Marihuana a posilování

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Marihuana a posilování  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Marihuana a posilování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Saasi

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no tak pár vědců tam mluví...pravdu pokud nejsi vědec ty sám, aby sis všechno přezkoumal nezjistíš nikdy v ničem téměř nic...ten dokument má přes 100 minut a je prostě zajímavej, aspon se nad tím zamyslet. Líbilo se mi,že když někdo tvrdí, že je to vstup k tvrdším drogám, tak můžu tvrdit, že k chlastu sem se dostal pomocí mlíka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saasi napsal:
no tak pár vědců tam mluví...pravdu pokud nejsi vědec ty sám, aby sis všechno přezkoumal nezjistíš nikdy v ničem téměř nic...ten dokument má přes 100 minut a je prostě zajímavej, aspon se nad tím zamyslet. Líbilo se mi,že když někdo tvrdí, že je to vstup k tvrdším drogám, tak můžu tvrdit, že k chlastu sem se dostal pomocí mlíka

jenze bohuzel v nekterych pripadech to tak je, treba u me ...
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No kámoši mi taky tvrdili na základce jak budou jen celou dobu hulit, že na horší věci nepřejdou a teď už berou nějaké psaníčka, nebo tak nějak to mu řikali...

Ale zase na střední je se mnou kámoš....ten hulí už dlouho a nic jiného nepřešel....takže je to spíš vina osoby jestli si dá něco horšího nebo ne...
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
No kámoši mi taky tvrdili na základce jak budou jen celou dobu hulit, že na horší věci nepřejdou a teď už berou nějaké psaníčka, nebo tak nějak to mu řikali...

Ale zase na střední je se mnou kámoš....ten hulí už dlouho a nic jiného nepřešel....takže je to spíš vina osoby jestli si dá něco horšího nebo ne...

rikam ze obecne se neda rict ze kazdy kdo bude hulit tak zacne fetovat a naopak. To je hodne individualni. Ovsem rict proc nekdo prejde na tvrde drogy rict nedokazu, u nekterych proste uz trava nestaci, huli od rana do vecera nekolik roku tak proc nezkusit neco lepsiho , tak to bylo iu mne. I kdyz jeste sem mel problemy ve skole, ktera me nebavila...
BUFU

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tenhle dokument sem shodou okolností viděl tak 3 týdny zpátky a doporučuji. Všem. I nehuličům. Člověk aspon tak nějak zjistí jaká je tu situace a že se ta marihuana vlastně ani nepíchá injekcama (ano, i takový lidé jsou ).
V dokumentu je pěkně ukázáno jak jsou zákony postavený nahlavu a nedávající smysl...
Saasi

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky znam lidi, který začali smažit, ale můžu namítnout, že to neni kvůli trávě, ale kvůli chlastu klidně, protože všichni do jednoho kromě hulení taky chlastali. Stejně tak znam huliče, který pálej jak draci a nic víc neberou, ale ani nepijou. Asi je to touha vyzkoušet nějakej jinej stav, než je opilost a zhulenost. Já sem nikdy nic jinýho nezkusil a ani nezkusim, protože mě to prostě neláká. Dokonce sem snad jedinej nekuřák v mém okolí a nemam touhu si zapálit cígo nikdy a nikde
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Tenhle dokument sem shodou okolností viděl tak 3 týdny zpátky a doporučuji. Všem. I nehuličům. Člověk aspon tak nějak zjistí jaká je tu situace a že se ta marihuana vlastně ani nepíchá injekcama (ano, i takový lidé jsou ).
V dokumentu je pěkně ukázáno jak jsou zákony postavený nahlavu a nedávající smysl...

teoreticky by to slo
BUFU

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
BUFU napsal:

teoreticky by to slo

Teoreticky by sis mohl píchat aji třeba tekutý železo ;) Nebo chlast, at to nepřeháním

Saasi tohle je hodně zajímavý, taky znám plno huličů co nekouří (nebo spíš vyloženě nesnáší) cigarety. Včetně mě Divný, že špek nevadí

Naposledy upravil BUFU dne st leden 13, 2010 4:57 pm, celkově upraveno 1 krát
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
70mMyW!53 napsal:
BUFU napsal:

teoreticky by to slo

Teoreticky by sis mohl píchat aji třeba tekutý železo ;) Nebo chlast, at to nepřeháním

tos to zas ne, bavime se o drogach. Ale znam typka co si pichal alkohol (ason to rikal)
BUFU

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
BUFU napsal:
70mMyW!53 napsal:
BUFU napsal:

teoreticky by to slo

tos to zas ne, bavime se o drogach. Ale znam typka co si pichal alkohol (ason to rikal)

chlast není droga nebo co?
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
70mMyW!53 napsal:
BUFU napsal:
70mMyW!53 napsal:
BUFU napsal:

teoreticky by to slo

chlast není droga nebo co?

je ale zelezo neni
CrazyLom

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem to zkoukl, sice to působilo strašně tendenčně, ale docela slušná hromada věcí je tam pravda. a doufám, že se potvrdí jejich prognóza o legalizaci, trochu mě serou všechny ty vychlastaný držky, od kterejch člověk slyší kecy o vyhulencích
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Číča

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ze se nekdo dostane od travy k tvrdsim je vetsinou diky dealerum a postoji spolecnosti k huleni-jak bylo znazorneno v dokumentu. Dal kvuli spolecnosti,ve ktere se jedinec pohybuje. Kdyz jsem si daval jointa s 50ti letym kamaradem,co dela mistra ve fabrice,tak me to nikdy ani nenapadlo,zkusit neco tvrdsiho. Kdzy jsem se pohyboval mezi kretenama na ulici (vlastni vinou),co huli a smazi cokoliv ,tak jsem o tom premyslel,jake by to bylo.
Nahodou jsem pak nezavisle na trave zkusil LSD a prestoze to byla hodne pozitivni zkusenost,od te doby to nechci a ani nehulim ;-)
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
CrazyLom

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:
To ze se nekdo dostane od travy k tvrdsim je vetsinou diky dealerum a postoji spolecnosti k huleni-jak bylo znazorneno v dokumentu. Dal kvuli spolecnosti,ve ktere se jedinec pohybuje. Kdyz jsem si daval jointa s 50ti letym kamaradem,co dela mistra ve fabrice,tak me to nikdy ani nenapadlo,zkusit neco tvrdsiho. Kdzy jsem se pohyboval mezi kretenama na ulici (vlastni vinou),co huli a smazi cokoliv ,tak jsem o tom premyslel,jake by to bylo.
Nahodou jsem pak nezavisle na trave zkusil LSD a prestoze to byla hodne pozitivni zkusenost,od te doby to nechci a ani nehulim ;-)

ty vole, to se nebojíš přiznat v místní puritánské společnosti k tripu, respekt, ale teď tě bude mít nejspíš každej za feťáka
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Číča

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Byly to houbicky,ale nechtel jsem pusobit zas tak nizce :D Jo,jo,doufam,ze nejaci steroidaci me hned odsoudi :D
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Marihuana a posilování Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: