Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 229, 230, 231 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ZanyK

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja porad uvazuju, jestli na to jit, ted jsem shlidla dabovany trailer a je to naprosta katastrofa, pokud je to opravdu stejny dabing jako v kine , lakaji me jen ty efekty v 3D, ale nenavist dabingu je zatim silnejsi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gari: Já měl za to, že ses tu minule loučila nebo co, ale když už seš tady, zajímalo by mě, proč si tu zakládala fake profil? Díky.

abych nebyl OT, z toho AVATARU, mam takovej pocit, že jít na to sice ano, ale jedinně do 3D, kde právě 3D zážitek vyváží ostatní nedostatky, nicméně ten cz dabing bude další nedostatek navíc. :- (
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kostka 2
Oproti 1 nehorazna sracka
0/10
Stifler

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevím jestli to tu bylo ale viděl jste někdo film Never surrender ? Hraje tam Rampage a několik dalších borců z UFC...
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souboj titánů, jsem zvědavej, původní byl můj oblíbenej film

Jinak shlídl jsem Transformers oba dva díly a celkem se mi to líbilo

Dál jsem si dal Gamer

Film se mi líbil, hráli tam dva oblíbení herci, týpek z 300 a Dexter:D

Poslední věc kterou jsem viděl Inglorious bastrads hanební parchanti, fakt parádní záležitost, Pitt tam úplně brutálně mluví

Nesjou to nějaký filmy s nějakým hlubokým smyslem, prostě relax
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2009 3:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takze videt Avatara na PC nema v podstate smysl? Protoze do kina na to v brzke dobe nepudu. : (
maria

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2009 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

páči sa mi spracovanie filmu parfém, kniha je dobrá, ale film ma veľmi zaujímavú atmosféru
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2009 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZ Avatar v PC cenu nemá, ten dabing je vážně hroznej. Už první věta, co jsem slyšel, mě docela nasrala

Každopádně pro vás, co se rozhodujete... Běžte na to, pro mě to byl určitě největší kino zážítek!

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ShawnRay

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2009 4:00 pm    Předmět: .. Odpovědět s citátem

Tak sem se podival na ten Poughkeepsie Tapes
a je to teda dobrej narez, ale myslite ze to je vsecko pravda, nebo jen film, protoze ty vypovedi a to venovani na koncu, vypada docela verohodne.
m4l

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2009 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maria napsal:
páči sa mi spracovanie filmu parfém, kniha je dobrá, ale film ma veľmi zaujímavú atmosféru

co se ti na tom libilo?? ja to mam jako jeden z nejhorsich filmu..... na zacatku clovek hned zjisit podstatu filmu a kdyz naplnil prvni lahvicku a ja vedel ze jich zbyva jeste asi 10 (nebo kolik uz si to nepamatuju) tak sem v kine skoro umrel....:P
maria

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2009 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
maria napsal:

co se ti na tom libilo?? ja to mam jako jeden z nejhorsich filmu..... na zacatku clovek hned zjisit podstatu filmu a kdyz naplnil prvni lahvicku a ja vedel ze jich zbyva jeste asi 10 (nebo kolik uz si to nepamatuju) tak sem v kine skoro umrel....:P

podstatu som vedela aj z knihy, nešlo o dej
spracovanie, ako boli natočené scény, ako herci zahrali svoju rolu, ako sa tvárili, hudba podmanivá, nádherná, scény s dekoráciami veľmi presvedčivé
celá atmosféra taká divne tajomná, ale nie príliš hororová a nakoniec aj to, že to bol veľa násobný vrah a ani mi to tak neprišlo, podarilo sa zachytiť tie hrozné scény bez zbytočných emócií, cieľ sa povýšil nad prostriedky
Vokr

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2009 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proč se Hanebný pa n cha r ti nejmenuje spíš hanebný pa r cha n ti...co to je panchart
gari

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2009 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
proč se Hanebný pa n cha r ti nejmenuje spíš hanebný pa r cha n ti...co to je panchart

slovo panchart je prevzate z nemeckeho ,,Banchart" coz znamena neco jako ,,narozeny na lavici",byly tim oznacovany nemanzelske deti....pancharti je tudiz spravne
Janze

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2009 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:

orig. Inglourious Basterds
E: ale jina myslím jsou v češtine možné dokonce obě možnosti, i když je PARCHANT daleko používanější

Naposledy upravil Janze dne ne prosinec 20, 2009 5:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Vokr

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2009 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dík já jen ze sem to nemohl vygoglovat a znám jenom parchanty

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 229, 230, 231 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: