Starší, ale dobrý:
Maminka připravila k obědu králíčka.
Malému synkovi oběd náramně chutná a ptá se tatínka:
"Tati, co je to vůbec za maso?"
"No, hádej - dám ti typ. Občas mi tak říká i maminka."
V tom dcerka vyplivne sousto zpátky do talíře a s hrůzou říká bratrovi:
"Proboha, nežer to, je to čurák !!!!!"
Cikán se motá po stavbě dřevěného mostu jako kdyby něco hledal. Dojde k němu nadřízený a ptá se, co to jako má být.
Cikán říká: "Ale dělám, dělám, jenom potřebuju najít dřevěnej hranolek dvacet na dvacet."
Tak hledají oba a uvidí je mistr stavby. Dojde za nimi a říká: "Jako hoši, co je?"
Oni mu řeknou, že potřebují najít hranolek 20 na 20.
Nic teda, hledají všichni tři. Dojede majitel stavební firmy, uvidí to a říká: "Tak kurva hoši, co je?"
Oni mu zase řeknou, ze musí najít hranolek 20 na 20.
No tak hledají všichni a po půl hodině se cikán zastaví a říká: "Nic chlapi, serem na to, já si sednu třeba na kulatinu".
A jeden ze života:
Večer na služební cestě přijdeme s kolegou do restaurace a kolega se ptá číšníka, jaké víno mají a které by nám doporučil.
Číšník: "Máme vynikající červený ryzlink z Mikulova."
Kolega: "Takové víno jsem ještě neviděl."
Číšník: "Proto tady taky máme už poslední láhev."
A já se řezal smíchy až to hezké nebylo. Jen tak pro úplnost, ten jeho "červený ryzlink" byl ve skutečnosti Cabernet Sauvignon ze Zaječí.
A druhý ze života:
Jsme s kamarádem ve vinotéce a vybíráme víno.
Prodavačka: "Jaké máte přání?"
Já: "Já si určitě vyberu sám, ale můžete poradit kolegovi." (kamarád není vinař)
Prodavačka: "Jaké víno máte rád?"
Kamarád: "No, mám radši bílá vína, která jsou sladší chuti" (a ještě něco dalšího na ní mumlal)
Prodavačka: "Tak to bych vám mohla nabídnout třeba Rulandské šedé výběr z hroznů nebo Tramín červený pozdní sběr."
Kamarád: "Červené víno nechci, takže bych si vzal to Rulandské."
Já (potichu ke kamarádovi): "Tramín červený je bílé víno voe." :)