|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt únor 11, 2010 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | nigga je vsechno na uzko bench je bench je to jednoduchy |
vsak jo, vzdyt to pisu
(jo promin Daymoone, dnes se tu nejak malo spamovalo, tak si to kompenzuju v tvem logu, pak si to smaz, kdyz mas na to tu funkci ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so únor 13, 2010 3:42 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 385 - 13.2.2010
split - vrch
push-press ---
benchpress 5x5x95kg
přítahy v předklonu 4x8x65kg
tlaky na šikmé lavici s JČ ---
přítahy na stroji nohama nahoru ---
stahování kladky na hrudník 3x8x65kg
kliky na bradlech ---
bicepsový zdvih s EZ 2xMAXx40kg
bicepsový zdvih soupažně vsedě 3xMAXx11kg
stahování kladky tricepsové 4xMAXx27,5kg
zkracovačky nohy nahoře 4xMAX
ČAS: 1:00hod
Ronnie training day number 8. A celkem se mi ten trénink povedl. Dal jsem si pěkně benchpress. Čekal jsem, že to bude pohroma na jiných (a myslel jsem si, že těžších) kotoučích, ale bylo to dobrý. Pak jsem si dal přítahy v předklonu. 4x8 pěkných opakování.
Sešel jsem dolů mezi ostatní a dal jsem trochu bicepsu, trochu zad, trochu tricepsu. Nebudu to moc rozebírat.
Štefan Havlík je sympaťák a ten největší 100kg chlap, jakýho jsem viděl. Když říkal, že stehna cvičí jen leg-pressem a předkopáváním, tak jsem tomu věřil, ale pak při pohledu na jeho dubiska jsem tomu věřit přestal. To snad není ani možný.
Celkově trénovat vedle něho je úžasně motivující. Byl to zážitek.
K zápisu: nechal jsem tam cviky, které cvičím obvykle, abych to mohl příště quotovat a dopsat a nemusel to psát znovu.
Suplementace:
1,5 odměrky B.I.G. plus půl odměrky proteinu před tréninkem. Po tréninku neznámý gainer. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 16, 2010 6:57 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 386 - 16.2.2010
split - celé tělo
mrtvý tah 5x5x155kg PR
benchpress 5x6x85kg
shyby 3x8
přítahy k bradě 3x8x40kg
zapažování 6xMAXx9kg
ČAS: 1:15hod
Dnes mě to nějak zničilo. Na začátku jsem byl plný energie a nakonec jsem byl rád, že jsem se doplazil domů.
Trochu osobák na mrtvém tahu. Možná to půjde ještě dál. Benchpress lehčeji, protože jsem ho jel v sobotu a celkem těžce. Shyby standard. První série lehká, poslední moc ne.
Přítahy k bradě docela šly, jen už jsem byl takovej gumovej. Zapažování dobrý, jen jsem se nějak necítil a nemohl trefit do pěkný techniky. Asi vezmu příště lehčí váhu.
Suplementace:
1 odměrku B.I.G. + 1 odměrku proteinu hned po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út únor 16, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
čo a kedy si jedol pred tréningom? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 16, 2010 9:34 pm Předmět: |
|
|
V 11:30 pytel rýže a čtvrt kuřete. Pak nic až do asi 6 hod _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 16, 2010 9:40 pm Předmět: |
|
|
Tomu se říká teorie podložená praxí :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út únor 16, 2010 9:41 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Tomu se říká teorie podložená praxí :-) |
nie raz som počas tréningu hodila do seba banán, silná nutnosť _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 16, 2010 9:42 pm Předmět: |
|
|
Je to tak jak říkáš, většinou něco zblajznu, ale dnes to nevyšlo a v tréninku se to přesně odzrcadlilo. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 7:12 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 387 - 18.2.2010
split - spodek
dřepy přední 3x3x85kg
mrtvý tah rovné nohy ---
předkopávání 4x10x30kg
zakopávání 3x12,10x40kg
úzký benchpress 5x5x90kg
bicepsový zdvih s JČ vsedě 6,6,6,6x20kg + 4x4x15kg
ČAS: 1:30hod
Na dnešek jsem si naordinoval lehčí trénink. V práci je práce jak hodin na kostele, energie nula nula nic ale to mě neporazí.
