day - starý log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 71, 72, 73  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - day - starý log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> day - starý log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út únor 23, 2010 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréninkový den: 389 - 23.2.2010
vložený trénink

přítahy v předklonu s JČ obouruč 4x8x30kg
přítahy s JČ s oporou o koleno 3x12x30kg
tlaky na rovné lavici s JČ 2x12x30kg
zdvihání ramen s JČ 3x15x30kg
bicepsový zdvih s JČ 3xMAXx22kg

zkracovačky nohy nahoře 4xMAX

ČAS: 0:50hod

Dnes jen takovej domácí trénink. Do posilovny jsem se nedostal a bylo mi blbý se flákat a necvičit. Takže takové lážo-plážo.
Na začátek přítahy, ty celkem šly. Dlouho jsem to tak nejel a cítil jsem to slušně. Přítahy s oporou nešly technicky. Fuj, bylo to blbý.
Tlaky jsem cvičil na taburetu a na víc než 2 série jsem si netroufnul, protože jsem se furt chystal, že mi to ujede, když zalehávám a vstávám. Pumpovalo to, ale zdraví je mi přednější :-)
Zdvihy ramen snad po 100 letech. Tam problém nebyl :-) Biceps nic moc. Už se mi chtělo ty činky zahodit.

Suplementace:
1,5 odměrky B.I.G. něco před a něco po tréninku

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt únor 25, 2010 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréninkový den: 390 - 25.2.2010
split - celé tělo

mrtvý tah 5x5x160kg PR
benchpress 5x5x95kg
shyby 3x8
přítahy k bradě 4x7x40kg
zapažování 5xMAXx9kg

ČAS: 1:10hod

Do posilovny jsem přišel naštvanej. Dvacet minut jsem musel čekat, než mě tam pustili. A ze všech těchto důvodů to dnes lítalo na mrtvém tahu. Někdy v průběhu dne jsem si říkal, že bych to neměl tak tlačit nahoru ty váhy a ubrat dnes. Nějakých 140kg ale nějak z toho sešlo. Tohohle maxka si cením.
Benchpress celkem fajn. Jen jsem se nemohl srovnat. Furt mě to nějak převažovalo.
Shyby docela ok, dnes víc naúzko.
Přítahy k bradě mě bavily, je to dobrej cvik, nebo spíš zábavnej. Jestli je dobrej se uvidí později.
Zapažování trochu odfláknuto, už nebyla síla.

Suplementace:
2 odměrky B.I.G. + 1 odměrku proteinu hned po tréninku

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 25, 2010 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Do posilovny jsem přišel naštvanej. Dvacet minut jsem musel čekat, než mě tam pustili

Copak, moc lidi? :)
nj dopoledne skoro nikdo (asi vsichni vedeli, ze pojedu zada a ze na to potrebuji nejvic prostoru ), tak sli radeji odpoledne

Jinak velika gratulace k mrtvole, 5x5x160kg uz vypada moc pekne. Muj sen byl kdysi 5x5x200kg, ale nejak jsem se k tomu diky urazu nedopracoval.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt únor 25, 2010 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ale kdepak, měl jsem hovno na zádech a než jsem ho sloupal, uběhlo těch 20 minut :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 25, 2010 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Draper napsal:
Ale kdepak, měl jsem hovno na zádech a než jsem ho sloupal, uběhlo těch 20 minut :-)

ahaaa mne to bylo divny, ze by takhle navecer bylo v BG moc lidi
tak priste bacha a redeji zkus po vykonani potreby pouzit WC papir a ne tvoji slavnou velkou mikinu a nebudes mit tyhle problemy

nj uz mlcim

edit: ted koukam na pocet prispevku na foru a my dva jsem nejvetsi spameri, jeste zhruba 100 a mam te, takze musim trochu zvolnit :)
švadla

PříspěvekZaslal: čt únor 25, 2010 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5x5x160 to je moc hezký, gratuluju!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréninkový den: 391 - 28.2.2010
split - spodek

dřepy přední 5x75kg, 5x80kg, 3x5x85kg
předkopávání 4x10x30kg
zakopávání 4x12x40kg
úzký benchpress 8,7x85kg, 8,7x75kg
bicepsový zdvih s EZ na Scottově lavici 8x27,5kg, 3x5x37,5kg

ČAS: 1:20hod

Dnes parádní trénink. Včera jsem dost jedl a ještě jsem si dal nálož cukrů v podobě mísy ovocného salátu (2 jablka, kiwi, banán, 2 pomeranče).
Přední dřepy príma, není to žádný rekord, ale pocitově to bylo moc dobrý. Mrtvé tahy s rovnýma nohama jsem z tréninku vyhodil, akorát mě to sralo a kazilo trénink, protože jsem se na to netěšil.
Předkopávání řekl bych lepší než kdy jindy. Opakováníxsérie sice nastejno, ale opět pocitově lehčí a líp procvičeno.
Zakopávání taky moc dobrý. U první série jsem trefil super techniku, kterou se mi bohužel nepovedlo zopakovat v dalších sériích.
Tricepsový benchpress jak jsem minule naplánoval lehčí váha a víc opakování. Pocit mnohem lepší, šlo to do tricepsu a ne do ramen jako minule.
Biceps porod, nějak mi nejde v poslední době. Asi se na něj na nějakou dobu vykašlu :-) Aspoň bude kratší trénink.

Suplementace:
1,5 odměrky B.I.G. a jedna odměrka proteinu hned po tréninku

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréninkový den: 392 - 2.3.2010
split - vrch

push-press 5,5,4,5,4x70kg
přítahy v předklonu 5x5x85kg
tlaky na šikmé lavici na MP 5,4x80kg, 5,5,5x70kg
přítahy na stroji nohama nahoru 4x8x70kg
kliky na bradlech 5x5x20kg
bicepsový zdvih s EZ 5x5x47,5kg

ČAS: 1:45hod

Dneskáj trochu delší trénink, nikam jsem to nehnal. Hlavně klídek, že jo :-)
Push-pressy celkem těžký, váhu nahoru tlačit nebudu. Chci tady s tou získat větší jistotu. Asi přidám série a hlavně dorazím na těch plánovaných 5x5.
Přítahy v předklonu těžký. Čtyři série obstojně, poslední těžká jako svině.
Tlaky na multipressu jsem dnes zařadil pro změnu. Minule byly těžký tlaky s JČ, tak dnes odlišný cvik. Dařilo se, jen jsem naložil moc a po druhé sérii jsem ubral, nemělo by to cenu to rvát vším možným.
Kliky na bradlech príma váha. Bylo to tak akorát těžký. Příjemnej pocit dobrě vykonávané práce :-)
Bicepsík dnes zase těžce, šlo to a u předposlední jsem si nechal pomoct, udělal jsem asi 7, ale píšu 5, protože to mělo být 5x5 a ne nějaký selhávání. Bylo to na krev.

Suplementace:
1,5 odměrky B.I.G. plus půl odměrky proteinu po tréninku

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 04, 2010 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréninkový den: 393 - 4.3.2010
split - celé tělo

mrtvý tah 5x150kg, 5x160kg, 5x165kg, 5x170kg, 5x175kg PR
benchpress 5x95kg, 5x100kg, 3x3x105kg
shyby 3x8
přítahy k bradě 4x8x40kg
zapažování 6xMAXx8kg

ČAS: 1:20hod

Další super trénink s teoretickou přípravou, která padla, jakmile jsem vstoupil do posilky.
Chtěl jsem dát lehčí trénink mrtvého tahu, protože minule to bylo už dost těžký. Plánoval jsem tak 140-150kg. Ale jak jsem začal nakládat, začalo mě to čím dál tím bavit a čím dál tím to bylo lehčí :-)
5x160kg bylo dnes fajn, minule jsem toho dal 5x5. Přidal jsem teda na 165kg. Taky to šlo, spíš jsem si musel ale přemluvit něco v hlavě, abych z toho neměl takový respekt. Pak 170kg, se kterým jsem plánoval jen 3 opáčka, ale jak jsem to měl v ruce, padlo 5 jak nic a už to bylo PR. Koukal jsem se na to, jak to vypadá napsaný a v podstatě nic moc. V průměru to je míň, než minule. Takže zase přidat. Opatrně pěkně jen nejmenší kotouče :-) Problém ale nastal v tom, že se metr přede mnou začala rozcvičovat kurňa pěkná holka v kurňa tenkých elasťákách s kurňa pěkným zadkem, který na mě kurňa hodně vystrkovala Výsledkem bylo, že jsem se na poslední sérii nemohl absolutně soustředit. Pak jsem začal koukat do stropu a říkat si, že je to lehký. V poslední sérii jsem měl před posledním opáčkem pár sekund pauzu, protože už mě zradil úchop, takže jsem si to srovnal a vydřel jsem páté opáčko. Cítil jsem trochu kulatý záda, ale na to sere pes, zbytek opáček a sérií bylo krásnejch
Benchpress jsem chtěl dát taky lehčí. Nakonec z toho byly aspoň jen trojky (protože pětky bych nedal ). Zbytek tréninku fajný, mám dobrý pocit po dnešku. I v práci se daří

