Konecne se to zase vraci do starych koleji, jeste zacni s veslem jako ja dneska a bude to zase muj oblibenej log
btw kdy ze jsi to rikal, ze prijedes do Brna?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Dneska to stálo uplně za hovno. Před treninkem jsem si na chvíli lehnul a spal dýl,než jsem chtěl!! Pak hoňky. Bolí me pravej loket jako kráva,tak většina cviků šlo přes bolestAle bicák jsem nedal,to nešlo. Do toho mi spadnul telefon a samo nejde displej. (mam ho asi 4 měsíce) a ted jsem se dozvěděl,že budem celou noc hrabat sníh. SUPER!!!
edit by Draper : na veslo a na aerobku se pořád ještě necítím. Ted hlavně vydržet a zatáhnout se. Ale to přijde..
Naposledy upravil Pavelcb dne út únor 16, 2010 7:21 am, celkově upraveno 1 krát
Dneska to stálo za hovno. Byl jsem nějakej vymrzlej,cítil jsem se slabej a při benchu se 130 jsem cítil šponování levého lokte (toho zdravějšího) a
měl jsem nepříjemný pocit,jako by mi měl prasknout,tak jsem radši ubral. Dneska prostě ten trenál nesedl.
NĚCO PRO BARU (Bak)
_________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
Na to,že jsem byl nevyspalej,unavenej,bolela me šiška a přemýšlel jsem,že snad ani nepůjdu, to byl super trenál.
Bench a přítahy max spokojenost,síla byla a šlo to lehce..prostě paráda.
Naposledy upravil Pavelcb dne út únor 16, 2010 7:06 am, celkově upraveno 1 krát
Dneska zase Mikgayfitness trenál. Jen už u poslední serky přítahů mi bylo na blití Jinak už bych mohl změnit trenink,ale vůbec nevím,co. Do rutiny se mi nechce..fakt nevim.
Naposledy upravil Pavelcb dne út únor 16, 2010 7:05 am, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru