Tajne jsem zacal sledovat deni v MMA a zacalo me to hodne zajimat, takze hltam ve volnych chvilich videa Fedora, Nugueiry, Randlemana (uplne me fascinuje jeho rychlost), Crocopa a tak :) Od noveho roku se tu v sekci bojovych sportu obcas objevim, budte na me hodni
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Tajne jsem zacal sledovat deni v MMA a zacalo me to hodne zajimat, takze hltam ve volnych chvilich videa Fedora, Nugueiry, Randlemana (uplne me fascinuje jeho rychlost), Crocopa a tak :) Od noveho roku se tu v sekci bojovych sportu obcas objevim, budte na me hodni
Pekne Silvestrovske vyznanie heh...a coze zrazu ten zaujem? nema v tom prsty Mariuszov zapas?
jo WAAAR CIZO..... uz te vidim v kleci jak davas hrozny takedowny.... kasli na strongman a nasleduj cestu valecnika
AHOLA:
To ne, kauza "Pudzian" me samozrejme zaujala, ale tohl tema uz sleduju dyl :)
Magion:
Me by lakalo nejaky ten MMA trenink zkusit, ale strongman je srdecni zalezitost, toho se vzdat nehodlam. No a jelikoz tohle taky nejde delat jen tak napul, tak by to asi nemelo moc smysl :) Zustanu pouhym teoretikem :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru