|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: st leden 13, 2010 8:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
pfofino

|
Zaslal: st leden 13, 2010 9:25 pm Předmět: |
|
|
Zabij nebo budeš zabit. Dobrej film :)
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 17, 2010 8:49 pm Předmět: |
|
|
Včera Se7en , to je bez debat jedinečný film. A protože jsem ho vidět včera poprvé  hned bych se podíval znovu. Morgan F. prostě jedinečný herec a Brad P. se taky předvedl.
Dnes Usual suspects - Obvyklí podezřelí. Geniální film a herecký koncert Kevina Spaceyiho. Poslední 2 minuty filmu nezapomenutelný zážitek. Můžu jen doporučit.
Oba filmy na imdb.com přes 8.5/10 a jsou v tamní třicítce nejlépe hodnocených filmů vůbec. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
KoníkBmx

|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: ne leden 17, 2010 10:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po leden 18, 2010 5:06 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem konečně dostal na Avatara...9/10
Fakt super,bavil jsem se podle očekávání výborně.Ekologie a příběh se mi nezdáli tak příšerný jak jsem se někde dočetl,vše v normě:)
A podíváná skvělá,rozhodně dobrý bylo že na 3D nebylo poznat že je to 3D:))
Před filmem beželi asi 4 trailery na 3D filmy a hrůza prostě,z plátne lítá kamení a podobný krávoviny,bolej z toho oči,je to šílěně nepřirozený atd
U Avatara nic takovýho,žádný rušivý blbosti,žádný efekty jen na efekt:)jen vás to vcucne _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.07

|
Zaslal: po leden 18, 2010 10:22 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | A dneska sem se dival na South Park - 12. serie 3.dil ... Cheesing |
Já teďka viděl 11.serie 09. More Crap a masakr, je to o Bonovy z U2, nemá chybu :D
BTW nevíš jak se jmenuje ten díl jak si Cartmann udělá z ponožky Jenyfer Lopez a nosí to na ruce a nakonec se do té ruky zamiluje Ben Affleck?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 18, 2010 10:56 pm Předmět: |
|
|
JUMPER
- dnes jsem na to koukal na kompu, a moc se mi to líbilo, nenudil jsem se, akce byla a mám rád tu Davidovu přítelkyni - Rachel Bilson, je krásná
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st leden 20, 2010 10:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
maestar

|
Zaslal: st leden 20, 2010 12:36 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Včera Se7en , to je bez debat jedinečný film. A protože jsem ho vidět včera poprvé hned bych se podíval znovu. Morgan F. prostě jedinečný herec a Brad P. se taky předvedl.
|
Souhlasím, také jsem ho viděl prvně a dostal mě. Freeman zahrál bezchybně a Spacey se mi taky líbil... 9/10
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st leden 20, 2010 8:31 pm Předmět: |
|
|
Hanebný pancharti - Tarantino umí, výborný počin. Plno skvělých scén a nápadů. Možná to mohlo mít trochu víc akce, víc hlášek - ale to si jen vymrčuju, páč sem rozmazlenej z Pulp Fiction. Dal bych 9/10, ale budme přísní, když jde o muže takového formátu...
8/10
Lesbian Vampire Killers - tohle sem prostě musel vidět, už jen kvůli tomu názvu  Hororová komedie/parodie. Strašnej úlet, ale účel to splní - oddech a sem tam se zasmát jaká je to ptákovina... + sou tam pěkný baby
6/10
Zlověstné ticho (Dead Silence) - horor, teda jakože měl být. Přitom nevím proč sem se nebál, pěkný scény, loutky, hudba, zvuky (respektive ticho  ), žádnej dlouhej nudnej úvod do děje... asi špatný setting - koukal sem na to ve 3 odpoledne  . Takže pokud někdo budete koukat, tak určitě večer a samy
7/10
Terminator : Salvation - nebylo to zase až tak špatný jak sem čekal. Jen mi přišlo, že tam bylo dost nelogických věcí a vůbec to nebyl takovej ten "pravej" terminátor. Prostě pěknej akční film na motivy terminátora. Nic víc
7/10 _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: st leden 20, 2010 9:37 pm Předmět: |
|
|
Sherlock Holmes (2009)- film pri ktorom som sa nenudil aj napriek tomu, ze trval vyse 2 hodin. Od rezisera Podfucku tu mame akciu s vybornym hereckym osadenstvom.
http://www.csfd.cz/film/242855-sherlock-holmes/
BTW: osobne by som ohodnotil tak na 90%
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|