Dedictvi aneb kurvahosigutentag : Pro me jednoznacne nejlepsi komedie co znam. Je plno lidi kteri tento skveli film miluji stejne jako ja ale jsou i takovy ketrym to nic nerika (pozdrav do Prahy ). Diky nestarnoucim hlaskam se na to muzu divat furt a taky to delam a nikdy me to neomrzi. 10/10
jojo dedictvi je strasna prdel dej si nebo ta vymenim
dneska sem koukal na Bile Peklo ( 2001) - Valecne drama
takovej zazitek sem z filmu dlouho nemel .. ma to vybornej dej .. je to o vojakovy kteryho po valce odvezli na sibir do ruskeho tabora a on se pokousi dostat se domu, nez se mu to po 3 rokach cesty napric evropou podari
10/10
_________________ "Pocit napumpovaných svalů považuji za lepší zážitek, než je sex se ženskou".. Arnold Schwarzenegger
Dik, to kurva nevim kdyz sem to tam napsal ze me to nenaslo
musíš se dívat na originální název, ne na českej
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
A ještě bych tu rád zmínil seriál Invasion . Přečtěte si popis na csfd, třeba vás to zaujme jako mě. Zkoukl sem celou sérku a moc se mi to líbilo. Jasně pár věcí tam je absurdních, ale kde ne, že :) Za mě 8/10.
Neví někdo kdy vyjde na DVD 2Bobule? Na netu jsem našel jen fake linky, buď je to jinej film nebo bobule první díl. Dík.
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
jojo dedictvi je strasna prdel dej si nebo ta vymenim
dneska sem koukal na Bile Peklo ( 2001) - Valecne drama
takovej zazitek sem z filmu dlouho nemel .. ma to vybornej dej .. je to o vojakovy kteryho po valce odvezli na sibir do ruskeho tabora a on se pokousi dostat se domu, nez se mu to po 3 rokach cesty napric evropou podari
10/10
Jako obvykle je kniha lepší než film. Jmenuje se "Kam až mě nohy donesou" a není v ní ten trapný konec, kdy ten zlej ruskej důstojník nechá hrdinu projít. Ale jinak je i ten film dobrej.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Nezná někdo nějakej dobrodružnej (nejlépe s dinosaurama) film/serial....styl Jurský Park, aby tam byly prostě dinosauři a lidé.....
Dík
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Na to jsem koukal jako malej, díky kouknu na to znova, jestli mě to chytne.
Konečně jsem se taky dostal k Sin city . Někdo mě kdysi snad řekl, že je to blbost. A zasloužil by za to nakopat prdel od Marva. Film mě neskutečně nadchnul svým provedením. Geniální "grafika", výrazný charaktery, krásné ženy, tvrdí chlapi. Film se fakt povedl.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Naprosto suprovej silne B - ckovej film ... dve stary porad dobre vypadajici vykopavky Dolph Lundgren a JCVD proti sobe ... spousta krve a zajimavych souboju ...
Skvely odpocinkovy naprosto nenarocny film na nedelni odpoledne ...
Konečně jsem se taky dostal k Sin city . Někdo mě kdysi snad řekl, že je to blbost. A zasloužil by za to nakopat prdel od Marva. Film mě neskutečně nadchnul svým provedením. Geniální "grafika", výrazný charaktery, krásné ženy, tvrdí chlapi. Film se fakt povedl.
Načase žes si pozrel túto moju srdcovku, Marv to je ťažkej kalibr.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru