|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: ne únor 07, 2010 10:08 pm Předmět: |
|
|
Lyžovánky
3 dny kvalitního blbnutí na Maiskogelu a Kitzu, cca 9 hodin jízdy na lyžích čistýho času, víc mi moje fyzické dispozice a nové short curvy nedovolily  , nicméně jsem si parádně zajezdil.
Majbach je dlouhej přehlednej kopec kde nikdo není, takže si člověk zablbne, Kitz je obří ledovec 3000 metrů vysoko a není tam vlastně sjezdovka, ale jezdí se všude na obrovským prostranství, akorát někde to je označený jako sjezdovka a je ujezděnější sníh.
Mapka pro představu tady:
 .
Cíl na dobu ruční rekonvalescence je redukce zimního tukovýho polštáře, takže jdu běhat  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Apofis

|
Zaslal: ne únor 07, 2010 10:41 pm Předmět: |
|
|
nezajdem nekdy po praci na ten box?
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne únor 07, 2010 11:06 pm Předmět: |
|
|
jasně, s popálenou rukou se boxuje jedna radost
Klus
k žižkovi, kolem a dokola po kopci, dolů
23 minut lehkýho výklusu
Fyzička ok, vyhovuje mi víc pomalejší tempo, když si najdu delší trať, vydržím běžet i dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 6:55 pm Předmět: |
|
|
Lyžovačka
Víkend v Semmeringu, z otylýho lyžaře co se pod ním minule urvalo vázání vyrostla Nikola Sudová před úrazem  . Trochu jsem přidal na rychlosti, kopec jsem v klidu sjel 7x do hodiny, celkem jsem najezdil tak 9 hodin plus jedna jízda na sáňkařský dráze, kde sem si rozbil hubu  .
Ruka se hojí, už pudu do fitka a zboxuju Apofise, forma klasicky nikde, 103kg, ale zase nosím kšandy  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po únor 15, 2010 11:04 pm Předmět: |
|
|
Trénink
projel sem několik lehkejch cviků, protože nemůžu držet v levačce nic úplně, tak vždycky úchop třema prstama  ... nic dramatickýho, než se to zahojí tak to přežiju
Sauna
3 kola, pohodička, relax
Specialita dneska byla, že ve fitku byla i ve VIP zóně slečna, která buď spadla obličejem na schodech, nebo jí starej doma zrychtoval, protože měla rozmlácenej ksicht, přitom jinak hlavně teda v sauně fakt sympatická holka. Tak sem si říkal jak bych jí asi pomohl a mám pocit, že zíráním jak je nahá sem to moc nevylepšil  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st únor 24, 2010 10:38 pm Předmět: |
|
|
Trénink
bench rehab 8x5x60kg
iso peckdeck rehab
stahování horní kladky paralel up to 65kg
veslování rehab
Rekonvalescenční trénink, spálenina se hojí, ale furt nemůžu cvičit na plno kvůli úchopu, tak jen šmrdolení. V sobotu jedu na týden do švýcar na lyže, tak se trochu zlepší kondička aspoň.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt únor 25, 2010 10:41 pm Předmět: |
|
|
Trénink
šlapání na kole na ruky, 4km, 11 minut
orbitrack, 5 minut
šikmej bench rehab tabatou, 30-10 6x
tricepsový stahování lana
Sauna
3 kola, relax
Pokračování lehkýho výklusu, měl sem na těch 15 minut aerobky coela velkou zátěž a v pohodě, až si jednou nezapomenu vzít sluchátka, tak konečně začnu aspoň 45 minut praktikovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so únor 27, 2010 4:02 pm Předmět: |
|
|
Lj-i budes dneska na Lavce tancovat?  nebo jenom dohlizet jako sponzor? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st březen 03, 2010 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | Lj-i budes dneska na Lavce tancovat? nebo jenom dohlizet jako sponzor? | Nebudu, jsem v Adelbodenu, ale naši kluci vyhráli oba dva taneční battly .
Lyžovánky
Švýcarsko, Adelboden, 200km sjezdovek, rozlehlý, trošku horší sněhový podmínky, nejvyšší bod cca 2500m
První dva dny bonus z Česka, milá střevní chřipka. Každopádně sem tu týden, jezdím na funcurvech, dokonce jsem byl včera půl hodiny běhat. Mají to super místní sýry a ovčí klobásy, jinak jídlo a služby v obchodech prostě švýcarský, bohužel včetně cen .
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st březen 03, 2010 4:30 pm Předmět: |
|
|
kurva,jsi nechutně vychrtlej _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá březen 05, 2010 5:48 pm Předmět: |
|
|
Dneska bylo vidět, svítilo slunko, takže sem nespadl ani jednou, navíc tohle co sem jel byly červeno modrý, protože černý mají velkej náklon a když na nich točím, je vidět prd. Ale včera, včera sněžilo jako prase, bylo vidět na metr a spadl sem ze skály  - klasický klišé, jedu, vidím hovno, jedu a najednou koukám, že už letím, tak začnu řvát, protože už sem se viděl mrtvej, okolo mě ubíhá skála, a najednou rána a přistál sem na sněhu co tam někde napadl. Tak sem si sundal lyže vylezl zpátky a odjel, ale děsný psycho  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|