|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
IluvSunshine

|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 2:14 am Předmět: |
|
|
Dollhouse (serial)
Od Joshe Whedona (ma na svedomi treba Firefly). Nebudu rikat o cem to je, jen to tezce doporucuju, dalsi ze serialu, ktery chytnou a nepustej ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 2:23 am Předmět: |
|
|
tak podle všeho ten AVATAR, ač se mi jevil na první pohled jako úplná sračka, nebude tak špatný. Právě teď váham, jeslti na to mam jít do 3D - byl na tom už někdo v kině? James Cameron je jeden z nejlepšch " celovečerní blockbustery umí, ale zase když sem viděl ty fialovo-modrý postavy, tak nevim, nevim.  ¨
Nicméně už teď to má 6. místo na csfd, tak by mě docela zajímalo jeslti to neni jen takové ta konformní vlna nadšení z filmu od Camerona a nebo je to opravdu taková bomba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 3:31 am Předmět: |
|
|
Co si tak ctu, tak ten film je v podstate naprosta picovina a totalni sracka ... a vsici akorat uchcavaji z tech efektu
Me stacil trailer a dej je mi jasnej ... ale pujdu se na to mrknout do kina, uvidime co je to za zazrak ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
nestiik

|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 11:26 am Předmět: |
|
|
nejlepsi filmy jsou s Adamem Sendlerem.. treba klik zivot na dalkove ovladani, nebo 50x a stale poprve, nebo trestna lavice :) proste bomba filmy.. a ty posledni prcicky nic moc 1,2, naha mile a beta jsou lepsi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 2:07 pm Předmět: |
|
|
Po technické stránce naprosto úžasný film, ... úžasná barvitost a detailnost, všechny scény naprosto vypilované do extrému (3D ale žádný zázrak, chtělo by to na IMAX v Praze).....dějově bohužel předvídatelné, což mě u Camerona mrzí a méně ekologického poselství by taky neuškodilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 2:34 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Co si tak ctu, tak ten film je v podstate naprosta picovina a totalni sracka ... a vsici akorat uchcavaji z tech efektu
Me stacil trailer a dej je mi jasnej ... ale pujdu se na to mrknout do kina, uvidime co je to za zazrak ... |
Sakra co to je za prispevek? je to naprosta picovina,chujovina,totalni sracka a lidi chcijou jen z tech efektu..ale podivat se na to pudes jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 3:16 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | | Black Dragon napsal: | Co si tak ctu, tak ten film je v podstate naprosta picovina a totalni sracka ... a vsici akorat uchcavaji z tech efektu
Me stacil trailer a dej je mi jasnej ... ale pujdu se na to mrknout do kina, uvidime co je to za zazrak ... |
Sakra co to je za prispevek? je to naprosta picovina,chujovina,totalni sracka a lidi chcijou jen z tech efektu..ale podivat se na to pudes jo? |
tjn jak muze rict ze je to picovina kdyz to ani nevidel
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 4:02 pm Předmět: |
|
|
| nestiik napsal: | | nejlepsi filmy jsou s Adamem Sendlerem.. treba klik zivot na dalkove ovladani, nebo 50x a stale poprve, nebo trestna lavice :) proste bomba filmy.. a ty posledni prcicky nic moc 1,2, naha mile a beta jsou lepsi :) |
Nahá míle nic moc... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 4:56 pm Předmět: |
|
|
Na Avatara se těším, četl jsem synopsis a viděl trailer, a myslím že se bude na co koukat, jdu na něj zítra. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Setty
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 5:22 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | tak podle všeho ten AVATAR, ač se mi jevil na první pohled jako úplná sračka, nebude tak špatný. Právě teď váham, jeslti na to mam jít do 3D - byl na tom už někdo v kině? James Cameron je jeden z nejlepšch " celovečerní blockbustery umí, ale zase když sem viděl ty fialovo-modrý postavy, tak nevim, nevim. ¨
Nicméně už teď to má 6. místo na csfd, tak by mě docela zajímalo jeslti to neni jen takové ta konformní vlna nadšení z filmu od Camerona a nebo je to opravdu taková bomba. |
Byl jsem na premiéře a to v 3Dčku, můžu za sebe říct, že divácký požitek super, efekty, vymazlené detaily a konec konců co by jsi chtěl vymýšlet za extra zápletku, vzlášť pokud to má pochopit i méně inteligentní publikum-jinak z toho prachy, a muselo to stát kure*sky moc peněz, nevytřískám. Já říkám běž na to;)
|
|
| nahoru |
|
 |
thaarm

|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 5:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 5:59 pm Předmět: |
|
|
Film Pandorum si právě stahuju tak doufám,že to nebude úplná hovadina.Mám moc rád tenhle filmový žánr.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 6:13 pm Předmět: |
|
|
Myslíte,že ten film Avatar budou hrát ještě aspoň týden po štědrém dnu?Program kin je na internetu jen do 23.12.
|
|
| nahoru |
|
 |
kerber
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 6:15 pm Předmět: |
|
|
Avatar: nejlepší film, jaký jsem kdy viděl. Neuvěřitelné !!
Na druhou stranu vím o několika mých známých, kteří z toho tak nadšení nebyli. Takže záleží na vkusu. Pro mě vynikající !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|