No, říkám lehčí trénink a ty trojky na předním dřepu teda vůbec lehký nebyly. Naopak byly hrozně těžký :-)
Mrtvé tahy jsem vynechal. A nevím jestli už ne napořád, protože mi prostě nesedí. Aneb v každém tréninku je jeden cvik, který je špatně a může se odstranit. Až dojdeme k tomu, že v tréninku zbyde jen jeden cvik a ten bude špatný :-)
Zakopávání celkem dobrý pocit. Ke konci to ale bylo těžký a kroutil jsem se, ovšem i to v rámci slušných mravů.
Předkopy moc pěkný pocit při cvičení, spokojenost.
Úzký benchpress stejně jako minule, ale... Ale asi příště sundám pár kilo. Tohle je totiž super pro moje ego, ale víc než triceps cítím lokty a ramena a navíc pohyb není plynulý. Takže stop a příště lehčí váha, možná třeba i série po 6 nebo 8. Ale na procvičení tricepsu. Tohle je už moc těžký.
Biceps taková menší shazovačka. Pumpa moc pěkná, hlavně před třetí sérií, i síla byla.
Suplementace:
1,5 odměrky B.I.G. a jedna odměrka proteinu hned po tréninku
P.S.: rozčilují mě lidi, kteří sami cvičit neumí, ale trénují jiné lidi.
Dnes v posilce jeden excelentní půldřepař a pár jiných exotů. Ať žijem. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Naposledy upravil daymoon dne pá únor 19, 2010 7:45 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 8:07 pm Předmět: |
|
|
| citace: | P.S.: rozčilují mě lidi, kteří sami cvičit neumí, ale trénují jiné lidi.
Dnes v posilce jeden excelentní půldřepař a pár jiných exotů. Ať žijem. |
stejne mne ale pripada, ze se uroven cvicencu v BG za posledni dobu dost zvedla a uz se nejak vytraci ten "exotismus" , na ktery jsem byli zvykli. U spousty lidi je videt, ze maji treninkove plany casto i celkem rozumne, co tak sleduji a cimdal vice jsou k videni cviky jako premisteni, push pressy, drepy pod paralel, mrtve tahy s pokladanim cinky atd....
edit: a co ta zmena nadpisu tveho logu? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 9:06 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Je to prozaické, Sin city :-) |
aha Sin city....ta volovina Ted jsi mi pripomnel, ze jsem tomu chtel dat 3. sanci, tak teda zkusim no....
k te urovni....
Tak alespon ti "dopolednaci" a "prespolednaci" se imho zlepsili, "odpolednaci" a "vecernaci" jsou asi porad stejni exoti :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 9:09 pm Předmět: |
|
|
Asi jsem zaujatej, bohužel :-)
Já taky necvičím nejlíp na světě, ale pevně doufám, že když by mě někdo pozoroval, nemusím se stydět. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 21, 2010 11:53 am Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 388 - 21.2.2010
split - vrch
push-press 5x5x65kg
přítahy v předklonu 5x5x75kg
tlaky na šikmé lavici s JČ 5x35kg, 5,5,4x40kg, 5x30kg
přítahy na stroji nohama nahoru 4x8x70kg
kliky na bradlech 5x5x15kg
bicepsový zdvih s EZ 4x6x42,5kg
ČAS: 1:30hod
Dobrej trénink, fajnej trénink. Ramena mi už chyběly. Minulý cyklus byl RWTD a tak jsem je necvičil a po zbytek týdne jsem je nenahrazoval. Tedy dnes vlastně po 14 dnech.
Začal jsem zlehka a postupně přidával. Skončil jsem na 65kg a 5x5 bylo všechno s rezervou a poslední série fakt povedenou technikou a s největší rezervou ze všech sérií.
Přítahy v předklonu mě nějak zabily. Dost těžký to bylo.
Tlaky na šikmé taky po 14 dnech. Chtěl jsem vyzkoušet čtyřicítky. Bláhový plán byl 5x5, reálný plán byl 3x5, ale nakonec 5,5,4. Příště to bude už 3x5.
Přítahy na stroji dobrý. Krásně to braly latisimy.
Kliky na bradlech opět po 14 dnech, ale tam jsem rovnou přidal. Pořád cítím rezervu, příště přidám zase.
Biceps pumpovačka, dobře procvičen.
Suplementace:
1,5 odměrky B.I.G. plus půl odměrky proteinu po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|