouse (serial)

Od Joshe Whedona (ma na svedomi treba Firefly). Nebudu rikat o cem to je, jen to tezce doporucuju, dalsi ze serialu, ktery chytnou a nepustej ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 2:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak podle všeho ten AVATAR, ač se mi jevil na první pohled jako úplná sračka, nebude tak špatný. Právě teď váham, jeslti na to mam jít do 3D - byl na tom už někdo v kině? James Cameron je jeden z nejlepšch " celovečerní blockbustery umí, ale zase když sem viděl ty fialovo-modrý postavy, tak nevim, nevim. ¨

Nicméně už teď to má 6. místo na csfd, tak by mě docela zajímalo jeslti to neni jen takové ta konformní vlna nadšení z filmu od Camerona a nebo je to opravdu taková bomba.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 3:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co si tak ctu, tak ten film je v podstate naprosta picovina a totalni sracka ... a vsici akorat uchcavaji z tech efektu
Me stacil trailer a dej je mi jasnej ... ale pujdu se na to mrknout do kina, uvidime co je to za zazrak ...
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:

Nicméně už teď to má 6. místo na csfd, tak by mě docela zajímalo jeslti to neni jen takové ta konformní vlna nadšení z filmu od Camerona a nebo je to opravdu taková bomba.

Je to hlavně tím, že na tom byly lidi co na to čekali, takže dávaj většinou 3-5 hvězd. A navíc to hodnotilo jen 1529. Třeba Forresta Gumpa hodnotilo pres 27 000 lidi.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nestiik

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nejlepsi filmy jsou s Adamem Sendlerem.. treba klik zivot na dalkove ovladani, nebo 50x a stale poprve, nebo trestna lavice :) proste bomba filmy.. a ty posledni prcicky nic moc 1,2, naha mile a beta jsou lepsi :)
rumun deadlift

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po technické stránce naprosto úžasný film, ... úžasná barvitost a detailnost, všechny scény naprosto vypilované do extrému (3D ale žádný zázrak, chtělo by to na IMAX v Praze).....dějově bohužel předvídatelné, což mě u Camerona mrzí a méně ekologického poselství by taky neuškodilo.
Mattoni

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Co si tak ctu, tak ten film je v podstate naprosta picovina a totalni sracka ... a vsici akorat uchcavaji z tech efektu
Me stacil trailer a dej je mi jasnej ... ale pujdu se na to mrknout do kina, uvidime co je to za zazrak ...

Sakra co to je za prispevek? je to naprosta picovina,chujovina,totalni sracka a lidi chcijou jen z tech efektu..ale podivat se na to pudes jo?
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mattoni napsal:
Black Dragon napsal:

Sakra co to je za prispevek? je to naprosta picovina,chujovina,totalni sracka a lidi chcijou jen z tech efektu..ale podivat se na to pudes jo?

tjn jak muze rict ze je to picovina kdyz to ani nevidel
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nestiik napsal:
nejlepsi filmy jsou s Adamem Sendlerem.. treba klik zivot na dalkove ovladani, nebo 50x a stale poprve, nebo trestna lavice :) proste bomba filmy.. a ty posledni prcicky nic moc 1,2, naha mile a beta jsou lepsi :)

Nahá míle nic moc...
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Frozz.

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Avatara se těším, četl jsem synopsis a viděl trailer, a myslím že se bude na co koukat, jdu na něj zítra.
Setty

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
tak podle všeho ten AVATAR, ač se mi jevil na první pohled jako úplná sračka, nebude tak špatný. Právě teď váham, jeslti na to mam jít do 3D - byl na tom už někdo v kině? James Cameron je jeden z nejlepšch " celovečerní blockbustery umí, ale zase když sem viděl ty fialovo-modrý postavy, tak nevim, nevim. ¨

Byl jsem na premiéře a to v 3Dčku, můžu za sebe říct, že divácký požitek super, efekty, vymazlené detaily a konec konců co by jsi chtěl vymýšlet za extra zápletku, vzlášť pokud to má pochopit i méně inteligentní publikum-jinak z toho prachy, a muselo to stát kure*sky moc peněz, nevytřískám. Já říkám běž na to;)
thaarm

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. Nasraty nevrly dedo - USA
http://www.csfd.cz/film/240479-gran-torino/

2. Nasraty dedo robi poriadky so spratkami po .....- UK
http://www.csfd.cz/film/247611-harry-brown/

3. Kto rad sci-fi, tak toto je take ponure zaujimave
http://www.csfd.cz/film/248829-moon/

4. Akcnejsie sci-fi, zrudky a spol. psycho
http://www.csfd.cz/film/242106-pandorum/
prochm

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

thaarm napsal:
1. Nasraty nevrly dedo - USA
http://www.csfd.cz/film/240479-gran-torino/

2. Nasraty dedo robi poriadky so spratkami po .....- UK
http://www.csfd.cz/film/247611-harry-brown/

3. Kto rad sci-fi, tak toto je take ponure zaujimave
http://www.csfd.cz/film/248829-moon/

4. Akcnejsie sci-fi, zrudky a spol. psycho
http://www.csfd.cz/film/242106-pandorum/

Film Pandorum si právě stahuju tak doufám,že to nebude úplná hovadina.Mám moc rád tenhle filmový žánr.
prochm

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslíte,že ten film Avatar budou hrát ještě aspoň týden po štědrém dnu?Program kin je na internetu jen do 23.12.
kerber

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Avatar: nejlepší film, jaký jsem kdy viděl. Neuvěřitelné !!
Na druhou stranu vím o několika mých známých, kteří z toho tak nadšení nebyli. Takže záleží na vkusu. Pro mě vynikající !!!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 227, 228, 229 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: