|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Prdka27

|
Zaslal: čt únor 11, 2010 3:34 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Prdka27 napsal: | | Do diety budu potrebovat nejaky protein rozhoduji se mezi Matrixem a WPC 80.Co myslite?Nebo mate nejaky jiny typ? |
champion |
A je ted i docela levnej co? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Jeff Willett
|
Zaslal: pá únor 12, 2010 11:12 am Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | | Co myslite je vhodny WPC 80 do diety?Nebo bude lepsi Matrix?Popripade jeste nejaky jiny?Diky |
Do diety vyber spíše nějakej vysokoprocentní protein.
Nejlépe izolát CFM, který má max 4g sacharidů na 100g, ty nejlepší mívají i 2 g na 100g.Matrix se do diety moc nehodí.
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 12:02 pm Předmět: |
|
|
| Jeff Willett napsal: | | Prdka27 napsal: | | Co myslite je vhodny WPC 80 do diety?Nebo bude lepsi Matrix?Popripade jeste nejaky jiny?Diky |
Do diety vyber spíše nějakej vysokoprocentní protein.
Nejlépe izolát CFM, který má max 4g sacharidů na 100g, ty nejlepší mívají i 2 g na 100g.Matrix se do diety moc nehodí. |
Matrix ma v jedné odměrce (31g) 3g sacharidů...to bych jako problém v dietě neviděl _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jakub.M

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 12:58 pm Předmět: |
|
|
s tim championem musim souhlasit, uz beru 3 baleni championa a sem nadmiru spokojenej .. rozpustnost aj chut je vyborna a ta cena _________________ "Pocit napumpovaných svalů považuji za lepší zážitek, než je sex se ženskou".. Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: pá únor 12, 2010 1:14 pm Předmět: |
|
|
champion ted prijde na radu :P uz abych snedl toho blenda _________________ osobne zkoumana treninkova analogie :
mesic treninku , strava : 2 oplatky s minerálkou
mesic odpocinku , strava : 2 oplatky s vodou
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 1:39 pm Předmět: |
|
|
Novej bananovej Champion se u me teprve ohriva .. ale dlouho se neohreje _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 5:50 pm Předmět: |
|
|
PhD Nutrition a jejich Phrarmy _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: so únor 13, 2010 1:18 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat kolik g na Kg proteinu má člověk přijmout v nabírání ? Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so únor 13, 2010 1:57 pm Předmět: |
|
|
| cohy napsal: | | Chtěl bych se zeptat kolik g na Kg proteinu má člověk přijmout v nabírání ? Diky |
Názory se liší od minima, kterým je 1g bílkovin na 1 kg aktivní hmoty, až po 3g a více.
Jedná se ale o celkový příjem bílkovin ve stravě za den, takže pokud se ptáš na to, kolik máš přijmout z prot.nápoje, tak si to musíš spočítat. V případě kvalitní, na bílkoviny bohaté stravy, se bez proteinu ze suplementů obejdeš úplně. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: út únor 16, 2010 6:29 pm Předmět: |
|
|
Co rikate na Whey Protein Blend od All The Whey? Ted je na e-shopu docela levny..
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: út únor 16, 2010 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | | Co rikate na Whey Protein Blend od All The Whey? Ted je na e-shopu docela levny.. |
já ho teď mám .. nevím ale znova bych ho nebral , naber championa ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: út únor 16, 2010 6:47 pm Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: | | Prdka27 napsal: | | Co rikate na Whey Protein Blend od All The Whey? Ted je na e-shopu docela levny.. |
já ho teď mám .. nevím ale znova bych ho nebral , naber championa .. |
Ten champion se mi taky libi ale nevim jak vypocitat kolik g je v jedne davce kdyz bych si koupil vanilku a ta ma ve 100g prasku - 81g bilkovin..:D
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út únor 16, 2010 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | | Ten champion se mi taky libi ale nevim jak vypocitat kolik g je v jedne davce kdyz bych si koupil vanilku a ta ma ve 100g prasku - 81g bilkovin..:D |
zkus kalkulacku
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|