Suplementace:
2 odměrky B.I.G. + 1 odměrku proteinu hned po tréninku

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 04, 2010 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ dnes byl proste dobrej den :)

citace:
Problém ale nastal v tom, že se metr přede mnou začala rozcvičovat kurňa pěkná holka v kurňa tenkých elasťákách s kurňa pěkným zadkem, který na mě kurňa hodně vystrkovala

jedna takova tam obcas chodi a moc pekne drepuje s volnou vahou nekdy teda i na MP a obcas ji tam trenuje takovej starej chlap

jinak gratulace k mrtvole, ale za to muze ta baba, protoze ti nahodila testak, takze se moc neraduj, priste uz to nedas
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 04, 2010 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nahodila mi prd, v tu chvíli jsem byl na ní nasranej. Ale odpustil jsem jí to, když jsem si šel na bench a mohl se dívat. :-)
Ovšem pak jsem byl zase nasranej, protože tam přišel borec a začal dělat nekonečný série mrtvýho tahu a viděl jsem akorát jeho.

Jinak tyhle výlety trochu do vyšších vah mi hrozně pomáhají. Minule jsem dal 5x5x160kg a teď vím, že 165kg nebude problém dát taky tak a nekonec i se 170kg. Je to všechno v hlavě.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2010 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréninkový den: 394 - 7.2.2010
split - spodek

dřepy přední 3x5x75kg, 5x65kg, 5x55kg
předkopávání 15,15,12,12x25kg
zakopávání 4x15x30kg
úzký benchpress 4x8x75kg
bicepsový zdvih s JČ vestoje 5x5x22,5kg

ČAS: 1:15hod

Dnes trochu lehčí trénink, chtěl jsem si trochu oddechnout, abych furt jen netlačil dál a dál. A mám teď super pocit, že mě nepřejelo tolik vlaků, jako pokaždé.
Přední dřepy lehčeji, tohle bylo hlavní ulehčení tréninku, protože je to nejtěžší cvik. Předkopávání sice menší váhou ale víc opakování, hlavně na pěkné prohřátí a napumpování. Zakopávání taky tak. Technika solidní a pocit perfektní.
Ruce jsou ale malý, slabý a odpočatý, na těch se šetřit nemusím. Takže úzký bench jako posledně, víc opáček. Celkem to šlo, jen jsem měl pocit, že je to občas lehký a občas zase těžký. Podle toho, jak jsem se trefil. Biceps dnes velká spokojenost a to po tréninku bicepsu neříkám často. Když jsem udělal první sérii, uvědomil jsem si, že musím těch 5 prostě udělat co nejlíp. Žádný zlehčování nebo ubrání sérií. A musím říct, že celých těch 5 sérií byl nádherný zážitek.

Suplementace:
1,5 odměrky B.I.G. a jedna odměrka proteinu hned po tréninku

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Turakam

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2010 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kámo si pekne zosilnel, len pozerám, bravo.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2010 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky. Začal jsem totiž víc a líp jíst. Takže cítím, že se to projevilo. Jen jsem si asi nějak roztáhnul žaludek a žeru jak kráva :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréninkový den: 395 - 9.3.2010
split - vrch

push-press 4x8x55kg
přítahy v předklonu 5x5x85kg
tlaky na šikmé lavici na MP 5x5x80kg
přítahy na stroji nohama nahoru 4x8x70kg
kliky na bradlech 3x5x25kg, 4x25kg, 5x15kg
bicepsový zdvih s EZ 4x8x37,5kg

ČAS: 1:30hod

Dnes na programu trochu lehčí ramena, protože jsem je ještě od minula jaksi taksi cítil. Tak jsem dal víc opakování a lehčí váhu. Bralo to pěkně, i to pumpovalo.
Přítahy v předklonu jsem chtěl dát lehčí, ale šlo mi to dnes pěkně technicky, tak jsem nastavil váhu jako minule. Lehčí to bylo. Zjistil jsem, že si musím dávat pozor na perfektně symetrický úchop činky, jinak to se mnou kroutí.
Tlaky na šikmé s jednoručkama jsem dát nemohl, protože nebyla volná lavička. A dal jsem teda zase multipress. Začíná mě to dost bavit na multipressu. Asi se tomu budu chvilku věnovat a dám si nějaký osobák :-)
Přítahy na stroji klasika, záda byla cítit až moc.
Kliky na bradlech zase přidané o 5kg a už jsem nedal 5x5. Poslední jsem radší shodil, než abych s tím padnul na hubu.
Biceps krásná pumpa.

Suplementace:
1,5 odměrky B.I.G. plus jedna odměrka proteinu po tréninku

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

Naposledy upravil daymoon dne út březen 09, 2010 7:52 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - day - starý log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 71, 72, 73  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: