PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Scierx

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
StrongerYAAHO napsal:
Můžeš mi to trošku specifikovat ,upřesnit? Já na něj naopak slyšim samé chvály.

hledej:) nebudu psat znovu co uz bylo receno stokrat.

tak já mám ted elite whey doma a nemůžu si stěžovat.. jako jestli myslíš to, jak je ronnie nechal projít tim testem a elite whey měl v davce asi o 2g bilkovin mín než měl mit, tak to mě až tak neštve, protože je zas levnějši...
StrongerYAAHO

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem rozhodnutý..... můžete mi doporučit nějakou chuť ? Já osobně budu asi volit Čokoládu.
Peca

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scierx napsal:
Peca napsal:
StrongerYAAHO napsal:
Můžeš mi to trošku specifikovat ,upřesnit? Já na něj naopak slyšim samé chvály.

hledej:) nebudu psat znovu co uz bylo receno stokrat.

tak já mám ted elite whey doma a nemůžu si stěžovat.. jako jestli myslíš to, jak je ronnie nechal projít tim testem a elite whey měl v davce asi o 2g bilkovin mín než měl mit, tak to mě až tak neštve, protože je zas levnějši...

hele tohle jsem uplne nemyslel i kdyz to o necem svedci.Kdyz jsem bral tyhle proteiny
zacal jsem vzdycky strasne padat na objemech a vubec mi nesedeli co se tyce chuti (to vem cert) ale ani stravitelnosti,podle me je to nejaky druhorady kentus a ani vyrobce se zjevne netrapi o svou povest ,kdyz dokaze na obalu vykouzlit osmdesatku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bernhard

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně ty jejich příchtě nějak nesedly - berry,vanilka,čokoláda. Ta se mi zdála,ze začátku dobrá,ale pak se mi přepila
prochm

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

StrongerYAAHO napsal:
Jsem rozhodnutý..... můžete mi doporučit nějakou chuť ? Já osobně budu asi volit Čokoládu.

Jo čokoláda je ok.Ostatní příchuťě jsem nezkoušel ale s tou čokoládou jsem byl spokojený.A v době kdy jsem ho bral tak jsem žádný úbytek na objemech jak píše Peca nezaznamenal.Je fakt,že je až podezřele levný na to že ho dováží až s USA.Když ho srovnám např.s takovým nutrendem,který je víc jak o 500Kč dražší.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
hele tohle jsem uplne nemyslel i kdyz to o necem svedci.Kdyz jsem bral tyhle proteiny zacal jsem vzdycky strasne padat na objemech a vubec mi nesedeli co se tyce chuti (to vem cert) ale ani stravitelnosti,podle me je to nejaky druhorady kentus a ani vyrobce se zjevne netrapi o svou povest ,kdyz dokaze na obalu vykouzlit osmdesatku

To se tedy netrápí. Ono nejenže vykouzlí osmdesátku na obalu, on třeba na obalu vymyslí i hyd rolyzát v případě, že po něm uvnitř není ani stopy.

Btw. přikládám jeden z posledních rozborů na obsah bílkovin:
(...s dovětkem, že chce-li po mě někdy někdo radu, tak tento pro tein mezi doporučovanými NIKDY není)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
StrongerYAAHO

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie , můžu se Tě zeptat?
Jaký protein by si doporočuil 14letému klukovi ... upřednostňuju chuť a chci minimálně 60% protein.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

StrongerYAAHO napsal:
Ronnie , můžu se Tě zeptat?
Jaký protein by si doporočuil 14letému klukovi ... upřednostňuju chuť a chci minimálně 60% protein.

Obecně jakýkoliv s kompletním původem v Evropské unii.
Konkrétnější návrhy Ti pošlu v PM.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Scierx

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

možná by pak nebylo od věci nějak v eshopu označit výrobky z EU (+ třeba dodatek "ronnie doporučuje" ), já třeba vůbec netuším odkud je který výrobce, kde kupuje suroviny na výrobu atd..
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scierx napsal:
možná by pak nebylo od věci nějak v eshopu označit výrobky z EU (+ třeba dodatek "ronnie doporučuje" ), já třeba vůbec netuším odkud je který výrobce, kde kupuje suroviny na výrobu atd..

To jsme řešili někde o pár topiců vedle (myšleno označení EU), určitě to uděláme, ale chvíli to potrvá, protože k tomu teprve sháníme od výrobců podklady.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Made in EU bude zaroven znamenat, ze vsetky "kompononety" vyrobku su povodom z EU? Nemoze sa stat, ze prave srvatka bude dovezena z krajiny mimo EU, ale kedze sa to bali v ramci EU, moze vysledny produkt niest znacku EU? Nevyznam sa...tak sa pytam... Dakujem.
owar

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
Made in EU bude zaroven znamenat, ze vsetky "kompononety" vyrobku su povodom z EU? Nemoze sa stat, ze prave srvatka bude dovezena z krajiny mimo EU, ale kedze sa to bali v ramci EU, moze vysledny produkt niest znacku EU? Nevyznam sa...tak sa pytam... Dakujem.
tak kvuli tomu se asi shání ty podklady..nejaky certifikáty o záruce původu surovin z EU..
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:

Jak píše owar výše, přesně proto nám to tak dlouho trvá.
Kdyby se jednalo jen o sídlo výrobce, už to tam dávno je... (ale bylo by to k ničemu)
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne. Tak to si viem predstavit kvantum prace, co je za tym... Resp. tie "drobnosti" kym sa to cele doladi.
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 06, 2010 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem okusil cokoladovy instant whey protein od Reflexu. Sice mne bylo receno, ze tyto proteiny nejsou delane kvuli chuti, ale predevsi kvuli kvalite (a v jejich kvalitu ja verim), takze po chutove strance udajne nic moc, tak i presto mne jeho chut naprosto ucarovala stejne tak to, ze to neni klasicky vodovy protein, ale byl pekne kremovy a dokonce s mirnou penou. Nevim, jestli ta pena a kremovost byla tim glukopurem, ale pokud jsou tyto proteiny opravdu tak kvalitni a takto chutnaji, tak se vyplati do nich investovat.

Btw nejaka akce se zrejme nechysta ze?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: