|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Scierx

|
Zaslal: so únor 27, 2010 1:19 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | StrongerYAAHO napsal: | | Můžeš mi to trošku specifikovat ,upřesnit? Já na něj naopak slyšim samé chvály. |
hledej:) nebudu psat znovu co uz bylo receno stokrat. |
tak já mám ted elite whey doma a nemůžu si stěžovat.. jako jestli myslíš to, jak je ronnie nechal projít tim testem a elite whey měl v davce asi o 2g bilkovin mín než měl mit, tak to mě až tak neštve, protože je zas levnějši... _________________ [url=http://www.sloganizer.net/en/][img:f036511df9]http://www.sloganizer.net/en/style3,scierx.png[/img:f036511df9][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: so únor 27, 2010 1:38 pm Předmět: |
|
|
Jsem rozhodnutý..... můžete mi doporučit nějakou chuť ? Já osobně budu asi volit Čokoládu. _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: so únor 27, 2010 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Scierx napsal: | | Peca napsal: | | StrongerYAAHO napsal: | | Můžeš mi to trošku specifikovat ,upřesnit? Já na něj naopak slyšim samé chvály. |
hledej:) nebudu psat znovu co uz bylo receno stokrat. |
tak já mám ted elite whey doma a nemůžu si stěžovat.. jako jestli myslíš to, jak je ronnie nechal projít tim testem a elite whey měl v davce asi o 2g bilkovin mín než měl mit, tak to mě až tak neštve, protože je zas levnějši... |
hele tohle jsem uplne nemyslel i kdyz to o necem svedci.Kdyz jsem bral tyhle proteiny zacal jsem vzdycky strasne padat na objemech a vubec mi nesedeli co se tyce chuti (to vem cert) ale ani stravitelnosti,podle me je to nejaky druhorady kentus a ani vyrobce se zjevne netrapi o svou povest ,kdyz dokaze na obalu vykouzlit osmdesatku
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: so únor 27, 2010 1:43 pm Předmět: |
|
|
Mně ty jejich příchtě nějak nesedly - berry,vanilka,čokoláda. Ta se mi zdála,ze začátku dobrá,ale pak se mi přepila
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so únor 27, 2010 1:55 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | | Jsem rozhodnutý..... můžete mi doporučit nějakou chuť ? Já osobně budu asi volit Čokoládu. |
Jo čokoláda je ok.Ostatní příchuťě jsem nezkoušel ale s tou čokoládou jsem byl spokojený.A v době kdy jsem ho bral tak jsem žádný úbytek na objemech jak píše Peca nezaznamenal.Je fakt,že je až podezřele levný na to že ho dováží až s USA.Když ho srovnám např.s takovým nutrendem,který je víc jak o 500Kč dražší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so únor 27, 2010 2:01 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | hele tohle jsem uplne nemyslel i kdyz to o necem svedci.Kdyz jsem bral tyhle proteiny zacal jsem vzdycky strasne padat na objemech a vubec mi nesedeli co se tyce chuti (to vem cert) ale ani stravitelnosti,podle me je to nejaky druhorady kentus a ani vyrobce se zjevne netrapi o svou povest ,kdyz dokaze na obalu vykouzlit osmdesatku |
To se tedy netrápí. Ono nejenže vykouzlí osmdesátku na obalu, on třeba na obalu vymyslí i hyd rolyzát v případě, že po něm uvnitř není ani stopy.
Btw. přikládám jeden z posledních rozborů na obsah bílkovin:
(...s dovětkem, že chce-li po mě někdy někdo radu, tak tento pro tein mezi doporučovanými NIKDY není)
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: so únor 27, 2010 4:37 pm Předmět: |
|
|
Ronnie , můžu se Tě zeptat?
Jaký protein by si doporočuil 14letému klukovi ... upřednostňuju chuť a chci minimálně 60% protein. _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so únor 27, 2010 4:52 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | Ronnie , můžu se Tě zeptat?
Jaký protein by si doporočuil 14letému klukovi ... upřednostňuju chuť a chci minimálně 60% protein. |
Obecně jakýkoliv s kompletním původem v Evropské unii.
Konkrétnější návrhy Ti pošlu v PM.
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
Zaslal: so únor 27, 2010 5:05 pm Předmět: |
|
|
možná by pak nebylo od věci nějak v eshopu označit výrobky z EU (+ třeba dodatek "ronnie doporučuje"  ), já třeba vůbec netuším odkud je který výrobce, kde kupuje suroviny na výrobu atd.. _________________ [url=http://www.sloganizer.net/en/][img:f036511df9]http://www.sloganizer.net/en/style3,scierx.png[/img:f036511df9][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so únor 27, 2010 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Scierx napsal: | možná by pak nebylo od věci nějak v eshopu označit výrobky z EU (+ třeba dodatek "ronnie doporučuje" ), já třeba vůbec netuším odkud je který výrobce, kde kupuje suroviny na výrobu atd.. |
To jsme řešili někde o pár topiců vedle (myšleno označení EU), určitě to uděláme, ale chvíli to potrvá, protože k tomu teprve sháníme od výrobců podklady.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: so únor 27, 2010 5:42 pm Předmět: |
|
|
Made in EU bude zaroven znamenat, ze vsetky "kompononety" vyrobku su povodom z EU? Nemoze sa stat, ze prave srvatka bude dovezena z krajiny mimo EU, ale kedze sa to bali v ramci EU, moze vysledny produkt niest znacku EU? Nevyznam sa...tak sa pytam... Dakujem.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so únor 27, 2010 5:47 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | | Made in EU bude zaroven znamenat, ze vsetky "kompononety" vyrobku su povodom z EU? Nemoze sa stat, ze prave srvatka bude dovezena z krajiny mimo EU, ale kedze sa to bali v ramci EU, moze vysledny produkt niest znacku EU? Nevyznam sa...tak sa pytam... Dakujem. | tak kvuli tomu se asi shání ty podklady..nejaky certifikáty o záruce původu surovin z EU.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so únor 27, 2010 5:51 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | | Made in EU bude zaroven znamenat, ze vsetky "kompononety" vyrobku su povodom z EU? Nemoze sa stat, ze prave srvatka bude dovezena z krajiny mimo EU, ale kedze sa to bali v ramci EU, moze vysledny produkt niest znacku EU? Nevyznam sa...tak sa pytam... Dakujem. |
Jak píše owar výše, přesně proto nám to tak dlouho trvá.
Kdyby se jednalo jen o sídlo výrobce, už to tam dávno je... (ale bylo by to k ničemu)
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: so únor 27, 2010 5:58 pm Předmět: |
|
|
Jasne. Tak to si viem predstavit kvantum prace, co je za tym... Resp. tie "drobnosti" kym sa to cele doladi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 06, 2010 5:40 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem okusil cokoladovy instant whey protein od Reflexu. Sice mne bylo receno, ze tyto proteiny nejsou delane kvuli chuti, ale predevsi kvuli kvalite (a v jejich kvalitu ja verim), takze po chutove strance udajne nic moc, tak i presto mne jeho chut naprosto ucarovala  stejne tak to, ze to neni klasicky vodovy protein, ale byl pekne kremovy a dokonce s mirnou penou. Nevim, jestli ta pena a kremovost byla tim glukopurem, ale pokud jsou tyto proteiny opravdu tak kvalitni a takto chutnaji, tak se vyplati do nich investovat.
Btw nejaka akce se zrejme nechysta ze? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|