Ftipy 2 :-))

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 68, 69, 70  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ftipy 2 :-))  Úvodní stránka -> Ostatní -> Ftipy 2 :-))
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mik.cz

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2010 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koukam na eshopu na olymp osy a dole v dotazech je toto:
chci se zeptat na svaly a.ja cvicim kazdy den a nemam svaly ani prisnaky a muzete mi poradit? tak to me dostalo..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2010 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli nema přísňáky, tak je málo přísný teda
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2010 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dvě těhotný ženský pletou svetříky. První povídá : ,, Doufám, že to bude holčička. Už mám jen růžovou vlnu ,,. Druhá povídá : ,,Doufám, že to bude kripl. Zkurvila jsem rukáv.

Gohan

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2010 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Dvě těhotný ženský pletou svetříky. První povídá : ,, Doufám, že to bude holčička. Už mám jen růžovou vlnu ,,. Druhá povídá : ,,Doufám, že to bude kripl. Zkurvila jsem rukáv.

To sem slyšel od Izera málem sem spadl ze židle
Belda

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Příjde chlap do hospody, barman je nejnovější robot , a objedná si pivo, robot mu jej perfektně natočí a říká : jaké máte IQ ? Chlap na to , že 150 a robot se s ním začne bavit o jaderné fyzice a kvantové matematice.Druhý den jde chlap do stejné hospody , objedná si pivo , robot mu jej perfektně natočí a opět otázka na IQ a chlap tentokrát povídá 90 a robot se s ním začne bavit o ženských, fotbale a pivu. Třetí den stejná situace a chlap chce vyzkoušet robota a tak na otázku jaké má IQ řekne 30 , robot se na něj podívá, pomalinku se k němu nakloní přes bar a říká : t a k c o , z a s e b u d e m e v o l i t P a r o u b k a ??? smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pilot

PříspěvekZaslal: pá únor 26, 2010 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernhard

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz.

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernhard napsal:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/chtip-zdravy-styl-a-strava-d0q-/p_zabava.asp?c=A100226_203153_p_zabava_wag

Otázka: Jak si mám spočítat podíl tuku v těle?
Lékař: Máte tělo a máte tuk: podíl je jedna ku jedné. Ve dvou tělech je to dvě ku dvěma atd.

Otázka: Jaké jsou výhody pravidelného tělesného cvičení?
Lékař: Bohužel mne nenapadá ani jedna. Moje filosofie je: když mne nic nebolí - je to dobré!

Otázka: Jsou smažená jídla špatná ?
Lékař: To neposlouchejte! Dnes už se smaží na rostlinných olejích. Takže jak by mohl ublížit další přísun zdravé zeleniny?

Otázka: Pomůže cvičení sedy-lehy posílit břišní svaly?
Lékař: Určitě ne. Když procvičujete sval, jenom se vám zvětší. Takže jestli chcete větší břicho, pak ano.

Pilot

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když procvičujete sval, jenom se vám zvětší. Takže jestli chcete větší břicho, pak ano.

Tohle jsem říkal známé, co si právě koupila Ab rocket (tu mašinku na cvičení břicha), protože chce zhubnout. Docela ji ta informace vyvedla z míry:-)
Scierx

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"A vepřové žebírko vám dodá 100% doporučené denní dávky zeleniny."

tak s tim se ztotožňuju
spider1029

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Otázka: Je plavání dobré na figuru?
Lékař: Pokud je plavání dobré na figuru, pak mi vysvětlete velrybu….

tarzos

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Českým hokejistům přišel po vítězství v Naganu telegram z Ruska: „Blahopřejeme vám k vašemu vítězství - stop - nafta - stop - plyn - stop.”
Pilot

PříspěvekZaslal: ne březen 21, 2010 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oidipus meets Sisyfos: "Hi, rollingstone!" And Sisyfos tells him: "Hi, motherfucker!"
Tojotomi

PříspěvekZaslal: po březen 22, 2010 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Starší, ale dobrý:
Maminka připravila k obědu králíčka.
Malému synkovi oběd náramně chutná a ptá se tatínka:
"Tati, co je to vůbec za maso?"
"No, hádej - dám ti typ. Občas mi tak říká i maminka."
V tom dcerka vyplivne sousto zpátky do talíře a s hrůzou říká bratrovi:
"Proboha, nežer to, je to čurák !!!!!"

Cikán se motá po stavbě dřevěného mostu jako kdyby něco hledal. Dojde k němu nadřízený a ptá se, co to jako má být.
Cikán říká: "Ale dělám, dělám, jenom potřebuju najít dřevěnej hranolek dvacet na dvacet."
Tak hledají oba a uvidí je mistr stavby. Dojde za nimi a říká: "Jako hoši, co je?"
Oni mu řeknou, že potřebují najít hranolek 20 na 20.
Nic teda, hledají všichni tři. Dojede majitel stavební firmy, uvidí to a říká: "Tak kurva hoši, co je?"
Oni mu zase řeknou, ze musí najít hranolek 20 na 20.
No tak hledají všichni a po půl hodině se cikán zastaví a říká: "Nic chlapi, serem na to, já si sednu třeba na kulatinu".

A jeden ze života:
Večer na služební cestě přijdeme s kolegou do restaurace a kolega se ptá číšníka, jaké víno mají a které by nám doporučil.
Číšník: "Máme vynikající červený ryzlink z Mikulova."
Kolega: "Takové víno jsem ještě neviděl."
Číšník: "Proto tady taky máme už poslední láhev."
A já se řezal smíchy až to hezké nebylo. Jen tak pro úplnost, ten jeho "červený ryzlink" byl ve skutečnosti Cabernet Sauvignon ze Zaječí.

A druhý ze života:
Jsme s kamarádem ve vinotéce a vybíráme víno.
Prodavačka: "Jaké máte přání?"
Já: "Já si určitě vyberu sám, ale můžete poradit kolegovi." (kamarád není vinař)
Prodavačka: "Jaké víno máte rád?"
Kamarád: "No, mám radši bílá vína, která jsou sladší chuti" (a ještě něco dalšího na ní mumlal)
Prodavačka: "Tak to bych vám mohla nabídnout třeba Rulandské šedé výběr z hroznů nebo Tramín červený pozdní sběr."
Kamarád: "Červené víno nechci, takže bych si vzal to Rulandské."
Já (potichu ke kamarádovi): "Tramín červený je bílé víno voe." :)
Tomkins

PříspěvekZaslal: po březen 22, 2010 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tojotomi napsal:
A jeden ze života:
Večer na služební cestě přijdeme s kolegou do restaurace a kolega se ptá číšníka, jaké víno mají a které by nám doporučil.
Číšník: "Máme vynikající červený ryzlink z Mikulova."
Kolega: "Takové víno jsem ještě neviděl."
Číšník: "Proto tady taky máme už poslední láhev."
A já se řezal smíchy až to hezké nebylo. Jen tak pro úplnost, ten jeho "červený ryzlink" byl ve skutečnosti Cabernet Sauvignon ze Zaječí.

Pět minut jsem přemýšlel nad pointou a možná proto, že se ve vínu nevyznám, tak jsem žádnou nenašel. Nebo byl tohle vtip jeden z těch sušších

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ftipy 2 :-)) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 68, 69, 70  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: