Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
owar

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Vůbec tomu nerozumíte. Udělám 3x nepovednou stojku a pak přemet a jdu se ven bavit...
Mirio zešílel..asi z radosti, že sem přijede sám Nejvyšší
owar

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jéžišmarjá, lidičky.. www.bloodyelbow.com/2010/2/27/1329384/mariusz-pudzianowski-vs-tim-sylvia
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Jéžišmarjá, lidičky.. www.bloodyelbow.com/2010/2/27/1329384/mariusz-pudzianowski-vs-tim-sylvia

jj, už sem to dneska četl tady:
http://www.mmafighting.com/2010/02/27/tim-sylvia-vs-mariusz-pudzianowski-butterbean-says-hell-promo/

Na stránkác pudzi se přitom píše (moc tomu nerozumim, je to Polsky), že by měl fightovat teď v půlce března proti nějakému polákovi tak nevim, jeslti tohle není jen rumor.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
owar

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

o par stránek vzadu to mas v angličtině
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:

tak sem projel asi 6-7 stran zpět a nenašel jsem. :-/

a tak co ....

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
owar

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
owar napsal:

a tak co ....
jo sry, jsem tam nedával odkaz, str. 134, mělo by to byt az 7. května..jeste zkusim najít ten odkaz teda, abys to mohl dat do aktualit ;) EDIT tady je to hezky napsaný www.cagepotato.com/mariusz-pudzianowskis-next-opponent-fat-guy
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 12:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Geroj napsal:
owar napsal:

a tak co ....
jo sry, jsem tam nedával odkaz, str. 134, mělo by to byt az 7. května..jeste zkusim najít ten odkaz teda, abys to mohl dat do aktualit ;) EDIT tady je to hezky napsaný www.cagepotato.com/mariusz-pudzianowskis-next-opponent-fat-guy

taj o tom vim, já myslel toto:

citace:
Jak dowiedziała się Wirtualna Polska 11 marca dojdzie to bardzo interesującego starcia dwóch największych gwiazd polskiego MMA - Mariusza Pudzianowskiego i Mameda Khalidova. Pojedynek zawodników został zorganizowany z okazji otwarcia olsztyńskiej Piwiarni Warki.
Tego, że Mariusz Pudzianowski bez względu na formę pojedynku będzie chciał wygrać możemy być pewni. "Pudzian" zawsze podkreśla, że wszystko co robi stara się robić dobrze. O jego sukcesach w zawodach siłaczy nie trzeba przypominać, debiut w MMA miał piorunujący, a ostatnio pokonał nawet wioślarskiego wicemistrza olimpijskiego z Pekinu Pawła Rańdę w rywalizacji na ergometrze. Teraz spróbuje swoich sił w jeszcze innej dyscyplinie, która z pewnością będzie cieszyła się dużą popularnością wśród bywalców olsztyńskiej Piwiarni przy ulicy Staromiejskiej 14.

Dla Khalidova, który do tej pory był wierny sportom walki i nie próbował swoich sił w innego rodzaju zmaganiach, będzie to całkowicie nowe doświadczenie, ale znając charakter zawodnika KSW będzie zawzięcie walczył o wygraną.

Oprócz Pudzianowskiego i Khalidova wydarzenie swoją obecnością uświetni także znany z Canal+ dziennikarz sportowy Tomasz Smokowski, który będzie komentować zmagania obu sportowców.

Hovno tomu rozumim, a když to hodim do překladače tak to neni o moc lepší, ale přijde mi to, jako by se tam mluvilo o nějakym fightu.
owar

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 12:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mam tu na pokoji polo poláka z třince, ale je to děsnej picus, ještěže mam předky z polska, takze si to radsi prelouskam sam.. ..no a rozumim tomu stejne na kokot jako ty..takze zase nic nevíme.. EDIT tak jsem si pročet dalších milión polskejch webů a z kontextu mi vychází, ze spolu opravdu budou bojovat..tak treba to nekdo nakonec přeloží a potvrdí na 100%.
Peca

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

moc polsky neumim,ale pochopil jsem to takhle.
"Podle informaci Wirtualna Polska dojde 11. brezna k zajimavemu stretu dvou nejvetsich hvezd polskeho MMA, Mariusza Pudzianowskiego a Mameda Khalidova.Zapas byl naplanovan jako soucast oslavy otevreni nejakeho pivovaru.
Vsichni si mohou byt jisti ze Marius bude chtit vyhrat."Pudzian vzdy zduraznuje,ze vse co dela,se snazi udelat dobre" pak nejaky vychvalovani mariusze a zminka ze nedavno preklonal nejakeho olympionika v soutezi na ergometru.
Pro Kalidova,ktery doposud bojoval odlisnym zpusobem,to bude zcela nova zkusenost a taky bude chtit vyhrat:)
Krome vyse zminenych na zapas zavita jeste nejakej znamej polskej novinar."
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
mirio napsal:
Vůbec tomu nerozumíte. Udělám 3x nepovednou stojku a pak přemet a jdu se ven bavit...
Mirio zešílel..asi z radosti, že sem přijede sám Nejvyšší
Nene, Mirio je jen fascinován videi od uživatele "branka009" -
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže Mariusz nakonec nepůjde s tímhle vepřem?
https://forum.ronnie.cz/post728682.html#728682

Taky v tom maj kluci pěkný bordel...
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Takže Mariusz nakonec nepůjde s tímhle vepřem?
https://forum.ronnie.cz/post728682.html#728682

Taky v tom maj kluci pěkný bordel...

Já právě vůbec nevim, já jsem tak nějak pochopil, co psal peca. Tohle se píše na Pudziho oficiálních stránkách, nicméně tam běží odpočítávní do "priesti walky" a podle dnů to odpočítávání sedí na ten fight v květnu na KSW. Do toho ten rumor se Sylviou, tak já fakt nevim.
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle neni mma tohle je cirkus humberto
owar

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak vzhledem k jeho regeneračním "schopnostem" a zaplaceno za to nejspíš taky dostane, no a jelikoz je to "nejsilnější muž světa", tak pravděpodobně celkem slušně, takze bych viděl reálně klidně všechny tři fajty. Cizo se ma na co těšit :)
ygg

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tedy nevím, časy kdy jsem rozuměl polsky jak česky jsou už hooodně dávno pryč, ale tohle ...

"Dla Khalidova, który do tej pory był wierny sportom walki i nie próbował swoich sił w innego rodzaju zmaganiach , będzie to całkowicie nowe doświadczenie, ale znając charakter zawodnika KSW będzie zawzięcie walczył o wygraną. "

chápu takto ... Pro Khalidova, který se zatím věnoval bojovým sportům a nezkoušel svoje síly v soutěžích jiného typu ....

takže to má byýt nějaká taškařice a v čem se bude soutěžit se ještě uvidí. Rozhodně z kontextu nevyplývá, že se bude jednat o regulérní MMA fajt. Aspoň ne tedy mně.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: