|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 2:44 pm Předmět: |
|
|
Hej hou vypada to ze mam jen zablokovanou pater, rikala doktorka, prokrupala me trochu pater, no trochu... xD Myslim ze to bylo slyset i na chodbe a pristi tyden jdu na vysetreni. Ptala se me jako co cvicim a ja ze s cinkama a ona na me s tezkejma? (Ja deformovan timto forem jsem rikal no nevim tak 100kg a ona se jen usmala takovym tim aha uz vim cim to je) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 7:27 pm Předmět: |
|
|
tak jo byl jsem na druhe kontrole, zada me po doblokovani boleli jeste vic, znova to zkoukla a rikala ze to vypada na plotynku, bud praskla nebo vyhrezla, tenhle tyden se mam obednat na CT patere a pak zase k ni, aby se vedelo o co jde _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 8:45 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem byl na CT , v pátek cca by měli být výsledky, tak jsem zvědavej jak to s tou páteří vypadá... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út prosinec 22, 2009 12:51 pm Předmět: |
|
|
výsledek CT 2 prasklý plotýnky 1 vyhřezlá pomalu se s Váma na tomhle foru loucim... xD _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Liborac
|
Zaslal: út prosinec 22, 2009 2:17 pm Předmět: |
|
|
a ku*va. Rekli ti co bude dal ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út prosinec 22, 2009 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Liborac napsal: | | a ku*va. Rekli ti co bude dal ? |
dal bude to ze si musim zmenit zdravotni pojistovnu, pac VZP u te me doktorky hradi jen jedno odblokovani patere za pul roku, pak me rikala ze musi odblokovat pater aby tnetlacilo na tu plotynku, nevim, jen jsem ji volal kdy mam dojit _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so leden 02, 2010 1:06 pm Předmět: |
|
|
tak ted probihalo cca 2 tydny vklidu, relativnim vklidu a skoro o tech zadech nevim ze by me neco bolelo, sem celkem rad, ale jeste to bude urco potreba nejak prelecit _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so leden 16, 2010 2:34 am Předmět: |
|
|
Uz me to nehejbani fakt nebavi
Zacal jsem po vecerech obden davat nejaky kliky plus bricho, kdy mam nohy nahore, plus 2x za tyden bicak tj tak vse co mou cinkou muzu udelat, nic jinyho nebudu zkouset radsi:D Ale jsem prekvapenej jak se to na me celkem drzi to co jsem nabral pres prazdniny, rikal jsem si ze to bude hned pryc, ale drzi to zatim:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po únor 01, 2010 9:05 am Předmět: |
|
|
Dnes doktorka, ukazala mi co mam se zadama, zitra rehabilitace a rikala mi ze cviceni s tezkejma vahama bych nemel praktikovat, no co uz nasadim draperovi metody velkyho poctu opakovani. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 01, 2010 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Dnes doktorka, ukazala mi co mam se zadama, zitra rehabilitace a rikala mi ze cviceni s tezkejma vahama bych nemel praktikovat, no co uz nasadim draperovi metody velkyho poctu opakovani. |
Priprav se na sve nejlepsi treninkove obdobi v zivote _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 4:02 pm Předmět: |
|
|
:D to sem zvedavej...
Tak mam prvni tyden rehabilitaci zamnou, odblokovavani patere, plus zpevnovani nejakych hlubokych svalu, rikala mi ze se pomalu muzu zacit hybat, takze sem tam skocim do posilovny na nejaky pritahy kladky a takovyhle lehky vecicky, kde neni zvysenej tlak na zada _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st únor 17, 2010 4:05 pm Předmět: |
|
|
Den 1 - po dlouhe prestavce, novy cislovani
Kolo
10 min
pomale, celkem lehce, ale nohy jsem celkem cítil
Horní kladka
20x30kg 15x40kg 15x40kg 15x40kg 15x40kg
Stroj na záda
15x4cihle 15x4cihle 15x4cihle 15x4cihle
zajímavej cvik, ale moc mi neseděl, ael řekl bych že tj jeden z mála který zatím můžu dělat
Bench
15x45kg 15x45kg 15x45kg 15x45kg
dobrý rozhýbání
Výpony na stroji
15,15,15,15
hodně velkej rozdíl orpoti čince na zádech, co se týče zapojených svalů
Rozpažky
10x12kg 10x12kg 10x12kg 10x12kg
Biceps-kladivový zdvih
15x16kg 15x16kg 15x16kg
Tricepsový stahování kladky
15,15,15
Po 4 mesicich v posilovne, parada, konecne, uvidime jak na to bude reagovat moje telo. Vynechavam cviky, kde by dochaelo k zatizeni spodnich zad, jen ty bicaky byli takovy naprd, mel jsem je jet spis na storji ale byl obsazenej. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Naposledy upravil Wojtkingson dne po březen 01, 2010 8:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 4:02 pm Předmět: |
|
|
Mno psal jsem low ride, ale muj siroky sval zadovy se neciti jako po treninku v duchu low ride. celkem maso:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po únor 22, 2010 6:56 pm Předmět: |
|
|
Den 2
Kolo
10 min
znatelne lepsi nez minule
Horní kladka
15x40kg 15x40kg 15x40kg 15x40kg 15x30kg
Stroj na záda
20x4cihle 10x5 10x5 10x5 15x4
Tlaky na šikmé lavici
10x22kg 10x22kg 10x22kg 10x22kg
zasnu nad tim jak rychle clovek zapomina ten stereotyp pohybu u nekterych cviku:D
Triceps - stahovani kladky
15,10,10,10
ja si proste u kladkovejch cviku nepamatuju vahy
Biceps - kladivovy zdvih
8x22kg 8x22kg 7x22kg 7x22kg
vsechny cinky byly zabrany tak jsem musel nastoupit k vaze se kterou jsem cvicil driv
Vypony na stroji - lytka
10x24kg 10x24kg 10x24kg 10x24kg
Cviceni fajn, byl tam nejakej manik co zvedal na mrtvolu asi 150kg a vsichni na nej koukali jak na boha, jsem si rikal jo kdyby tady byl bazy nebo nekdo ze znamejch brnenskejch powerlifteru:D
Chtelo by to cvicit trochu casteji, ale u me doma to nejde ac tam nemam zadny kladky a chci ty zad zatim setrit. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Naposledy upravil Wojtkingson dne po březen 01, 2010 8:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne únor 28, 2010 10:43 am Předmět: |
|
|
Čas shazování
Ač jsem měl podstatně jiný plány, co se týče stálosti tréninku, kterou mi narušilo zranění v podobě výhřezu plotýnky, tak chci dodržet co se jen dá z mých pánu. Tzn definovat nějak tvary těla. Původně jsem chtěl jet hned sacharidový vlny, ale po přečtení skoro všeho tady na ronnie jsem se rozhodl, že nejdřív zařádím racionální výživu, pod tím si představuju standartní zdravou výživu, bez nějakých větších přestupků (doteď jsem žral jak mě napadlo co mě napadlo) Takže si myslím, že by tohle mohl být způsob jak záhajit období diety aniž bych první cyklus sacharidovejch vln promrhal na výsledky, který bych mohl dosáhnout nějakým normálním jídelníčkem.
Poté, až by začala stagnace váhy bych nasadil sacharidový vlny, počítám tak do 2, 3 týdnů, hlavní důvod je to abych si zvykl na nějakej režim jídla a nežral co najdu. U sacharidových vln jsem celkem přemýšlel na kolik nastavit horní hranici sacharidů, na úvodní stránce byl článek s 500g, ale na to si myslím že budu mít malej pohyb a můj organizmus sám o sobě bez pohybu žádná spalovna není, pak jsem na foře viděl spoustu sacharidových vln, kde byla nasazena na první vlně kterou člověk měl hranice 350g což se mi zdá na druhou stranu málo, z hlediska dalšího ubírání na gramáži sacharidů, takže uvažuji tak nad 400g cca
Trénink je v mým podaní dost omezenej možností prováděných cviků - nemůžu provádět cviky jako je dřep, mrtvý tah, tlaky s VČ, přítahy činky v předklonu na to ještě nemám zada natolik v cajku a radši je budu ještě šetřit. Takže trénink bude víceméně v podání izolovaných cviků s menší vahou a větším počtu opakování. Na začátek necháme normální trénink, později bych nakonci zařadil nějakou aerobku.
Suplementace: Tady nemám jasno, jestli mám hned od začátku dávat po tréninku jen protein, nebo jestli by byli možný dávat sachariďáky místo proteinu. Ale asi to nechám na tom proteinu.
Otázka:
Co se týče proteinu po tréninku a doby jeho podávání když chci shodit něco. Mám ho dávat hned po tréninku, nebo ho dát já nevím cca za 60-90 min po tréninku aby se projevil nějakej after burn? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|