Tak ja porad uvazuju, jestli na to jit, ted jsem shlidla dabovany trailer a je to naprosta katastrofa, pokud je to opravdu stejny dabing jako v kine , lakaji me jen ty efekty v 3D, ale nenavist dabingu je zatim silnejsi
Gari: Já měl za to, že ses tu minule loučila nebo co, ale když už seš tady, zajímalo by mě, proč si tu zakládala fake profil? Díky.
abych nebyl OT, z toho AVATARU, mam takovej pocit, že jít na to sice ano, ale jedinně do 3D, kde právě 3D zážitek vyváží ostatní nedostatky, nicméně ten cz dabing bude další nedostatek navíc. :- (
Tak sem se podival na ten Poughkeepsie Tapes
a je to teda dobrej narez, ale myslite ze to je vsecko pravda, nebo jen film, protoze ty vypovedi a to venovani na koncu, vypada docela verohodne.
páči sa mi spracovanie filmu parfém, kniha je dobrá, ale film ma veľmi zaujímavú atmosféru
co se ti na tom libilo?? ja to mam jako jeden z nejhorsich filmu..... na zacatku clovek hned zjisit podstatu filmu a kdyz naplnil prvni lahvicku a ja vedel ze jich zbyva jeste asi 10 (nebo kolik uz si to nepamatuju) tak sem v kine skoro umrel....:P
páči sa mi spracovanie filmu parfém, kniha je dobrá, ale film ma veľmi zaujímavú atmosféru
co se ti na tom libilo?? ja to mam jako jeden z nejhorsich filmu..... na zacatku clovek hned zjisit podstatu filmu a kdyz naplnil prvni lahvicku a ja vedel ze jich zbyva jeste asi 10 (nebo kolik uz si to nepamatuju) tak sem v kine skoro umrel....:P
podstatu som vedela aj z knihy, nešlo o dej
spracovanie, ako boli natočené scény, ako herci zahrali svoju rolu, ako sa tvárili, hudba podmanivá, nádherná, scény s dekoráciami veľmi presvedčivé
celá atmosféra taká divne tajomná, ale nie príliš hororová a nakoniec aj to, že to bol veľa násobný vrah a ani mi to tak neprišlo, podarilo sa zachytiť tie hrozné scény bez zbytočných emócií, cieľ sa povýšil nad prostriedky
_________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
proč se Hanebný pa n cha r ti nejmenuje spíš hanebný pa r cha n ti...co to je panchart
slovo panchart je prevzate z nemeckeho ,,Banchart" coz znamena neco jako ,,narozeny na lavici",byly tim oznacovany nemanzelske deti....pancharti je tudiz spravne
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru