|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: po leden 11, 2010 9:34 pm Předmět: |
|
|
Jo, slečna chtěla po 90 minutách ještě jestli bych jen pro ně nepřidal hodinu. Nasraně sem odsekl že ne, že du domů prodávat oblečení a šel sem  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st leden 13, 2010 12:37 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | si ji mel nabídnout hodinku doma a přitom prodávat hadry | sem to zase zeslonil, škoda že sem tě tam neměl na pomoc, mohl bys jí aspoň nabouchat kdyby měla kecy
Včera zásadní objev roku 2010!!! Zmrzliny Ben&Jerrys, koupil jsem si v NDR balení "banánová s ořechy a banánem v čokoládě" a opravdu v něm byly celý ořechy a celej banán obalovanej v čokoládě, snědl jsem toho půl kila a pak už jsem nemohl, ale mám radost že otvírají první pobočku v Česku 10 minut od mýho domu .
Druhá věc, nevím proč jsem se doteď vyhýbal německýmu KFC, ale potvrdilo se mi, že v Česku je divnej koncept a všude jinde jsou jako hit Tower meal. Dal jsem si Fire tower a Zinger tower, k tomu hrany s fazolema a domácí omáčkou. Kromě toho že servírují na talíře a mističky, tak prostě mají lepší kuchyň než v Česku, asi protože že v NDR je na každým rohu Burger King a tak klasický unylý fast foody by neměly šanci.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st leden 13, 2010 9:31 pm Předmět: |
|
|
Trénink
bench up to 2x2x95kg
tlaky s JR rehab
peckdeck up to 5x85kg (plnej kotel)
stahování horní kladky up to 3x72,5kg
Lehkej trénink abych se po těch všech zvěrstvech trochu srovnal. Bench s rezervou ale jak chodím sám, tak už psychologicky nechci jet moc blízko k maximu, aby to na mě nezůstalo. Příště pojedu pětky.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne leden 17, 2010 7:59 pm Předmět: |
|
|
Lyže
2 dny v Semmerignu, celkem zhruba 9 hodin na lyžích, ubytování v luxusním hotelu s 6 saunama, takže klasicky jsem se přežíral a relaxoval, fakt pěkný.
Příhody z hor mám jen dvě, první den mi přišel sníh docela tvrdej, ale zase sem rok nejezdil a co já poznám co je tvrdej sníh, dneska sníh lepší, ale jednou sem tak naskočil do řezanýho oblouku, že sem urval celý vázání  a musel sem jít na opravu. Načež mi frajer řekl, že prostě 100kg na 120cm lyži je moc  .
Nicméně přijedu domů a co nečtu u konkurence, v Semmeringu bylo čekých kulturistů o víkendu víc, pan Reno nadával na to jak tam byl všude led, což by vysvětlovalo proč se mi zdál sníh tak tvrdej, a někdo ho tam sejmul, což naštěstí se mi nestalo a ti dva lidi co sem sejmul já naštěstí byli v cajku  . Každopádně doporučuju, z Brna kousek autem a žádný fronty jak v Česku..
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne leden 17, 2010 11:25 pm Předmět: |
|
|
Trénink
bench 10x55kg, 10x65kg, 5x75kg, 5x85kg, 5x95kg, 3x100kg
chestpress up to 5x90kg
tlaky na ramena na stroji up to 5x70kg
stahování horní kladky na stroji up to 5x100kg
Lehkej výklus po horách, pohodička, rozhodně je kam jít  .
Dva postřehy z Brna. Místo Rodeo drivu udělali KFC, nechápu, je asi tak 30m od druhýho KFC. Hned vedle je ale Sherlock Holmes kde mi uvařili v 10 večer a to tak, že velmi slušnej stejk.
Postřeh dva, nechápu, během jedné zastávky tramvají na Cejlu, 4 kuchyňský studia  , asi dobrej business  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: ne leden 17, 2010 11:32 pm Předmět: |
|
|
ad postřeh 1) kfc třicet metrů dál zrušily a je ted místo rodea
ad postřeh 2) na cejlu asi mají levný nájmy nebo ty bys tam udělal sklad oblečení..?
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne leden 17, 2010 11:39 pm Předmět: |
|
|
1.  aha ...
2. už tam otevřeli 5 obřích tanečních sálů, vlastně proč ne, ale rozhodně bych tam neotvíral 5. kuchyňský studio vedle sebe
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po leden 18, 2010 8:31 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
Latina 90 minut
No, nejsem žádnej Dalibor Janda, ale vždycky si říkám, že na sto kilo to není s tou rychlostí tak hrozný. Pravda, na lyžích lítám rychleji než při tý latině  . Kondička OK.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út leden 19, 2010 10:24 pm Předmět: |
|
|
Trénink
bench up to 3x90kg
tlaky s JR na šikmé up to 10x30kg
veslování up to 5x80kg
Lehkej trénink, byl sem vyfuslej po dvou dnech s troškou spaní.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne leden 24, 2010 12:19 am Předmět: |
|
|
Rocky
V rámci tréninkových inovací jsem si vzal dvě 11kg jednoručky a šel s nima běhat resp. klusat. Vyběhl jsem klasicky k památníku Jana Žižky, tam mě zaskočila ochranka, která si moje činky spletla s bombou, pak jsem běžel zase dolů, kde mě zaskočil všudypřítomný led a jednou jsem uklouzl tak, že jsem i spadl na prdel  . Jinak fajn, odpočíval sem co 100m, protože to prostě bylo těžký, ale rozhodně mě to bavilo víc než obyčejnej běh.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 24, 2010 11:20 am Předmět: |
|
|
Bych chtěl vidět jaká je dráha pohybu rukou, když v každé máš 11kg  . Jestli tě to bavilo, a zkusíš to zas někdy znova, tak si radši kup zátěže na nohy / vestu / ruce a bude se ti běhat daleko příjemněji a bude to vypada líp  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne leden 24, 2010 2:56 pm Předmět: |
|
|
Hele a víš že bych si možná vestu a návleky i koupil  , máš tip na nějakýho prodejce? Jinak trénink předpokládám takovej, že s tím prostě běháš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Apofis

|
Zaslal: ne leden 24, 2010 7:40 pm Předmět: |
|
|
**
--
odkazy si posílejte PM
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|